FIV in Ungaria 159

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

diana23ct: ai PM
imi: Deci? Cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Imi asteptam vestile bune!!! Am pregatit cofragul pt oo-le bio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna seara fetelor...in sfarsit apuc sa va scriu.

Deci,totul e decurs bine azi...Din 7 foliculi a reusit sa gaseasca 4 ovocite...dr a zis ca se astepta la mai multe,dar e foarte bine si asa.Cam toate fetele am avut azi 4...mai putin una care a avut 9 oooooo.
Spermograma sotului a iesit si ea buna,peste asteptari:de la 7.5 milioane si mobilitate de 30-40%,azi a avut 25 milioane cu o mobilitate de 80%.Maine mergem la ora 11 sa vedem ce fac outzele mele.

Acum mi-a dat sa iau pe langa vitaminele obisnuite magneB6 de 3 ori pe zi, antibiotic 3 zile...de 2 ori pe zi, ultrogestan:cate 2 de 3 ori pe zi si metypred,de maine,6 zile,de 3 ori pe zi.Plus trebuie sa beau 3l lichide pe zi.

Acum ma doare putin sub burta,dar stau in pat si e ok.In rest nu mi-a fost rau deloc dupa anestezie,nu am sangerat...totul a fost perfect.

Ne-am si mutat azi dimineata,acum stam linistiti.

Va pup pe toate si multumesc ca v-ati gandit la mine.

Olimp...sper ca ai trecut si tu cu bine peste operatie si esti fara fibrom la ora asta.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hamza spune:

Imi bravo ma bucur ca totul a fost bine. Odihna placuta. Eu trebaluiesc prin bucatarie maine plecam la munte acolo vom sarbatori Pastele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetele

Hamza...distractie placuta la munte si sarbatori fericite sa aveti!!!

Pe la 11 merg si eu la clinica sa vad ce fac puiutii nostrii...sper sa fie totul in regula cu ei.

Pupici si o zi frumoasa sa aveti!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Imi Doamne ajuta ca totul a fost OK, speram sa fie 4 embrioni puternici si lipiciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

imi: Ma bucur ca esti Ok! Wow ce spermograma la sotul tau, super. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

pe toate fetele dragi, va urez ca sfintele sarbatori a invierii Domnului Isus Cristos sa va aduca voua si celor dragi pace si liniste sufletesca si implinirea celui mai de pret vis...acela de a fi mama.
Celor care sunt la inceputul acestui drum (pe care nu l-am ales si nici dorit) va urez rabdare si curaj, celor care se afla in plina procedura va doresc o mare reusita cu beta pozitiv si nu in ultimul rand celor care se bucura de statutul de viitoare mamici sarcina usoara si bebe la termen si sanatos. De fapt tuturor celor trei categorii de aspirante nu doresc decat ceea ce imi doresc si eu cel mai tare un/doi sanatosi si la termen care sa ne lumineze toata viata.

PS si pe mine ma intereseaza aceleasi detalii solicitate de sunshine4ever...histeroscopie investigatorie la Unguri detalii despre.

FIV1 - Iulie 2011 fara ET
FIV2 - Septemb-Oct 2011 cu ET, negativ
FIV3 - va urma in 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

ziua buna feteleor...cel putin sa fie cat a mea de buna:)!am repetat testul si valoarea s-a dublat intr-adevar...ba chiar mai mult de la 178 prima s-a facut 428.sunt f bucuroasa si va doresc sa ajungeti si voi la starea mea cat mai repede.Tot astazi am avut si prima intalnire cu doctorul care se ocupa de mine in tara ,dr.Ion Ionut care este un mare om si un doctor extraordinar.Astazi a incercat sa viualizeze ceva in uter si se pare ca e ok....embrionii sunt in uter dar nu e nimic f clar,deocamdata.Saptamana vitoare am o alta programare pentru eco si atunci se va vedea mult mai bine...:)
Va doresc toate cele bune si fie ca Sarbatorile Pascale sa va aduca fericirea si implinirea,sa aveti reusite in tot ceea ce va doriti si stim noi ce...[bb.Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Pety, felicitari pentru Bebe, insa te-ai cam grabit cu ecografia. ai un pic de rabdare si ai sa vezi cum creste!

Imi, cate petipetii ai avut si tu! Dar o sa fie bine, va veni si bebe cel lipicios!

Eni, da, din cauza hematoamelor am stat in spital pentru ca au cedat destul de greu si doamna dr a vrut sa ma stabilizeze si cu tratamentul si cu contractiile.
Eni, daca ma intrebi pe mine, as face si profilul 1 si 2 de trombofilie... Acum tu stii mai bine. Intradevar costa analizele, dar merita. Oricum eu cu mutatia mea nu-mi dadeau Clexane, doar Aspenter, dar in contextul sintomatic s-a necesitat si Clexanul.

Paste fericit! alaturi de cei dragi!
Ma duc la drob!
Va pup pe toate!

LORI

Mergi la inceput