Clubul "babelor" FIV-oase 26
Raspunsuri - Pagina 7
5ab1na spune:
eu nu stau pe ganduri.
dar e greu s-o convingi. a promis ca luni se duce. are pomana in weekend si e foarte ocupata.
MeAlex spune:
Samira, Anaasta, Sabina, si eu cred ca de fapt vrea sa incurajeze...si mama imi zice ba ca sigur vom reusi (urasc acest sigur)...ba ca asta e, vedem ce si cum, mergem inainte, daca n-o fi sa fie, asta e...
Cred ca facem copii si pentru noi, din putin egoism, dorinta de a lasa ceva in urma, de asta ne si bucuram cand observam ca ne seamana...am vrea sa fie si independenti, dar si apropiati de voi...sunt sentimente atat de complexe...Eu ma oblig la a ma gandi periodic ca este posibil sa nu avem niciodata un copil (nici adoptat) si ca trebuie sa mergem inainte, pentru ca avem o familie, parinti, sot, alte rude si prieteni, pentru ca ne avem pe noi. Uneori chiar ma gandesc ca este cam crud sa creezi fiinta care sa traiasca in lumea asta care devine din ce in ce mai urata, poluata...ma gandesc daca acum e asa, cum va fi peste 30 de ani? Posibil sa gresesc, asta mi-e judecata de acum...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
5ab1na spune:
eu n-am nici o certitudine in legatura cu bio. n-am incredere deloc.
iar in legatura cu plafarul sotul meu tot timpul ma intreaba daca pastilele de acolo nu contin par de soarec:)))) are si el dreptate: a inteles el ca pe astea pe care scrie supliment alimentar nu le verifica nimeni.
roxa suna bine ce ai facut tu acolo. eu obisnuiesc sa torn fasolea peste sosul de rosii cu ceapa. n-am incercat invers. dar daca zici ca n-a ramas nimic inseamna ca a fost super
MeAlex spune:
Sabina, macar incerc cu bio si renunt pe cat posibil la chimicale...sigur ca nu e posibil total, dar incerc sa nu mi-o fac cu mana mea. Nu cumpar mancare bio, doar evit junkfood. Imi doresc sa am destula determinare si rabdare sa imi prepar eu cremele si alte cosmeticale.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
samira33 spune:
mealex,sunt convinsa ca ei,parintii,sunt bine intentionati...insa de multe ori nu stiu cum sa-si exprime intentiile bune si efectul este contrar intentiei bune.
e o discutie lunga si complexa pe tema asta.
anaasta spune:
Samira, sigur ca nu am certitudinea aceea, nu e ca si cum as fi ingrijit eu livada si as sti ca nu am folosit pesticide etc. Dar, din punctul acela, Dumnezeu cu mila. Nuciferele nu sunt atat de pretentioase si sensibile la conditiile de mediu. De aceea varianta cu taranii este ok. Cat despre fructele deshidratate, ar fi ideal sa le facem singuri. Ce sa zic, Sami, facem ce putem si mai ne incredem si in ce citim pe etichete coreland cu informatiile stranse din alte parti. De exemplu, cand aud de Turcia si de bio sau de China si de bio, mi se ridica parul la 5 metri inaltime.
Apropo, am citit cum ca noi ne alegem parintii. De aceea eu desfasor si activitati de marketing serioase conversandu-ma cu piticotul ala de pe norisor, am mai zis eu pe aici... Cine zicea ca suntem fiinte sensibile, da' cu probleme la mansarda?! Ralu?! Na', iaca-ta-ma...
samira33 spune:
mealex,cremele mi le prepar singura.
iti daau un site-posibil sa-l cunosti...iti poti prepara singura foarte usor cosmeticale
http://www.elemental.ro/
eu vreau sa incep si cu cremele de corp preparate de mine.
adrianaady spune:
Eu cred ca iubirea dintre o mama si copilul ei este cel mai sublim, puternic, sincer sentiment; fara el niciodata nu ma voi simti un om complet; nu concep viata mea fara un copil in ea( al meu sau adoptat; dar nu fara un copil). Atunci cand nu mai pot, am obosit , inchid ochii si traiesc pentru o clipa acel magic sentiment,atunci simt ca voi reusi candva, cumva si nu am de ales decit sa merg inainte.
Samira
samira33 spune:
uite mie treaba asta cu bio...nu mi se pare ca ceva e bio doar pentru ca nu s-au folosit pesticide.
dar solul???dar aerul contaminat???dar ploaia care cade si contine o groaza de porcarii???apa cu care e irigat solul???toate astea ar trebui sa fie pure ca sa conduca la un produs bio.
v-am mai zis eu ca am citit ca la cei care bebe se lasa asteptat se intampla pentru ca inca nu au amenajat camera copilului ...la noi,camera copilului este deocamdata birou.
ady e profundaa in seara asta