Clubul "babelor" FIV-oase 26
Raspunsuri - Pagina 9
MeAlex spune:
Samira, ai dreptate legat de exprimarea intentiilor si datul in bara...cand avem o discutie din asta si mi se pare ca dau cu bata in balta eu intreb daca sigur asta vor sa spuna...ca nu mi se pare in regula, etc...pe de alta parte, accept fiecare om asa cum este, ii accept parerile (atat timp cat nu sare calul si nu ma raneste f tare) si le respect. Dar cer acelasi lucru in schimb. Le cer ca daca nu inteleg dorintele mele, sa nu isi bata capul, sa fie macar indiferenti si sa nu ne certam pe tema asta.
Stiu site-ul, e minunat! Sigur ca bio+China/Turcia e creepy!
Legat de bio si poluare, sigur ca nu poate fi total bio, ca nu poate avea culturi de legume sub un glob de sticla. Eu ma feresc de Cola, mezeluri, prajeli, prea mult zahar, chestii de genul asta. Cumpar de cele mai multe ori legume din piata, nu din supermarket, urmaresc sa fie macar din Romania. Stiu cum se cultiva acum si la noi, cu pesticide si alte chimicale...cum se cresc animalele...dar incerc sa aleg raul cat mai mic.
Eu nu gandesc asa despre copiii...despre sarcinile pierdute, banuiesc ca e o protectie pe care mi-am creat-o si am observat ca si medicul meu o foloseste...e nu a zis bebe nu mai are activitate cardiaca...era sa zica asa si s-a corectat, a zis ca embrionul nu mai are...si asa spun si eu. Tine foarte mult sa fie exact si sa nu ma emotioneze mai mult decat sunt deja...si cred ca mi-e mai bine...
stiu de parerea ca de fapt copiii aleg parintii, dar nu imi convine...adica ce? de ce sa nu ne aleaga copchilul? Doar suntem perfeeecti!
LE: In ultimul timp se spune ca e mai sanatoasa carnea de porc decat cea de pasare...eu cumpar pui de la Coco-Rico (ei spun ca e fara hormoni, conservanti si aditivi, cam asa ceva) si curcan de la Penes Curcanul. Caut paine fara afanatori si alte prostii, bulion la fel...cumpar rar produse cu E-uri nocive (ca mai sunt si cateva E-uri inofensive).
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
anaasta spune:
Alex, copilul oricum ne va alege pana la urma. Perfecti sau imperfecti, cum om fi noi, tot va veni.
samira33 spune:
sabina,dar nu cred prostia aia...am spus doar ca am citit-o...si ma "bucuram" ca am descoperit cauza infertilitatii.
ana,eu am ocupatie zilnica...poate chiar mai multa decat mi-as dori.
noi facem altceva sa ne umplem timpul decat sa construim.
mealex,sigur ca suntem perfecti...si tocmai de asta e mai greu...ca doar si copilul trebuie sa fie unu' perfect ca sa-si aleaga niste parinti perfecti
MeAlex spune:
Lasa, ca pun eu mana pe el, il pun pe genunchi si il bat la fundul gol.
MeAlex spune:
Somn usor!
5ab1na spune:
buna dimineata
iar am dormit putin. dar nu am transpirat
anaasta ziceai ieri de 4 zone prin care poti transpira? chiar voiam sa te intreb: pai daca eu ma trezesc cu zona gat/piept uda de unde vine? de la care genunchi? sau sa nu-mi spui ca de dupa ureche
MaAlex noi pe aici suntem naturiste convinse. Pana si Ari bea supa- sanatate curata. Anaasta este cap de afis. Ea indrazneste inclusiv sa manance linte nefiarta. vorbesc serios. daca vrei sa discuti despre bio/natur anaasta este membrul de baza al clubului noi celelalte "intretinem" atmosfera cu vreo limonada facuta in casa.
Lara ce faci? disparusi?
femeilor pana apare Ralu nu spuneti voi de care magneziu lua Ralu?
Ralu_mv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na ralu revin eu cu o intrebare: ce fel de magneziu ai luat? poti sa-mi spui denumirea medicamentului? |
Am luat de la Pharma Nord - Bio-Magneziu 200mg/cps (cica la magneziu capsula, ar conta fff mult timpul in care se dizolva capsula in stomac/apa - eu am facut etstul cu astea, se dizolva integral foarte repede, evident fara a fi efervescente; acum de curand iau magnerot 1-2 :) in functie de cat de trepidata m-am simtit ...
5ab1na spune:
Ralu multumesc
te intrebam pentru ca eu am luat o vreme magne+B6 dar n-au o treaba. cel putin eu n-am simtit nici un efect. oi fi eu mai nesimtita dar m-am oprit sa le iau pentru ca erau cele mai inutile pastile.
din cauza asta te-am intrebat denumirea denumirea. am zis ca daca tu simti ceva de la ele inseamna ca ai nimerit un brand bun:))
si ce diferenta este intre ala cu Nord si magnerot?