Clubul "babelor" FIV-oase 26
Raspunsuri - Pagina 15
daniela74 spune:
Aadina sa fie lipiciosi,te astept cu un beta pe masura
fetelor,Paste Fericit celor care serbeaza miine,La multi ani floricelelor si floriceilor,care este ,iar celorlalte spor la treburi,sa va mearga bine
c`est la vie,pas le paradis
samira33 spune:
va pup dragelor.
am ajuns acasa...sunt plina de praf,obosita si putin suparata pe vanzatoarele de la magazinul nou.
ma bag la o baie zdravana si apoi ma odihnesc o ora.
la 9 suntem invitati la restaurant la ziua unui prieten.
nu prea am chef...dar in fine.
aadina...felicitari pentru transfer.
Doamne-ajuta sa fie cu reusita.
lara,Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
sabina,smaick,ralu...va pup fetelor.
ady,ari...cu voi barfesc mai des la telefon.
5ab1na spune:
si se presupune ca in aceste 2 saptamani cate mai sunt sta endometrul la dimensiunea actuala? nu creste? aveam senzatia ca mai creste. dar nu ma pricep absolut deloc la donate. vreau sa inteleg. nu vreau sa te sperii.
smaick spune:
stai linistita ca nu ma sperii
mai creste, acum cat nu as sti sa-ti spun; doctora spune ca este bine cat este actualmente si merg pe mana ei
5ab1na spune:
asta e cel mai important smaick. sa zica doctorul ca e ok. oricum cehii la donate par super.
5ab1na spune:
bruni sper sa citesti
in legatura cu hidro
eu citesc din urma de la capitolul de FIV general. am sotul in teambuilding si n-a avut astazi cine sa ma ajute sa fac smotru. ma'ntelegeti.
gasit asa aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92170&whichpage=8
... ca exista 2 feluri de hidroxalpinx:
- un fel care se manifesta prin dilatarea trompei in momentul cand se introduce lichidul de contrast, fie la HSG fie la laparo - prin aceste proceduri se si determina, trompa se dilata in anumite locuri si retine lichidul de contrast urmand ca in maxim 1-2 zile trompa sa-si revina la forma normala. Acesta e si cazul meu, pe iesirea mea din spital de la laparoscopie scrie destul de explicit. In acest caz nu este necesara scoaterea trompelor.
- si cazul cand trompa e inflamata, are o umflatura pe ea si acea inflamatie secreta un lichid care e toxic pentru embrioni. In unele cazuri acel lichid secretat de trompa sa vede si la ecograf. La HSG se vede numai in cazul in care trompa nu-i opturata inaintea umflaturii si la laparo se vede clar ce si cum. Aici se necesita scoaterea trompelor.
Lara ca sa te distrezi bine deschide capitolul de FIV 97 pagina 1 ultimul mesaj de pe pagina. este fenomenala femeia respectiva