FIV in Ungaria 159
Raspunsuri - Pagina 12
ImiMS spune:
Diana,,,nu,nu stiu nimic de preturi la blasto...inca nu m-a interesat...scuze.
iti inteleg sentimentele fara de dr...cred ca si eu as fi reactionat la fel.eu inca nu prea am de ce sa ma plang...e adevarat ca-s la primul fiv...si ultimul totodata...doamne ajuta!
soroc...dupa et la cate zile ai plecat spre casa...ca stiu ca stai departe???
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
diana23ct spune:
IMI cand m-am dus la Zadori prima data am crezut ca am dat peste Dumnezeu, am avut incredere oarba in el, dar cu trecerea timpului am constata ca la ele totul e pe banda rulanta. Nu vreau sa te sperii, o sa vb mai multe dupa punctie, dar eu am patit-o urat de tot cu el la al 2 lea FIV. Mi-a lungit tratamentul aiurea pt ca picam cu punctia in weekend, iar eu de joia aveam foliculi de 20, 21 si el in loc sa imi dea ovitrelle sa fac si apoi sa fac punctia sambata mi-a mai dat stimulare si punctia abia luni mi-a facut-o si ce crezi. Luni nu mai aveam decat un ovocit din 7 foliculi, el motivand ca au fost goi restul, dar dc in aceasi zi cu punctia mi-a mai facut o inseminare daca restul fusesera goi? Nu cumva restul de fapt se sparsesera pana la punctie si el imi pierduse ovocitele si a zis sa incerce sa o mai scalde cumva? Aceste motive si plus alte chestii care le-am mai auzit si la alte fete care erau la clinica m-au determinat sa plec de la el si crede-ma ca singurul regret este ca nu am facut-o mai devreme. Inca de la FIV-ul 2 am vrut sa ma mut, dar am ezitat, acum regret, fetita mea ar fi avut 10 luni acum si aveam o viata normal si frumoasa, nu sa stam sa strangem alti bani sa o luam a 4 aoara de la capat, sau sa ne rugam pe la usile protectiei copilului sa adoptam un bebelus.
Goofytza spune:
Buna tuturor
Imi multa bafta maine!
Olimp curaj si o sa vezi ce repede trece si uita de monstrulet
Enicapul sus si sarcina usoara pana la capat!
Pety felicitari pentru beta!
restul fetelor si o saptamana luminata linistita.
eni0301 spune:
lorena...vroiam sa te intreb,din cauza hematoamelor ai stat in spital?
pentru ca si mie luni dupa hemoragie au vazut doua hematoame(au zis ca ar trebui sa se elimine)dar marti nu s-a mai vazut nimic,si unul dintre embrioni s-a eliminat cu hemoragia avuta luni
ar trebui sa fac si eu analizele de trombofilie???
mie nu mi-au dat nici un fel de tratament in plus,doar repaus total la pat...
si control dupa 2 saptamini.
soroc80 spune:
ImiMS, eu am avut transferul miercuri si am ramas in Szeged pana sambata dimineata cand am plecat la drum, dar distanta pana la Constanta fiind de cca 1.000 de km si la intoarcere neconducand decat sotul am oprit si la jumatatea drumului, la Craiova si am dormit sambata noaptea acolo si duminica dimineata ne-am urmat drumul. Am ajuns acasa Duminica dupa-amiaza. Noua ne si recomandase Zadori sa stam 2-3 zile in oras dupa trasfer si sa nu plecam imediat din cauza drumului foarte lung, si mi-a interzis cu desavarsire sa conduc. Tu esti mai aproape. Eu zic ca cel mai bine e sa-l intrebi pe el cam cat iti recomanda sa mai stai prin zona pana sa pleci tinand cont de distanta pe care o ai de parcurs. Eu orice nelamurire am avut l-am intrebat si am mers mereu numai pe mana lui.
Te asteptam azi cu cat mai multe oute.
sunshine4ever spune:
Buna fetele !
As avea o rugaminte la voi, daca a facut careva histeroscopie diagnostica in Ungaria, imi da mai multe detalii?
Unde , cu ce dr, in ce consta?
Multumesc frumos!
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi