FIV in Ungaria 159
Raspunsuri - Pagina 10
ImiMS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 Imi, multumesc bafta multa in continuare, pana acum e foarte bine pety, felicitari si sarcina usoara to be continued.. |
Multumesc frumos.
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
Gretta spune:
eni: Felicitari mamico Iti doresc sa duci sarcina pana la capat si sa ai un bebelus sanatos!Felicitari inca o data!
pety1981 spune:
neata fetelor!!va multumesc mult de tot pentru ca sunteti alaturi de mine.ma bucura asa de tare ca nu aveti idee.
loretta76 spune:
Pety felicitari si sarcina usoara!!!!
Imi, vestile sunt foarte bune. Bafta multa joi!!!
hamza spune:
Pety bravo, felicitari si sarcina usoara. Sa nu ne uiti sa mai intri din cand in cand sa ne mai dai sfaturi. Felicitari
Imi sa ai bafta joi. De ce te muti? O sa ai net acolo?
O zi buna tuturor.
lorenaflore spune:
Pety, ti-am zis ca e de bine cu intepaturile de ovare si de spate? Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!
LORI
soroc80 spune:
Gretta, fetita e bine. <maine face 27 de saptamani si isi face din ce in ce mai simtita prezenta, dar e ok ca macar atunci cand e activa stiu ca e bine. Tu in ce stadiu mai esti?
ImiMS, iti tinem pumnii joi la punctie. Intre Ovitrelle si punctie incearca sa stai cat mai linistita dar banuiesc ca ti-a explicat Zadori.De ce te muti?
mona19 spune:
Pety - Felicitari! Sarcina usoara in continuare!
Olimp - Tinem pumnii!
Imi - Mult succes!
Va doresc s-aveti o zi frumoasa si va pe toate! Pa!
corinuka_g spune:
'neata dragele mele unguroaice!
sa stiti ca nu v-am uitat, va citesc zilnic chiar...daca era ceva interveneam, altfel nu m-am gandit sa intru in discutii, eu cu burtica, voi cu speranta uneia si cu atatea analize, investigatii, interventii...
ma bucur ca continuati lupta si nu va lasati...am mai spus-o, niciodata n-am sa inteleg de ce pentru unii trebuie sa fie mai greu...
va doresc din suflet sa va impliniti toate visul!
lori ma bucur c-ai aparut, c-ati ajuns acasa si sunteti bine! m-am gandit des la voi...felicitari pentru fetita!
imi bafta multa la punctie! sa aveti ovo frumoase si sanantoase,sa se iubeasca cu spermi si sa faca embrionasi lipiciosi! cand va-ntalniti la cluj vreau sa vin si eu...
eni imi pare rau c-ai pierdut un pui! numai Dumnezeu stie de ce...ne rugam ca bebele ramas sa fie sanatos si sa stea cuminte la mami in burtica! felicitari pentru inimioara!
olimp bafta multa la operatie! va fi totul bine!
pety felicitari! sarcina usoara!
jaguar te pup cu drag!
loretta, hamza, crissss bafta multa! va tin pumnii la toate!
multa bafta unguroaicelor, s-auzim doar vesti bune!
14+ Multumesc Doamne!