Clubul "babelor" FIV-oase 26

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR!!!SA FITI IUBITE,PRETUITE,SANATOASE SI MEREU VOIOASE.

SARBATORI CU BINE,CU LINISTE SI ARMIONIE IN SUFLETE TUTUROR CELOR CE SARBATORESC ASTAZI PASTELE

roxa...eu am pus linkul cu step aerobicul lui Jenny Ford si un programel de abdomene.
si mie imi place programul ala de step..este extrem de eficient.

noi nu mancam miel asa ca de Paste voi face drob de curcan si muschiuleti de porc marinati.
daca vreti retetele...scriu.

ady...nici barbatul meu nu intelege ce vorbim noi la telefon,pe forum,la intalniri
oricum trebuie sa recunoasteti ca soata mea e cel mai curajos dintre toti daca a venit el la o cafeleala de-a noastra...ca a regretat amarnic dupa aia ...e treaba lui deja
aaaa...mai e si tannoo care a venit la intalniri da el e de-al nostru asa ca nu se prea pune.

ce programm aveti astazi???
eu merg la biserica si apoi ies in oras cu prietenele.

maine am la treaba de habar n-am cum o s-o imaprt!!!dar pana maine mai e...

va pupizez.
ma duc sa strang putin prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

La multi ani tuturor floricelelor si Paste fericit celor care sarbatoresc astazi! Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

La multi ani tuturor florilor!

Sarbatori frumoase celor care sarbatoriti Pastele!

Multi si multe pentru toate babutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Pentru cine sarbatoreste azi Sf.Florii ,Drumul vietii sa le fie presarat cu flori: ghiocei ca sa va pastreze sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubite si margarete pentru a-va aminti mereu sa zambiti,La multi ani florilor

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

o zi frumoasa si la multi ani tuturor floricelelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

La multi ani celor care isi serbeaza numele de Florii! Multa sanatate, fericire, si mult, mult noroc
Samira a fost sotul tau un mare curajos sa vina la intilnire, dar sa si ramana atitea ore sa ne auda vorbind...deja a depasit recordul Cinste lui
Frumos plan ai azi, dar nu te invidiez ca si eu ies in oras
Sabina, Anaasta, cum e vremea pe la voi? la noi in capitala a inceput sa iasa soarele, duoa putina ploaie, se pare ca totusi va fi o zi frumoasa
Elenusa
O zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Ady draga la noi e vreme de facut copii pentru cele cu trompe si toate cele in regula. sta sa ploua si picura doar.
mohorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sabina pai e bine si asa, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Aici s-a racit vremea, azi-noapte a plouat de mama focului, cu fulgere si tot tacamul. Eu n-am planuri azi, nu am prea dormit din cauza tusei, sper sa fie mai bine la noapte. Asadar, voi sta in casa si ma voi uita la seriale.

Distractie placuta voua!

Mergi la inceput

pentru ele e bine

Mergi la inceput