Clubul "babelor" FIV-oase 26
Raspunsuri - Pagina 16
smaick spune:
tocmai mi-a raspuns doctorita " Lining is very very nice "
i-am trimis joi scanata ecografia, vad ca nu are somn sau treaba
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na Lara ca sa te distrezi bine deschide capitolul de FIV 97 pagina 1 ultimul mesaj de pe pagina. este fenomenala femeia respectiva |
roxa-m spune:
Buna fetelor,
Lara sa ai un Paste fericit si la anu' pe vremea asta sa-l serbati macar in trei, daca nu in patru . Paste fericit tuturor fetelor care serbeaza maine aceasta sarbatoare, iar celor cu nume de floare La multi ani!
Aadina ,3 ? musai sa se lasa cu o surpriza de Paste. Eu zic ca in ziua 8-9 poti face beta linistita. Doamne ajuta!
Apropo de ce ati discutat in legatura cu produsele bio: ma laud si eu cu o gradina la tara, ferita de circulatie si poluare in care cultivam in fiecare an o varietate mare de legume. Stim ca macar cateva luni pe an mancam sanatos sau macar partial sanatos. Nu folosim solutii, ingrasamant, bineinteles ca ploile acide nu le putem evita. Nu avem productie record la hectar, dar cat ne trebuie noua e suficient. Multa vreme m-a bantuit si pe mine chestia cu bio, dar am ajuns la concluzia ca nu ai cum evita totul, ideea e sa nu exagerezi.
Careva dintre voi a postat la un moment dat un link cu exercitii aerobice, nu mai stiu cine, dar sunt ffff eviciente. Vreau sa spun ca de ieri am reinceput miscarea, iar azi abia m-am tarat de colo, colo.
Samira, asteptam ceva retete de Paste . Poate ne dai idei.
5ab1na spune:
e bine roxa daca poti sa o lasi in grija cuiva pentru ca-mi imaginez ca nu e usor de "pazit".
ai mei cand inca nu se mutasera la casa...o pateau des.
numai pe caine nu-l furau din curte:)
adrianaady spune:
Aristico eu vin cu drag la tine, dar ce ma fac daca imi place asa tare si nu mai vreau sa plec eu vin sigur la botez chit ca e cu bani sau fara bani
Samira barbatul nu intelege ce putem vorbi noi atitea minute in sir... dar ce stiu ei barbatii pina la urma.... :Petrecere frumoasa c
Anaasta eu sunt pupacioasa de fel, asa ca cu fiecare ocazie
brunadria spune:
sabina multumesc!
am facut deja HSGul si am discutat du medicul si spune ca avand trompa complet infundata si cealalta lipsa, nu pot avea hidrosalpinx, pt ca lichidul de formeaza pe trompa inflamata si curge in uter, dar cum la mine e complet infundata nu are cum ! e destul de logic!
a zis ca nu are rost sa fac IRM!
astept cm peste vreo 10 zile si fac urmatoarele analize !
aadinadoamne ajuta!
babutele!
roxa-m spune:
Sabina, mai avem si norocul ca gradina e intr-un sat de oameni f cumsecade, n-am patit inca niciodata sa intre cineva "s-o atace". Noi mergem o data sau de doua ori pe saptamana la gradina ca nu putem mai des din cauza serviciului, dar e ok. Avem si pomi fructiferi, astia saracii sunt mai sensibili daca nu-i tratam cu tot felu' de solutii, fructele nu-s ca "din revista", dar sunt f gustoase. Abia de vreo saptamana am terminat de mancat merele. Avem si coacaze, strugurasi si zmeura pe care eu le pun la congelator, sunt o sursa sigura de vit C si antioxidanti. Asa ca iarna, pot spune suntem asigurati. Mai facem si vin in fiecare an, atat rosu cat si alb. Nu e usor, cu naveta la gradina, dar avem satisfactia ca munca noastra e rasplatita.