Clubul "babelor" FIV-oase 26
Raspunsuri - Pagina 14
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 p.p.s: irilac, inainte sa dispari in gradinuta pentru urmatorul sezon estival, te rog mult, sa nu uiti, sa adaugi semnaturii tale, fiv-ul reusit cu gemenashi..ai retinut ca semnaturile noastre sunt identice, nu-i asa? to be continued.. |
Daca e sa modific semnatura....nu cred ca am sa mai dispar eu in gradinuta, doar sa supraveghezi, atat. Doamne ajuta sa ai gura aurita si tu sa ma urmezi. Paste fericit iti doresc si sa te gandesti si la noi cand mananci bunataturile alea
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
aristica spune:
...si eu credeam ca am weekend full...cand colo copchii nu vin la oamenii de stau in garsoniera...am aflat cum se face fasolea si-am inteles de ce nu-mi iesea mie, am rezolvat cu botezul nasi-mii, am facut cumparaturile pentru saptamana asta, am primit reteta pentru injectiile pe care mi le fac in concediu - asta ca-s sadica, nu ca urmaresc altceva, da? urez de p-acum, catolicilor: PASTE FERICIT!, rectific: supa "sanatate curata" nu se bea, se inghite greu, cu paine cu usturoi, ca simpla e imposibil de consumat! iar pentru o doamna speciala: aia 10 ani de rata vor trece repede, ca poti veni la mine, la tara, sa te joci cu lighioanele, iar pentru o ochioasa: te las s-o ti pe fiica-mea in brate in biserica, da' promiti solemn ca vi la restaurant (sti ca eu, daca nasc urlatoarea perfecta, fac botez fara banuti, d-ala, sa vina lumea, sa se betiveasca si sa-mi ureze sa tot fac urlatori d-astia)
...gataaaa: azi bag aspiratorul, mopul pe jos si pe peretii din baie, ca am un mop misto foc, strang rufele care-s puse la uscat de sambata trecuta (cred ca-s scoarta deja), bag altele la spalat, tai unghiile motanului, perii cokerul, scot la plimabre metisii de husky si incerc sa gatesc.
Pup in avans si FLORILE!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
NUSHA cred ca nici in cele mai frumoase vise nu indrazneai sa te gandesti ca la Sibiu, la acest FIV plin de peripetii, vei transfera 3 blasto si vei congela 2. Gravidenie frumoasa: conduceti cu grija maine
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
5ab1na spune:
se inghite greu?:))
faci ca soata mea. cand nu-i place ceva adauga ardei iute:)
harnicuta harnicuta
ari dar explica de ce nu-ti iesea tie fasolea sa ma distrez si eu putin aici
olimpiadobre spune:
Salu,
Am intrat sa urez celor ce serbeaza pastele:
Paste fericit cu liniste in suflet!
Lara, sa te gandesti si la noi cand mananci bunatatile enumerate.
La multi ani in avans "Floricelelor"!
Va pup pe toate!
smaick spune:
pentru amatoare am gasit bomboane bucuria in piata straduintei (cultural sau cum i se mai spune) in metalurgiei sect4
aadina sa-ti aduca iepurasul cel mai frumos cadou
lara distractie placuta "Paste fericit"
smaick spune:
sora mea a facut fiv la giuli cu M si acum e in asteptare cu 3 embrio de ziua 3 la purtator (si 7 congelati ), asa ca sunt super fericita