FIV in Ungaria 159

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hamza spune:

Buna seara fetelor
Olimp eu sunt bine va citesc in fiecare zi. Astept CM ca sa pot lua AC. Tu o sa ai net sa ne poti da vesti despre tine?
Pety sa vii cu vesti bune.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

hamza nu din pacate nu am sa am net , in spital nu cred ca este wi-fi ,si oricum pe data de 11 ( miercuri ) ma internez iar joi in 12 ma opereaza si nu cred ca as fi in stare sa stau cu laptopul in brate sa scriu. Daca totul va fi bine , ma refer la drenaj daca este necesar poate ca vineri ma lasa acasa . sper sa vin cat de curand asa ca am sa va pot scrie cand ma intorc.

Cand stau si ma gandesc prea mult ma apuca groaza , apoi imi trece ...de ce sa fac , asa sunt eu mai emotiva.

Ma bucur ca esti bine si incepi ca imi tratam cu AC si apoi.....weeeeee ! te inrdepti spre .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

olimp: Aici sunt! Bafta multa!
Pety:Tinem pumnii! maine dai de baut!Abia astept!
Imi: Bafta in continuare

Mergi la inceput

buna seara Greta ! multumesc de incurajari ! Toate sunte-ti dargute cu mine si ma incurajati , doar eu trebuie sa bag o data la tartacuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

O saptamana luminata cat mai frumoasa pentru toate fetele care sarbatoresc Pastele Catolic. Hristos a inviat!
O saptamana a patimilor in pace si liniste sufleteasca pentru toate fetele care vor sarbatori Pastele Ortodox.
Imi MS - Bafta pe maine! Sa ne scrii ce ai mai facut.
Olimp - Sa ai drum bun pe miercuri! Inca un picut si scapi! Bafta! Tin pumnii!
Pety - Astept Beta cat mai mare!
Ieri nu am mai scris nimic, doar v-am citit, pentru ca am avut o zi mai plina de evenimente. Vacuta noastra de la tara, ne-a daruit in noaptea de Florii, singura si fara ajutor, o superba vitelusa pe nume Lala. Asistenti post nastere au fost sotiorul (la 12,30 noaptea a plecat in tromba la tara), socrul si cumnatul. Ieri dupa slujba de la biserica am si plecat sa o vad. E frumusica foc. Ne-a transmis soacra ca azinoapte s-a si autoservit singurica cu laptic. Apoi am fost la ziua cumnatei. Iar aseara am fost cu adevarat doi somnorosi. Bine nici eu nu am putut sa mai adorm sambata noaptea, dupa ce a plecat el. Pur si simplu imi fugise somnul.
Azi pe cand sa citesc noutati despre voi, pauza. Defectiune tehnica. Nu-mi mergea nici internet-ul, nici telefonul. Doar TV-ul. Am sunat. Mi-au remediat problema repede.
Acum uite ca v-am scris si despre mine. Alte noutati in pregatirea FIV-ului nu am. Nici raspuns de la dr. Militaru, nici rezultate hormo (abia pe joi).

Mergi la inceput

multumesc Mona pentru sustinere !

O..... cred ca vitelusa este o minunatie , sunt asa de dragalasi vitelasii cand sunt mici , mai ales cum dau din botic si cand sug , iti vine sa-i pupacesti pe bot. Sunt stangaci si totodata robusti. De fapt toate aniumalele sunt minunate. Imi aduc aminte acum vreo 8 ani am asistat si eu la o fatare , vacuta era la prima fatare si fusese inseminata cu material seminal provenit de la un masucul imens , a fatat greu mai ales ca a avut si sarcina gemelara. A scapat dar m-a socat cum sufera si.... sunt exact ca femeile. Cine mai spune ca animalele nu au suflet si nu traiasc intens ca si noi..e o prostie. Eu ca o mare iubitoare de necuvatatoare , pentru mine ele de multe ori sunt mai sincere si mai atasate de noi , dact am putea fi noi de ele.

Stiu ca melodramatizez dar de cand ma stiu animalele su fost universul meu, Pe langa sot ( mai nou )

Mergi la inceput

Buna dimineata ! fetelor !

Sa aveti o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Olimp, bafta multa la operatie, fara frica...noi suntem puternice si trecem peste orice...ai sa vezi.
Imi, te astept la raportul zilnic, tin pumnii stransi.

Mergi la inceput

Multumesc loretta azi cand ajung acasa imi fac bagajul , maine dimineata o luam din loc . Prind bine incurajarile , multumesc ca va ganditi la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Pety, hai cu Beta mareeeeee!

LORI

Mergi la inceput