FIV in Ungaria 159

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

Cristos a Inviat !

Buna fetelor am ajuns si eu aici , pe meleaguri natale si cu bine .
Fetelor va multumesc pentru gandurile de sustinere .

Imi ma bucur de reusita ta de pana acuma sa o tii tot asa si pe marti .... si de acolo sa ne dai vesti bune.
mona, greta, hamza, goofytza, jaguar, cornuctutza g , nu va mai insir ..

sunshineforever despre histerodscopie in Ungaria , am facut luna trecuta in martie histeroscopie la Debrecen , la Dr. Torok Peter , este foerte amabil si este singurul doctor din Ungaria care face interventia fara anestezie , dureaza 20 de minute si nu simti mai nimic , doar usoare crampe ca la menstruatie, Iti da rezultatul pe loc si este foerte amabil. Costa 50000 de forinti echivalentul a aprox 700 si ceve le lei. Dca doresti iti dau numarul lui de telefon , vorbeste engleza si germana. Histeroscopia se face imediat dupa menstruatie .

si acum sa va zic despre mine , sunt bine , am scapat , din pacate nu s-a putut scoate laparoscopic pentru ca am avut o surpriza de proportii era mare cat uterul , mai bine zis cat o portocala , mama si sotul meu l-aiu vazut. Era inserat pe peretele exteior anterior si crescut din perete , practic arata ca o bile intersectata pe uterul meu . Operatia s-a prelungit de la 45 de minute la 2 ore si ceva dar l-au scos cu operatie clasica. Au incercat laparoscopic si apoi au trecut la taietura clasica. Ceea ce este cel mai important este ca uterul nu a fost taiat deloc pentru ca el fiind in exterior l-au scos frumos fara sa fie afectat peretele uterin asa ca acum am un uter perfect normal , asa s-a exprimat doctorul. In 3 luni pot incerca sa raman insarcinata. Am sta o zi la reanumare , am intrat la operatie la 8 dimineata ora locala si pana a doua zi m-au tinut acolo cu tub de drenaj si sonda de urina a fost groaznic ca moment dar am scapat cu bine. Ce sa spun ata doctorul cat si personalul niste profesionisti , ffff saritori trebuie doar sa marai putin si erau langa tine.

va pup sunt tare obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

olimp:O draga de tine prin cate a trebuit sa treci! Dar important e ca acum esti bine. Ma bucur ca ai ajuns cu bine, recuperare rapinda si Doamne ajuta ca bebele sa vina cat mai repede, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Amina84, bine ai venit, sedere scurta. Eu am demarat procedura (prima cunsultatie), urmeaza o alta consultatie si fiv in iunie, cand iti voi putea spune cat a costat tot, daca nu e prea tarziu. daca ai alte nelamuriri, cu cea mai mare placere.
Paste fericit pentru toate fetele, cu bucurii si lumina in suflet

Mergi la inceput

da greta intradevar nu a fost usor , nu sunt o persoana careia ii place sa fie compatimita dar de data asta accept cu placere , a fost greu ,nu mi-am putut imagina ce monstru "am crescut la san", bine ca am scapat de el ....

astept sa ma recuperez ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Olimp...ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa si ca ai scapat de acel monstru.Refacere rapida iti doresc si implinirea visului de a deveni mama

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Adevarat a inviat!

Olimp - Bine ai revenit acasa. Sa te refaci repede. Sa ai incredere si speranta ca vei reusi sa ai !
toate fetele!
Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Buna seara,
HRISTOS A INVIAT!

Ma primiti si pe mine ( din nou ) printre voi?

Nu am mai intrat pe forum din noiembrie,dupa esecul primului FIV, dar am reusit sa citesc mesajele voastre. Sunteti extraordinare, si pot spune ca acest forum imi da curaj sa merg mai departe.
Putin, pe scurt despre mine:
Esecul s-a datorat unicei mele trompe care era si asta, ca si cealalta ( pe care nu o mai am din 2006 ) infundata cu lichid. PK mi-a spus sa o scot. Dar inainte de asta, am cazut si mi-am rupt meniscul, asa ca a trebuit sa ma operez si la picior, sa merg in carje, sa fac recuperare pentru picior si apoi sa ma operez. In luna februarie am reusit sa-mi scot si trompa stanga. Acum sunt gata pentru al doilea FIV pe care il voi face in luna mai cu PK. Pe data de 10 mai am prima intalnire cu el.Am inceput deja sa iau AC. Am primit si planul de bataie putin schimbat fata de prima oara.
Trebuie sa ma opresc din scris, cred ca v-am ametit deja.
Va doresc sa vi se implineasca visul de a fi mamici si va tin pumnii la toate.

Mergi la inceput

mona , imi asa este ma recuperez eu si sunt sigura ca totul va fi bine si toate vom avea

amaradia bine ai revenit , sa sepram ca nu vei sta prea mult timp pe aici si ai sa reusesti in mai , tinem pumnii. Ai trecut si tu prin atatea incat ... ma infiorez si totodata ma mir cata rabdare si tarie avem pentru a ne duce visul mai departe ! sa avem bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Adevarat a Inviat !!!

Multumesc mult Olimp. Ai pm.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1500mg,Clexane 2x0,3/zi

Mergi la inceput

sunshine4ever ai PM

Mergi la inceput