Clubul "babelor" FIV-oase 26

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Un Paste Fericit pentru Lara si pentru cine mai sarbatoreste azi !

Si La Multi Ani tuturor Floricelelor !!!

Aadina, sa ramana cu tine macar un puisor din cei trei, si sa fie sanatos!

Ma bucur ca am citit in spate ca mai sunt persoane care reusesc sa isi tina gradina proprie, irilac, roxa ..., e nemaipomenit acest lucru, si extrem de relaxant cand faci totul cu placere ! Felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

la multi ani, floricicilor!

Paste fericit celor ce-l petrec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

La multi ani tuturor Florilor!
Paste Fericit pentru cei ce sarbatoresc astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

seara buna fete dragi.

ce faceti???
am avut o zi agreabila asa cum anticipam.

mai sunt doar 2 saptamani pana merg la Istanbul si ma vad si cu austriacul...sunt foarte nerabdatoare.
abia astept si Pastele...am intrat in starea de sarbatoare.

va sarut si va imbratisez cu drag.
o seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

La multi ani, Florilor!
Un Paste fericit celor ce il sarbatoresc acum! Va doresc tuturor ca perioada asta sa aduca multa liniste!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

aadina, ma bucur pt tine. sa fie cu beta mare.
smaick, bafta surorii tale, ce productie mare!
samira, cum a fost cu prietenele tale? si-au pus silicoane?
felicitari celor care au gradini. am si eu visuri de-astea, dar sa innebunesc de inteleg unde are loc gradina in agenda mea viitoare.sor'mea are in spatele casei un peticel cu salata/ceapa/morcov/ fasole urcatoare si alte asemenea si cade lata. adicatalea la cat de solicitanti sunt copiii, nu ii ramane de gradinarit. si cand ma gandesc ca husband a luat pt noi ditamai parcela.
ady, ce oki are bebelu de la poza.
elenush,
la toate!
balanta, ioana, ce va fac burtoaiele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata suratelor

Adinutzo

Ce bine de tine Sami ca ai iesit si te-ai distrat.
Pe mine m-a speriat vremea asta instabila si am stat sa clocesc ouale, alea putine

Ady apropos de silicoane...mai te bagi? Ca asa te auzisem mai demult.

Aristicule poate iti fac si eu o vizita si mergem impreuna la plaja pe nisipurile fierbinti ale Turciei

Smaick tin pumnii fata frumoasa

Aveti idee cat costa un FIV la Tutu?

Pup si o saptamana usoara sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

elenusho FIV-ul la tutu este nepretuit! Stiu ca acum transfera zi 3, apoi blasto, pe acelasi protocol, foloseste embrio glue si toate astea se intampla pe tronul rosu.
Intrebarea ta ma nelinisteste profund! dar...cu toate astea, ma bucur enorm ca ti-ai revenit si ai inceput, din nou, sa-ti faci planuri!
adriano daca-ti place la mine, la sat, te pastrez soro, da' tre' sa vi cu papagalul rasa pura.
sabina nu lasam fasolea la inmuitat deloc, fierbeam la ea 3-4 ore, bagam la robot, da' nu se intampla nicaaaa, bobul era bun de batut cuie! Sau: puneam la inmuiat vreo 2 zile, de incoltea boboul in oala si imputea bucataria. Asa ca am hotarat ca fasolea este una dintre mancarurile pe care nu le voi face. Si-am incheiat acest capitol. Salata beuf are o poveste asemanatoare...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor va pup
Sa aveti o saptamana frumoasa si Sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Hristos a Inviat!
Ari, apropos fasole, eu n-am fiert ever fasole boabe cumparate (stiti voi)..urmaream o emisiune de gatit pe Discovery T&L, unde Tonya, o cipriota simpatica foc, gateste mancare cipriota si greceasca intr-un fel savuros, in splendoarea insulii natale..totusi, the ultimate inspiration, mi-a venit de la Jamie Oliver, care a spus razand, ca viata e prea scurta sa astepti sa fiarba fasolea, therefore use a can..moment din care, am cautat si descoperit conserve minunate de fasole alba si rosie (ex. la Carrefour), al caror sos il scurg (dar nu complet, mai ales cel de fasole rosie e supar sana'..) si iasa o mancare de fasole ("fasolada" ii spune Tonya, seamana cu iahnia lui Sami) absolut delicioasa..promit

to be continued..

Mergi la inceput