Clubul "babelor" FIV-oase 26

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady Asa este, motorasul ala va zumzai incontinuu pana in momentul acela sublim de care vorbesti tu.

Imi place melodia, dar m-am si intristat din cauza ca MJ nu mai este. Complet artist, mare entertainer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

nici eu nu ma vad traind fara copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira ma mai apuca
Anaasta si eu il ascult cu mare drag pe MJ;trist ca omul nu mai este linga noi ; dar a ramas atita muzica buna care tre sa ne bucure mereu sufletul

Mergi la inceput

Oh, ma lasi?! Ce camera? Noi vrem sa facem casa, umblam de nebuni dupa teren si strangem bani. Cred ca prefera asa si bebe, nu doar camera amenajata, sper! Na', mi-ai dat subiect de conversatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

adevarul e ca problema cea mare e la carne. dar daca nu mananci multa carne nu cred ca e asa mare problema. mie bineinteles imi da maica-mea carne dar nu pot sa-i iau femeii tot pasaretul din curte ca nu creste nici ea multe pasari. si oricum nu pot folosi carnea respectiva la friptura. stiti ca e vanjoasa si tare daca a trecut de stadiul pui.
dintoloaga la care merg mi-a zis sa iau de la magazine din astea din piata care spun ca le aduc de la ferme. sunt niste magazine pe care scrie: Ferma Cocosul, Ferma X. Acum nu stiu daca asa o fi dar daca nu am carne si vreau ma duc si eu acolo.
in rest eu nu prea vad probleme. ce-i drept eu m-am decis sa nu mai consum branza/lapte. si nici nu le duc lipsa ca oricum nu-mi placeau. din cauza estradiolului le-am scos din meniu.
ei dar ne ingrijoram prea mult de la o biata bucatica de carne. ia ganditi-va la carnea de vita ce artificial trebuie sa fi fost crescuta vita aia. sau la peste!
mie mi-e mai groaza sa iau vita sau peste decat carne de pasare.

Mergi la inceput

ady...mi-a raspuns astazi Laura si mi-a spus ca dr.D nu mai colaboreaza cu Mitera.
la consultatie eu am folosit notiunea de Atena si mi-a spus da...dar acum cand am pomenit de embriolog Giles Palmer mi-a spus ca nu mai colaboreaza cu aceasta clinica si daca vreau imi transmite informatiile despre clinicile cu care colaboreaza acum.

Mergi la inceput

ana,noi avem 2 terenuri...dar nu avem motivatia pentru care sa ne apucam de construit.
apartamentul cu 3 camere in care stam acum e arhisuficient pentru 2 oameni.
pentru ce sa-mi construiesc acum casa???sa-mi para si mai goala in lipsa unui copil???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

nu e adevarata faza cu camera amenajata de dinainte sami. nu cred. inventii de cosmopoliti. nu crede asa ceva si nu-ti fie teama. ca daca ti-e teama stii tu universul se conformeaza.
dar ce lumea pe vremuri avea casa pregatita pentru copii? dar in cazul atator altor cupluri care-si smulg parul din cap cand afla ca "i-a blestemat" soarta exista vreo camera anterior pregatita? fii pe pace. scoate-ti astea din cap. astea sunt povesti din filme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira pai sa iti dea informatiile despre clinicile unde lucreaza acum in Grecia, si vedem , analizam si tragem concluzii

Mergi la inceput

Oh, la mine e invers. O facem ca sa ne umplem timpul si sa am eu o preocupare care sa imi ia mintea de la stresul asta mare. Plus ca e mai fain la casa, mai ales daca terenul este mare ceea ce face ca vecinul sa fie mai departe de tine, deci super intimitate. Plus ca vreau caini. Si o mata. Si arici.

Mergi la inceput