FIV in Ungaria 159
Raspunsuri - Pagina 21
olimp spune:
raissa , mona , hamza asa am sa fac am sa fiu cumintica !
imi in 30 sa ne dai o veste MARE !!!!!!
Amina84 spune:
Imi mult succes si sa ai liniutele gata pe 30 !!!
Sa nu faci nimic in acest timp,sa-i lasi pe pui sa se cuibareasca bine si sa creasca mari 9 luni.
Doamne Ajuta !!!
Sa stii ca pe alt forum,la multe am zis ca se prinde si am ghicit si sexul copilului.
Asa ca inima imi zice ca se va prinde sigur 1 si bebe 2 o sa stea acolo sa-i tina de urat.
Sa ai 2 gemenasi la termen iti doresc.
jaguar spune:
Hristos a inviat!
ce mai faceti fetelor?
Imi, superr sa fie lipiciosi puiutii!!!
Olimp bine ai revenit si insanatosire grabnica.
Crissuulee m-i s-o lungit gatu dupa tine,, cum merge treaba?
Raissa iti spun si eu din proprie experienta k hidrosalpinxul e
pacatos,,, stiu e greu sa renunti la un organ din corp, dar daca nu e e de folos si mai mult strica, mai bine afara,,,
eu abea asteptam ziua cand voi scoate"bomba cu ceas" din burta
Curajjj curajjj asa ai mai multe sanse la fiv!
Lara MonaGoofy si restul fetelor
va tzuc si sa aveti o seara faina
jaguar spune:
Amina e trist ce v-i sa intamplat,,, imi pare ff rauu...
Sa va ajute Bunutul Dumnezeu sa reusiti sa va impliniti visul!
mona19 spune:
Eu traiesc asa niste stari confuze. Ce sa fac ca hormonalele mele isi cam fac mai tot timpul de cap . Fiind diagnosticata cu hipotiroidism subclinic si un nodul la tiroida, TSH -ul a fost mentinut in limite cu ajutorul Euthyroxului 75 mg/zi. Acum TSH-ul meu e sub limita 0,35 plus ca si estradiolul e un pic marit . M-am conversat rapid cu PK si mi-a zis sa-i comunic ce am facut la endocrinolog. Asa ca, urmatoarea escala: din nou la endocrinolog.
Intr-un final mi-a raspuns si dr, Militaru. Mi-a scris ca pentru Aspenter imi trebuie reteta. Intrebare: Medicul de familie imi poate elibera reteta pentru Aspenter? Daca nu, voi cum ati procedat?
olimp spune:
jaguar da am revenit in forta sa va sustin pe toate chear daca eu trebuie sa stau deoparte vreo 3 luni si apoi sa o iau de la capat , va urmaresc indeaproape si va tin pumnii !
mona OFFF si hormonii astea isi fac de cap sa dea DD sa iti iasa bine cu endrocrinologul , medicukl de familie cu siguranta iti poate da reteta , nu stiu daca compensata dar reteta da cu siguranta. Nici nu stiam aspenter nu este la liber in farmacii?
raisa o saracuta de tine , stiu ce greu este sa
aflii o asa veste care te pune in situatia de a lua o hotararasa de radicala . Te inteleg nici mie nu mi-a fost usor cand Dr Lesko ( cel de Kaali ) mi-a zis mai intai jos cu fibromul si apoi facem FIV , bine am facut ca l-am ascultat .
Amina84 spune:
Sa va arat si eu analizele mele,ca voi sunteti mai experte.
Ziua a 2 a
TSH 1,91
FSH 6,2
LH 8,4
Prolactina 14,7
Progesteron 2,5
Beta estradiol 225,4
Testosteron 1,98
Ziua a 14 a
TSH 1,89
FT4 11,7
FT3 3,29
FSH 5,7
LH 10,6
Prolactina 15,4
Progesteron 2,3
Beta Estradiol 227,7
Testosteron 1,98
Ziua a 21 a
FSH 3
Progesteron 11,7
Beta Estradiol 597,5
Dupa cum vedeti la mine testosteronul e mare.Si de aici probabil si PCOS.
Goofytza spune:
Olimp multumesc mult de informatii.Stau sa le diger un pic si dupa aceea voi lua o hotarare.Trebuie sa aflu si la Buda cum sta treaba cu costurile interventiei,plus ca o vreme am ceva treburi la serviciu si nu pot lipsi dar cumva tot fac.Sanatate multa sa ai si sa treaca repede 3 luni.
Imi felicitari si astept vesti bune in 30!!
Cris toate bune la Buda?
mona , dr.Militaru ti-a mai zis ceva nou sau aceleasi lucruri primite in mail o data cu rezultatele?
Goofytza spune:
Si cum nu era destul ce se intampla, aseara am avut in vizita niste prieteni buni de cateva luni casatoriti.Am avut o surpriza de zile mari vazand cum intai intra pe usa o burtica si apoi prietena care ma asigurase ca n-o sa faca copii decat peste cativa ani...dar acum "s-a intamplat".
N-am dormit toata noaptea si inca mai sunt tulburata de cum la unii se "intampla" iar altii numai se chinuie....
Dar si noi ne vom purta cu mandrie burticile in curand iar Imi se pare ca da startul