FIV in Ungaria 159
Raspunsuri - Pagina 11
ImiMS spune:
Buna fetelor!
Multumesc de sfaturi si de gandurile bune.Am facut aseara la ora 23 Ovitrelle,a fost totul ok.
Soroc...nu,nu mi-a zis zadori sa stau linistita...ce inseamna asta?Mi-a zis doar sa-l fac,si azi sa mananc doar pana la ora 19.30,si sa beau multe lichide pana la ora 23.Atat.Eu azi am fost la plimbare,ca e timpul tare tare frumos...sper ca nu am facut rau.
In seara asta vine si sotul,abia astept.
O sa va povestesc si cu mutatul....dupa pranz.va pup si mai astept sfaturi.
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
soroc80 spune:
ImiMS, sper sa nu vorbesc prostii dar eu asa stiu, ca nu e bine sa depui efort prea mare de la Ovitrelle pana la punctie deoarece risti sa pierzi outele. Oricum o plimbare de relaxare nu se poate numi efort. Te asteptam maine cu vesti bune.
ImiMS spune:
Deci...cu mutatul...Pai ne mutam cu doua strazi mai incolo,ptr ca ieri m-au cam suparat astia de aici.Adica ma duc ieri sa platesc primele 7 nopti,asa cum ne-am inteles.Si-i zic...pot plati cu card?Zice da...dar atunci trebuie sa platesc si taxa aceea de turism...ok...ca face factura...ok...de acord cu totul.Si-mi zice 8000 ft la 2 pers,asa cum ne-am fost inteles...si zic da,si o noapte am fost 3...la care zice pai noaptea aceea 14.000....whaaaaaaaaaaat?Adica sotul meu a stat prima noapte aici,de la 10 seara la 4 dimineata...si-mi ia ptr el 6000 ft...deci m-a suparat tare.Asta una la mana.
Tot atunci imi zice...pai noi am notat aici ca pana vineri stati...Pai zic de unde si pana und epana vineri,cand eu am zis 15-16 aprilie...dar va mai spun pe parcurs...dar ei ca nu,ca ei au dat camera pe sambata la altii.Deci tziganeala curata...Dupa care imi propune ca eventual ne muta in alta camera,la etaj,unde nu este bucatarie...cand noi expre am cerut camera cu bucatarie.
Na,am plans una buna ieri dupa masa...dupa care am iesit si am cautat alta cazare...maine dupa punctie ne mutam.Inca aici nu am anuntat...voi merge sa platesc dupamasa aceste doua nopti inca si gata...sa dea camera la cine vor.
Si da,voi avea net si acolo,normal.
Deci,,,daca e sa va cazati aici,aveti mare grija...ca-s tzigani...n0au nici o evidenta buna,lasa mult de dorit.Si hartie igienica si sac de gunoi...daca ceream ne aducea,daca nu nu.Iar aspiratorul mi l-au dat sa fac eu curat daca vreau...ei curata holul...pffffffffff.
Pooooooooooop.
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
hamza spune:
Imi imi pare rau de cele intamplate, sper sa se termine cu bine situatia. Noi am platit atunci pentru o noapte doua persoane 43 euro (aprox 13.000 ft). Ai grija ce faci maine la punctie si sa stai linistita dupa, asa am citit pe forum. De mutat sa se ocupe sotul ca tu trebuie sa te odihnesti.
diana23ct spune:
ImiMS bafta la punctie, si sa fie c noroc. Multumesc pt informatiile legate de medicamente.
Cat despre cazare, nu te mai supara, ca nu face bine sa fi stresata si suparata in perioada asta, ti-o spun din proprie experienta, pt ca am fost suparata intre punctie si transfer la ultima fertilizare si mai multe acumulate in ziua 9 de la punctie doar ce mi se prinsese sarcina si au inceput sangerarile si am pierdut-o. Cu Gyongyi ai vb legat de cazare? ea are conditii bune, cu bucatarie utilata.... eu am dat 8000Ft pe noapte la ea.
Gena MTHFR, mutatia C677T - heterozigot, mutatia A1298C - heterozigot
sot - azoospermie
2 - IAD nereusite, 2 FIV cu donator
FIV 2 - reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani
in prezent tratament cu Cetebe+Zn/2 zi, Aspirin cardio/1 zi, MagneB6/3 zi, Vit E/1 zi, Femibion1/zi, Acid folic 5 mg/1zi
Urmeaza FIV3, si din prima zi de stimulare INNOHEP 4500 UI/ zi pana la test
ImiMS spune:
[quote]citat din mesajul lui diana23ct
ImiMS bafta la punctie, si sa fie c noroc. Multumesc pt informatiile legate de medicamente.
Cat despre cazare, nu te mai supara, ca nu face bine sa fi stresata si suparata in perioada asta, ti-o spun din proprie experienta, pt ca am fost suparata intre punctie si transfer la ultima fertilizare si mai multe acumulate in ziua 9 de la punctie doar ce mi se prinsese sarcina si au inceput sangerarile si am pierdut-o. Cu Gyongyi ai vb legat de cazare? ea are conditii bune, cu bucatarie utilata.... eu am dat 8000Ft pe noapte la ea.
Gena MTHFR, mutatia C677T - heterozigot, mutatia A1298C - heterozigot
sot - azoospermie
2 - IAD nereusite, 2 FIV cu donator
FIV 2 - reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani
in prezent tratament cu Cetebe+Zn/2 zi, Aspirin cardio/1 zi, MagneB6/3 zi, Vit E/1 zi, Femibion1/zi, Acid folic 5 mg/1zi
Urmeaza FIV3, si din prima zi de stimulare INNOHEP 4500 UI/ zi pana la test
[/quote
Multumesc de sfaturi.Pai acum sunt ok,nu ma mai supar...ma deranjeaza doar neseriozitatea.
Cu dna Gyongyi am vorbit inainte de a veni aici,dar era full la dansa...asa ca a ramas sa-mi caut singura.Nu e problema,ma descurc...am vrut doar sa va spun ce si cum,sa stiti daca cumva aveti de gand sa stati si voi careva aici.
AJUTA-MA DOAMNE!!!
ImiMS spune:
La Mosoly Apartman...e link pe prima pagina.
AJUTA-MA DOAMNE!!!
diana23ct spune:
Din poze nu arata rau, dar pacat ca nu stiu sa isi atraga clientii.
legat de cei 60000 Ft care sunt trecuti pe prima pagina pt cultura de blastocist ai auzit ceva pe la clinica? S-au schimbat tare multe din toamna si pana acum. Daca era ceva ce apreciam la Kaaliera faptul ca nu se jucau cu preturile,dar vad ca de cand cu criza si la ei au sarit toate in aer.
Apropo de Agolutin, este progesteron injectabil, Zadorii mie mi-a facut 2 fiole de progesteron doar la a 2a inseminare (prima facauta in Ungaria) dar la primele 2 fertilizari nu se mai gasea si nu mi-a prescris, sau poate nu prescrie el. Ultima fertilizare eu am facut-o la doamna doctor, pt ca am fost si sunt inca foarte revoltata pe Zadori pt ca nu isi mai da interesul asa cum o facea inainte, nu se mai uita pe dosarul de analize care l-am adus din tara si cu toate ca eu i-am atras atentia ca o analiza nu mi-a iesit bine el a mers mai departe cu fertilizarea in loc sa imi spuna sa merg sa fac analize amanuntite si datorita acelei pb am pierdut sarcina.