Clubul "babelor" FIV-oase 26
Raspunsuri - Pagina 12
5ab1na spune:
cam asa este tatal meu. a fost genul nededicat job-ului. un om foarte echilibrat care nu a vorbit niciodata cu pasiune sau urat despre jobul lui. in schimb atat a spus tot timpul: abia astept sa ies la pensie. nu pricep de ce trebuie sa muncesc pentru altul:))
tot timpul lui liber si-l dedica "plantaritului". nu am auzit niciodata sa nu-i creasca castravetii, morcovul, ardeiul, rosia. chiar daca are mici probleme le remediaza din timp. toate animalele din curte au nume. te strici de ras ce nume le pune. pronunta "bio" razand dar mananca afumatura de purcel de nu se poate opri:)
5ab1na spune:
aadina eu as face testul in maxim a 7-a zi de la ET. minim 5 ovitrelle iese in cat timp din singe? ai facut 5000 de u.i? stiam ca 1000 u.i pe zi iese din singe. in 5 zile? cred ca poti face beta vinerea viitoare. ti-a mai dat acum de facut vreun ovitrelle?
apai daca astepti pana in marti-miercuri dupa paste nici nu mai este nevoie sa vii la iasi pentru beta
Lara27 spune:
Girlies,
mi-am bagat si eu putin nasucul pe aici, sa urez d-nelor care sarbatoresc Pastele acum, un "Paste Fericit" si in mod special, unei d-ne anume, "Frohe Ostern".
Floricelei dragi mie, Sami, de Florii, un La Multi Ani si un big hug
Sabi, Ana, Ari, Alex, Veve, Ralu, Moro, Roxa, Loretta, Adina, Aadina, Ady, tannoo, absentelor Qiao, Lyly, balanta, eu sarbatoresc Pastele maine, asa ca va spun cu ocazia asta, Sarbatori fericite, fie ca sunt Paste (Aadina, btw si sotul meu e ortodox) sau Florii.
maine voi fi la ai mei, la friptura de miel cu spanac, drob si oua rosii
p.s.: Aadina, e safe sa faci testul dupa 9 zile (14 de la punctie), cel mai devreme la 7 si normal, la 12. beta la 14 zile dupa ET cu blasto e un exercitiu de rabdare, la care, eu nu m-as supune. tin pumnii stransi max
p.p.s: irilac, inainte sa dispari in gradinuta pentru urmatorul sezon estival, te rog mult, sa nu uiti, sa adaugi semnaturii tale, fiv-ul reusit cu gemenashi..ai retinut ca semnaturile noastre sunt identice, nu-i asa?
va pupez maxim si pe cale virtuala va trimit, un big, big hug pentru fiecare in parte
to be continued..
5ab1na spune:
eu am incercat sa mentin un echilibru sa nu-i las sa se implice prea mult. tinand cont ca soacra-mea "si-a luat mana" de pe baiatul ei de cand s-a insurat a fost destul de greu:)))))
visez sa n-am nevoie nici de maica-mea si nici de soacra-mea sa-mi cresc copiii. dar stiti voi eu vorbesc despre potcoava dar n-am calul:)))))
aadina spune:
Adjo, voi merge pe schema de sustinere de la Wunsch (aici mi-a dat doar 600 utrogestan, atat)
Deci voi lua: predninson 5 mg
utrogestan 600
duphaston 2 tb
proginova mite 2 tb
Acasa voi pleca maine
5ab1na spune:
bun asa aadina.
Lara ai scos palarioara de domnita? Sarbatori pascale fericite iti doresc! Numai bine si sa fie bine!
Aadina eu iti zic Paste fericit si tie desi ... cred ca anul asta il vei serba pe ala ortodox dar vei ramane presupun recunoscatoare celui catolic iti zic atunci: sarbatori pascale cu noroc!
adrianaady spune:
Ziua buna fetelor,
Vorbiti asa frumos de casa la curte, gradina ca va invidiez Eu mai am 10 ani de platit rate la apartament,asa ca nu visez prea curand la o casa... dar cine stie ce surprize imi rezerva viata.
Sabina tatal tau e un fericit ca poate face ce ii place. Bravo lui! Cum se mai simte mama ta azi?
Anaasta abia astept sa ne spui ca gradina ta e gata si maninci legume din ea , tu , sotul si copilasul tau
Lara - Paste fericit si tie, si o zi frumoasa maine alaturi de parintii tai
Samira spor la treaba azi
Aadina sa fie cu noroc transferul; sigur va iesi un beta mare
O zi frumoasa si ne auzim spre seara