Clubul "babelor" FIV-oase 26

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Biruitorul e Sfantul Gheorghe:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Da, stiu Sabina, dar in timp putem mecaniza ce se poate mecaniza. Si lucram impreuna cu natura, cat mai natural, un fel de permacultura. Adevarul e ca mi-ar placea sa avem o mica afacere cu livada care sa ne suplimenteze si veniturile si ca sa petrecem mult mai mult timp afara, in aer liber, pentru ca avem tendinta de a fi comozi dupa ce ajungem acasa de la birouri. Or, cand ai o afacere de genul, vrei-nu vrei, e musai sa te ocupi de ea. Visez la timp mult petrecut in natura si cat mai putin in fata TV-ului sau calculatorului.

Mergi la inceput

Aha, atunci cand se stropesc fetele...

Mergi la inceput

ai mei cresc doar pentru ei. cred ca skill-ul cel mai tare al lui taca-meu ar fi agricultura dar asa au fost vremurile. a muncit avand alta profesie, in timpul liber s-a relaxat ocupandu-se de gradina, iar acum la pensie e prea tarziu si prea greu sa faca bani din agricultura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Am facut ET. Am transferat 3 blastocisti si 2 am congelat.
La transferul cu blastocisti testul se face mai repede de 14 zile, nu??La cate zile? Urmeaza cea mai grea perioada a fivului...asteptarea rezultatului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna fetelor, ma bag si eu in seama la voi ca ati atins subiectul drag mie....gradinuta. Cu ajutorul lui DD ne-am facut o gradinuta de legume doar a noastra, nu e f mare....e chiar mica, dar produce exact cat avem nevoie noi si sa mai dam cate putin si la parinti. De ex eu anul trecut nu mi-am mai cumparat pe iarna sa am ceapa, mocov, patrunjel, pastarnac, leustean, marar......toate le-am avut din bucatica aia de pamant......si inca mai am din recolta de anul trecut .
Gradinuta asta m-a scos din depresiile dobandite in urma FIV-urilor nereusite, aveam o mare satisfactie cand vedeam ca totusi iese ceva de pe urma muncii mele. Cand veneam de la servici nici nu ma mai schimbam, in hainele de offfice eram direct in gradina, cu tocuri cu tot . Pe timpul verii sunt total rupta de lume, nu deschid TV-ul cu zilele, nu mai stiu nimic din ce se petrece, dar mi-e bine asa. Sincer eu o iau ca pe o terapie pt mine, imi face mare placere. Sunt tare mandra de ea mai ales ca stiu ce pun si cum cresc legumele, fara nici un ingrasamant artificial. Acum vrem sa ne extindem putin si in toamna sa ne punem si niste copacei fructiferi...nu multi, vreo 5-6 ca nu ne permite spatiul, dar macarstiu ca e al meu
Sa aveti un wk frumos, si la multi ani pt maine tuturor floricelelor de aici

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Aadina, sa fie intr-un ceas bun si sa fie lipiciosi!

Irilac, e buna terapia cu gradinaritul, exact asa ma gandeam si eu ca va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Frumoasa treaba asta cu gradinaritul. Si mie imi place, dar mai mult sa privesc, si sa astept rezultatul final

Mergi la inceput

aadina aplauze aplauze
pai asa cum stii si tu cica maine se prind blasto. sa ai oleaca de grija la drum.
bravo si sa fie bine pana la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Aadina , Doamne ajuta! sa stea acolo 9 luni! cand pleci spre casa? Ai ramas doar pe utrogestan ca tratament de sustinere?

Mergi la inceput