FIV in Ungaria 159

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Lara...din cate stiu eu pan acum,Zadori ne da Klion ovule in seara cu Ovitrelle-ul...si atat...un singur ovul si gata.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi ma bucur ca torul decurge conform planului si ca esti bine , joi ca si pentru mine este ziua cea mare ! Eu nu am sa am net pe acolo sincer din spital operata nu o sa am prea mare putere sa scriu asa ca am sa va povestesc cum a fost cand ma intorc .

Iti tin pumnii si sa fie cu succes.

fetelor va pupacesc pe toate , ma duc sa ma pregatesc , maine dis de dimineata plecam , inca nu mi-am facut bagajul , nu am facut baita si ....stiti voi cum este cad te duci la spital, acte , hartii , sper sa nu uit ceva pe acasa . Va pup si ne vedem nu stiu cand, cand imi vor da drumul , sper ca vineri cel tarziu sambata sa ma lase acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

seara buna sa aveti fetele....eu vin cu o veste buna...178,6 beta HCG.sunt fericita si am zis sa va impartasesc si voua din fericirea mea si sa va doresc sa va bucurati si voi asa cum ne bucuram noi.va poop si si merg sa ma bucur alaturi de sot:):):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

olimp...drum maine
pety....hai o dataaaaa cu beta mareee mamico,hai ca nu pot sta linistita in pat ma tot gandesc la tine,am emotii
imi... vorbim cand ajungi acasa sau pe mess,cand esti.
da intradevar bate o inimoara,e o fericire mare sa auzi asa ceva,va doresc la toate cat mai curand sa auziti bataile unei inimioare sau de ce nu alor mai multe.
m-am linistit..asa a fost sa fie,a zis si medicul ca e mai bine asa,nu a fost apt de viata probabil...mai devreme sau mai tarziu tot se intampla.
va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

pety...FELICITARI MAMICO
ma bucur tare mult pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pety1981

seara buna sa aveti fetele....eu vin cu o veste buna...178,6 beta HCG.sunt fericita si am zis sa va impartasesc si voua din fericirea mea si sa va doresc sa va bucurati si voi asa cum ne bucuram noi.va poop si si merg sa ma bucur alaturi de sot:):):)

FELICITARI !!!!!!, i-ti trimit o zinica care sa aibe grija de voi si doresc tuturor aspirantelor bucuria pe care voi o aveti acum sa ajunga si la ele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_gh spune:

pety1981
Felicitari, sarcina usoara si fara griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Petyyyy felicitaaaariiii mamicoooo!!!!!

Sarcina usoara si bebic sanatos!

Imi, baftaaa
Olimp,drum bun si sa te refaci repejoorr!
Lori
Ioana felicitari ptr fetita sanatoasa!
Crissuu
Mona Irene
Corinuk Adriana da-ti si voi un semn
o seara faina sa aveti
ptr toateeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Pety,,,iti zic felicitari si aici.va doresc multa multa sanatate,ca stiu ca veti fi niste parinti minunati.Si iti multumesc inca o data ptr tot.

Eu mai am o ora jumate pana la ovitrelle...maine si d erelax si impachetare,joi ma mult la alta pensiune.

Va pup,noapte buna.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Imi, multumesc bafta multa in continuare, pana acum e foarte bine
pety, felicitari si sarcina usoara

to be continued..

Mergi la inceput