FIV in Ungaria 159
Raspunsuri - Pagina 8
eni0301 spune:
buna ziua fetelor
iaca am aparut si eu dupa o saptamana de pauza(dar am avut motive serioase)
in weekend am plevat la socrii,am sarbatorit pastele impreuna,a fost totul ok pana luni dimineata,cand am avut dureri f puternice de burta,cam in 15 minute am inceput sa sangerez f tare(am stiut ce se intampla)am chemat ambulanta si m-au dus la urgente la tg mures...unde am aflat ca unul din embrionasi s-a dus:( dar celalalt este bine si i-a inceput sa bata si inimioara..ieri a avut 6 saptamani
am venit acasa si directia spital...control...acum Doamne ajuta totul este bine doar ca trebuie sa stau in pat.
olimp ...iti doresc multa bafta maine,si sa nu-ti fie frica,o sa vezi totul o sa fie ok.
pety...hai vino cu vesti bune,nu mai pot de emotii,parca ar trebui sa fac eu beta asa ma simt.
imi...ma bucur pentru tine ca ai outi bine dezvoltati:)si muuulta muulta bafta pe joi..sa fie lipiciosi
nu ne intalnim maine..am vb cu Zadori...e mai bine sa stau in pat,...asa ca am amanat drumul spre szeged.
va doresc o zi cat mai frumoasa
lorenaflore spune:
Eni, imi pare rau de ce ai patit! trebuie sa fii tare si sa-i multumesti lui Dumnezeu ca au fost doi! Stiu ce inseamna, insa o sa fie bine!javascript:insertsmilie('')
LORI
lorenaflore spune:
Scuze, Eni, ce apare dupa ruga nu trebuia sa apara, a fost o greseala de tastare, nici nu stiu cum am reusit!
LORI
mona19 spune:
Salutari!
Eni - Imi pare rau de evenimentul petrecut. Doamne ajuta-ti in continuare sa duci sarcina cu bine la termen!
Imi - Te asteptam la raport!
Olimp - Curaj si fara emotii!
Pety - Da de ce nu vrei sa imparti bucuria ta cu noi? Eu presimt ca Beta e mare. Hai confirma o data, ca vezi tu, sunt si gravidute pe forum care au emotii pentru tine si stii ca emotiile sunt cam riscante pentru ele.
ImiMS spune:
Buna ziua fetelor,am ajuns la rasport!!!
Azi a fost totul in regula la clincia...La eco s-au vazut foliculii crescuti, pe dreapta de 21,19,18,17///pe stanga au inceput sa creasca si ei, 15,14...cam asa ceva.Endometru azi de 9.5...estradiol 2824...a zis ca e perfect,peste 3000 insemna suprastimulare.
Azi nu am mai avut injectie...diseara bag klion ovul, si la ora 23 fac ovitrelle...iar joi la ora 10 am punctia...Abia astept,Doamne ajuta!
Eni...imi pare rau...bine macar ca unul e prins bine.Nu e acelasi lucru,dar putea fi si mai rau!!!Doamne ajuta,odhineste-te.Pacat ca nu ne vedem,dar sanatatea ta inseamna mai mutl acum.Te sun cand ajung acasa/
Olimp...drum bun maine si bafta multa la operatie.Tin pumnii sa fie totul bine!
Pety...astept cu sufletul la gura vestile bune...MAMI
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
Gretta spune:
eni: Imi pare tare rau , dar ai o inimioara care bate asa ca iti doresc sa duci sarcina pana la capat si ai grija de tine mamico!
Pety:Asteptam vestile bune!
imi: Sunt alaturi de tine joi!
olimp: Bafta! Hai ca mai un pic si o sa ai parte de un somnic pe cinste si pe cand te trezesti o sa fii gata de plecare, ce zici ce bine suna, nu? Ai vazut ce usor e!
hamza:bafta
Soroco: Ce mai faci mamico? Ce iti face fetita?
Lara27 spune:
Imi, fetele de la Szeged
v-as ruga mult sa-mi detaliati tratamentul cu Klion ovule, pe care vi-l da Zadori..cate/zi incepand de cand si pana cand? e in scopul sterilizarii zonei, local?
v-am pupat
to be continued..
hamza spune:
Imi bravo, vesti foarte bune, bafta multa joi.
Olimp drum bun si sa vii cu vesti bune.
Pety te astept cu rezultatul.
Gretta multumesc. Astept sa treaca mai repede timpul ca sa incep stimularea.
olimp spune:
Fetelor va multumesc ca va ganditi la mine , mona , imi , greta , hamza . Sper sa treaca cat mai repede si sa vin cu vesti cat mai bune ! Da recunosc ca mai am emotii dar .... trebuie sa fiu tare. la toate
eni imi pare nespus de rau , nici nu stiu ce sa-ti spun , sa duci cu succes bebicul pana la capat , inimioara ii bate , cred ca e fenomenal sa auzi asa ceva !
pety unde esti nu ne dai vesti ?