FIV in Ungaria 159
Raspunsuri - Pagina 15
Gretta spune:
imi: Doamne ajuta zic si eu sa-ti traiasca puiutii!
Daca te rog pui link-ul complet caci nu-l gasesc. As vrea sa citesc si eu.
Amina84 spune:
Buna ziua doamnelor.
Cer scuze ca deranjez,poate gresesc ca am intrat,dar am multe nelamuriri.
As vrea si eu niste informatii referitor la Fiv facut la Szeged.
In vara asta sau la toamna vreau sa ma duc si eu.
Ce preturi sunt,analize,cam cat v-au ajuns pe voi cheltuielile cu totul si cu cazare pentru FIV?
Va multumesc.
Un Paste Fericit !!!
ImiMS spune:
Gretta...iti trimit pe mail,ca aici nu ma lasa.Pupici multi
Amina...bine ai venit...nu deranjezi deloc,sa ai sedere scurta aici.Preturile si analizele cred ca le gasesti pe prima pagina,daca ai intrebari in plus,iti raspundem cu mare placere.Cazarea la Szeged ptr o persoana,la case de oaspeti/pensiuni e in jur de 7000 ft/noapte,cu bucatarie...la hotel putin mai scump...dar pe perioade mai lungi poti negocia pretul de obicei.
Eu daca Dumnezeu ajuta saptaman viioare termin FIV-ul,si atunci o sa-ti pot spune exact cat m-a ajuns cu totul...sa-mi spui daca te intereseaza.Pot sa trimit si PM sa nu incarc aici cu informatii care poate nu intereseaza pe toata lumea...
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
loretta76 spune:
Imi ce iubareti au fost puiutii vostri , foarte bineeeee! Doamne ajuta pana la capat!!!!
Fetelor va doresc din toata inima PASTE FERICIT!!!
mona19 spune:
Bine v-am gasit!
Fetelor acum sunt OK. In urma cu vreo 2 ore am reusit sa termin si eu. Imi ajunge de la 7 dimineata, nu? Am terminat cu bucatareala (noroc c-am facut pastile si cozonacii de joi), curatenia, aranjatul si calcatul hainelor de mers la biserica si mai stiu eu pe unde vom mai merge. Mai inainte mi-a plecat si consortul la servici si acum am intrat sa vad ce s-a mai intamplat. Ma bucur ca vad atatea vesti bune.
ImiMS - Inca un picut si esti mamica! Bravo!
Olimp - Sper ca totul e bine. Refacere grabnica!
Cris - Drum bun pe luni! Un FIV cu rezultatul mult dorit !
restul fetelor si toate cele bune!
mona19 spune:
Fie ca dorinta tuturor aspirantelor in lupta pentru bebe sa devina realitate. De Pa#351;te, Iisus ne d#259; credin#355;#259; īn a spera. Hristos a īnviat!
joannaalx spune:
Viitoarelor mamici! va doresc un Paste Fericit! Cristos A Inviat!...sa dea Dumnezeu sa fiti mamici cat mai curand!
Amina84 spune:
Hristos a Inviat !!!
Un Paste frumos si linistit va doresc la toate voi.
Cine are timp sa-mi scrie pe email referitor la FIV in Szeged ,sau cum e procedura lui si preturile care le-ati platit,eu sunt la adresa ioanaleka@yahoo.it
Va multumesc anticipat.
Amina-Ioana