FIV in Ungaria 159
Raspunsuri - Pagina 17
Raissa_L spune:
buna tuturor si un Paste Fericit!(cat a mai ramas)
olimp,ma bucur pt tine ca ai scapat cu bine si ti-ai luat o piatra maaare de pe inima.
imiMS,astept si eu dupa ce vei ajunge acasa si vei trage linie sa-mi zici cat te-a costat totul in acest proces,de la inceput pana la sfarsit.
amaradia,bine ai revenit,vroiam sa te intreb...m-a pus putin pe ganduri relatarea ta cu lichidul la trompe pt care a trebuit sa le scoti.Eu am facut laparoscopie anul trecut pt hidrosalpinx bilateral,iar medicul mi-a zis ca se va reface acest lichid,mai exact la una din trompe mi-a dat cateva luni,la cealalta aprox.1 an.Oare...in cazul in care ,sa zicem ca mi-au reaparut aderentele,va trebui sa le scot si eu trompele?Altfel nu o sa-mi reuseasca procedura de fiv?Sunt nelinistita...Poate ma ajuti cu un raspuns din experienta ta,in rest iti doresc mult succes sa-ti reuseasca de data aceasta.
olimp spune:
raissa asa este bolovanul nu mai este , am tras prea multe din cauza lui. Intradevar avea deraptate si dr Lesko de la kaali , nu as fi putut duce sarcina la sfarsit datorita lui , acum am scapat si pot sa merg mai departe !
ImiMS spune:
Buna ziua fetelor,ce faceti?
Eu vin cu vesti bune: embrionii mei sunt super mai departe,toti 4 perfect sanatosi si au evoluat exact cum se asteptau...Zadori era tare tare multumit.Maine la ora 12 facem ET...deci maine pe vremea asta,daca ajuta bunul Dumnezeu,vin cu ei acasa.
Noi vom mai sta la Szeged pana joi dimineata,ptr ca dr mi-a recomandat ca dupa ET sa mai dorm 2 nopti aici...deci miane dupa ET,si poimaine noaptea,cand...zice el..teoretic ar trebui sa se produca implantarea,si atunci n-ar fi bine sa calatorim.Asa ca joi dimineata plecam si noi in sfarsit acasa.
Va pup,o dupa masa placuta sa aveti.
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
hamza spune:
Hristos a inviat.
Imi bravo ma bucur ca ai vesti foarte bune. Iti doresc ca totul sa decurga foarte bine si sa ajungi cu bine acasa impreuna cu puiutii. Astept sa ne transmiti calculul cheltuielilor ma intereseaza si pe mine.
Olimp bine ca ai scapat, nu mai conteaza ce a fost ci doar ce va fi. Insanatosire grabnica.
Petty ce mai faci?
Amina84 spune:
ImiMS mult mult succes si sa dea Dumnezeu sa se prinda puiutii bine la tine.Nu vreau sa fiu indiscreta,de mult vrei un bebel?Ce problema ti-au pus tie doctorii,ca nu ai reusit normal?Poti sa-mi zici si mie cat te-a ajuns FIV-ul la Szeged?Iti traduce doamna Gyongyi?Unde stai in cazare?Iti multumesc din inima pentru informatie.
Nu vreau sa fiu prost crescuta,sa va zic in mare si problema mea.
Eu sunt 27 de ani sotul 34.
Ne-am casatorit in ianuarie 2005,numai starea civila.
Eu sunt din Bacau,dar de 8 ani sunt in Italia,aici l-am cunoscut pe el.
El e din Albania,painea lui Dumnezeu.
Deci in ianuarie 2005 am facut starea civila,si in mai 2005,dupa 4 luni a avut accident de munca.
Dupa 4 luni de la nunta,el era in carutul cu rotile.
Si-a rupt coloana vertebrala,lucra in constructii si a cazut de pe acoperis.
Acum e nitel mai bine,dar de 7 ani el e 84 % invalid,merge cu carje,dar sperma e un dezastru.
Plus ca eu dupa accidentul lui m-am ingrasat peste 45 de kg.
Am ovare PCOS si uite asa nu reusim sa avem un bebel.
In 2010 am facut 2 IA ,la Iasi , una reusita si pierduta ,cu 1 singur folicul si cea de-a doua nu s-a prins.
In vara asta as vrea sa mergem la Szeged.
Cam asta e problema noastra in mare asa.
Cer scuze din nou daca m-am bagat si eu in seama aici la voi.
olimp spune:
hamza multumesc
imi ce bine ca totul decurge asa cum trebuie , si ai 4 embrionasi voinicei , ai sa vezi ca totul va fi bine , sunt sigura ! ti-a zis PK cati o sa-ti implanteze ?
Lara27 spune:
raissa
o trompa cu hidrosalpinx este o trompa compromisa; lichidul acumulat este toxic, cilii din interiorul trompei, fini si sensibili sunt distrusi si trompa devine, in timp, nefunctionala..chiar si dupa o neosalpingostomie, riscul unei extrauterine este mare..hidrosalpinxul, chiar si aspirat prin laparo (asta in caz ca este mic!) se va reface rapid si compromite sansele unui fiv, care si asa sunt cum sunt (statistic, sansele mai scad cu alte 10%, in realitate cazurile de reusita in fiv cu hidro (aspirat la punctie), sunt minime..hidrosalpinxul (umplerea cu lichid a trompei) este modul acesteia de vindecare, in urma unei infectii bacteriene, virusale, a unui proces inflamator..daca hidrosalpinxul este prezent pe toata lungimea trompei, niciun dr. normal nu-ti va face fiv cu ele, deoarece sansele de reusita a procedurii sunt compromise din start..PK nu-ti face fiv cu hidrosalpinx, indiferent de marimea acestuia..in principiu, diagnosticul de hidrosalpinx bilateral impune dubla salpingectomie si singura sansa ramane fiv..acum, decizia iti apartine, desigur
Imi succes maine la ET..esti o pacienta model, super ascultatoare, am observat..nu iesi din cuvantul dr. nici in ce priveste sederea..curaj, nu statul in pat versus masina face diferenta..ai oricum sanse frumoase de reusita, tin pumnii
to be continued..
ImiMS spune:
Multumesc fetelor ptr cuvintele frumoase si ca-mi sunteti alaturi
Hamza...cum a fost la munte? Cum ati sarbatorit? Zilele astea va voi scrie exact cat m-a costat pe mine afacerea asta...ca doar maine dau grosul
Olimp...eu nu sunt la PK,ci la Zadori...oricum,nu mi-a zis cati transfera,dar eu in contract am completat 2Va zic maine exact!
Lara...asa este,am fost mai mult decat ascultatoare...macar sa nu-mi pot reprosa pe urma ceva...Sunt la inceput de drum in ale FIV-ului,si sper sa nu mai repet experienta asta...vreau sa gandesc pozitiv si atat.Multumesc de incurajari
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
ImiMS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina84 ImiMS mult mult succes si sa dea Dumnezeu sa se prinda puiutii bine la tine.Nu vreau sa fiu indiscreta,de mult vrei un bebel?Ce problema ti-au pus tie doctorii,ca nu ai reusit normal?Poti sa-mi zici si mie cat te-a ajuns FIV-ul la Szeged?Iti traduce doamna Gyongyi?Unde stai in cazare?Iti multumesc din inima pentru informatie. Nu vreau sa fiu prost crescuta,sa va zic in mare si problema mea. Eu sunt 27 de ani sotul 34. Ne-am casatorit in ianuarie 2005,numai starea civila. Eu sunt din Bacau,dar de 8 ani sunt in Italia,aici l-am cunoscut pe el. El e din Albania,painea lui Dumnezeu. Deci in ianuarie 2005 am facut starea civila,si in mai 2005,dupa 4 luni a avut accident de munca. Dupa 4 luni de la nunta,el era in carutul cu rotile. Si-a rupt coloana vertebrala,lucra in constructii si a cazut de pe acoperis. Acum e nitel mai bine,dar de 7 ani el e 84 % invalid,merge cu carje,dar sperma e un dezastru. Plus ca eu dupa accidentul lui m-am ingrasat peste 45 de kg. Am ovare PCOS si uite asa nu reusim sa avem un bebel. In 2010 am facut 2 IA ,la Iasi , una reusita si pierduta ,cu 1 singur folicul si cea de-a doua nu s-a prins. In vara asta as vrea sa mergem la Szeged. Cam asta e problema noastra in mare asa. Cer scuze din nou daca m-am bagat si eu in seama aici la voi. |
Hei,nu-ti mai cere scuze...ai tot dreptul sa fi aici,este locul tau cum este si al nostru...e loc aici ptr toata lumea...ideea e sa reusesti si sa nu stai mult prin zona,nu?
Imi pare fffff rau ptr situatia voastra,Doamne ajuta sa fiti sanatosi cat se poate si sa aveti un bebe care sa va lumineze zilele.
In ceea ce ma priveste,eu incerc de cca 5 ani ptr un bebe...De ce nu am reusit natural?Nu se stie...rabdara trebuia sa avem,dar nu am mai avut.Nu stiu cat m-a ajutat sau nu FIV-ul,daca raman gravi m-a ajutat mult...daca nu...a fost inca o experienta,un pas care trebuia facut!Dar raman,asta e clar!!!
De tradus nu-mi traduce nimeni,ptr ca eu vorbesc limba...dar doamna Gyongyi este mai mereu la clinica si te poate ajuta cred in tot ceea ce ai nevoie:traducere,cazare...apeleaza la dansa cu incredere,a ajutat multe fete la Kaali.
Eu stau la o pensiune aici,am gasit-o pe net,dar apare si pe prima pagina...ptr ca atunci cand cautam eu dna Gyongyi nu avea locuri.Daca te intereseaza detaliile,sa-mi zici si-ti trimit un PM.
Sper ca ti-am raspuns la intrebari...daca te mai intereseaza ceva,scrie-mi linistita,te ajut cu orice informatie pot.
AJUTA-MA DOAMNE!!!
pety1981 spune:
Hristos a inviat!
IMIMIS iti tin pumnii...o sa fie bine,ai sa vezi....
hamza, multumesc sunt bine.Maine merg la eco...asa m-a chemat doctorul...inca nu am stari urate,doar ce dorm mai mult.....multumesc de gand si astept sa imi spui si tu asta cat mai repede:)
bafta multa fetelor si nu va lasati descurajate de nimeni si nimic....voi sunteti voi!!!