FIV in Ungaria 159

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Pety...yuppppiiiiiiiiiiii

Vin si eu cu vesti bine: toate outzele mele s-au fertilizat instantaneu...deocamdata totul merge bine.Se pare ca marti voi face ET.

Olimp
..vino si tu cu vesti bune.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

floryma:Multumim de urari! Eu in primul rand sa doresc sanatate si Doamne Doamne sa ne ajuta sa ne indeplinim visul de a fii mamici!
pety: Felicitari inca o data! Iti doresc sanatate , sarcina dusa pana la termen si un bebe sanatos! Bebe sau bebelusi caci nu stiu cati ai?
lorenaflore: Paste fericit si tie si iepurasul sa ne aduca cadoul mult dorit!
olimp: Astept vesti de la tine! Iti doresc multa sanatate , insanatosire grabnica si vreu vesti!
Tuturor fetelor Paste Fericit!

Mergi la inceput

imi: Felicitari!!! Super!

Mergi la inceput

imi: Dar de ce asa de tarziu iti face ET? Ai avut punctia miercuri sau joi nu?

Mergi la inceput

Joi...adica ieri,nu? Atunci am avut punctia...si face transfer la 5 zile...asa face la toate fetele acum cel putin...blasto...pai el stie mai bine de ce,mie imi convine,sa fie sigur!

Tie la cate zile ti-a facut ET?
Ca si la Eni a 5-a zi a facut...punctie vineri si ET miercuri.
La Pety in ziua 4...luni punctie, vineri ET.

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

buna seara
Imi, bravoss ptr embrionasii iubareti, sa fie si lipiciosi
asteptam numa vesti bune
Petyyyy suupeerrrr ai grija de voi
Crissuu cum esti?cand plecati la buda?
Olimp,sper k ai ajuns aksuca si esti bine
Mona, Goffy, Greta, Cori,Lori Ioana, Adriana, Irene ptr toate
si daca am omis pe cineva e dublu

Va doresc Paste fericit si linistit alaturi de cei dragi!
poopiciii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

jaguar, luni dimi plecam ... deja am inceput sa impachetam! Duminica petrecem Pastele cu familia, apoi la drum cu noi!

Cine a facut recent FIV la Budapesta, as vrea sa-mi spuna daca s-au modificat preturile ... In special daca ati platit cash la clinica (parca varianta asta era cea mai ieftina!)

Va pup si va doresc Sarbatori fericite!

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

imi: Eu stiam de la Zadori ca Et se face pana in ziua 4,de asta te intrebam.Poate s-a schimbat acum. Oricum el stie mai bine. Bafta in continuare caci mai ai un pic si ti se implineste visul.
jaguar:Multumesc! Si eu iti doresc ca Sfintele Sarbatori de Paste sa-ti aduca multa sanatate si fie ca visul nostru sa se implineasca cat mai repede!
Paste Fericit la toate fetele!

Mergi la inceput

cris: Multa bafta! Sa ai drum bun!
hamza: Ce mai faci?
olimp: Astept vesti de la tine!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor, un weekend placut sa aveti

Gretta...am citit un subiect interesant despre blasto...iti pun aici linkul,poate vrei si tu sa citesti.Embrionul ajunge in stadiul de blasto intre zilele 5-7, deci pana in ziua 4 vorbim doar de embrioni.Iar implantarea de blasto se pare ca are un succes de 50%, fata de 30% in cazul unul embrion.Probabil de aceea alege Zadori sa faca transfer de blasto...Doamne ajuta sa supravietuiasca puiutii:
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Reproducerea-umana-asistata/transferul-de-blastocisti-a-fertilizarea-in-vitro_1079

Olimp...te asteptam cu vesti bune.

Pupici tuturor fetelor,sa aveti grija de voi si sa petrecti in liniste sarbatorile pascale

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput