FIV in Ungaria 159
Raspunsuri - Pagina 22
amaradia spune:
imi, iti tin pumnii. Sa fie lipiciosi si sa stea acolo cuminti la tine in burtica 9 luni.
Doamne Ajuta!
"Invinge durerea, fii vesel cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte" - William Shakespeare
ImiMS spune:
Multumesc din suflet fetelor,e tare placut sentimentul sa stii ca altii sunt interesati de soarta ta,iti tin pumnii si-ti sunt alaturi.
Referitor la anestezie,in contract scrie ca nu e obligatorie,dar e ptr binele nostru.Nu trebuie sa-ti fie teama,ptr ca dormi max 10 minute...dupa nu simti nimic,nu ametesti,nu ti-e rau...e floare la ureche.Deci curaaaaaaaaj
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
olimp spune:
goofytza bafta in cea ce iti propui , sunt sigura ca oricare varianta vei alege va fi bine
Cat despre vizita pe care ai avut-o , te inteleg perfect , cate "crize " am facut eu mai ales ca in jurul meu toate prietenele au puit ca iepuroicele , ma simteam asa de frustrata , de nefolositoare , de dezamagita si din pacate cateodata le uram de si nu trebuia , ele nu aveau nici o vina ce eu eram in situatia data....de ce sa fac mai greu cu simtitul chear daca ratiune iti spune ca esti deplasata.
Greu mi-s fost acum 2 ani cand tocmai pierdusem sarcina si eram la o saptamana de la chiuretaj asta se intampla prin februarie si pe 1 martie ma suna o amica ( care nu stia prin ce trecusem) si ma anunta ce cadou a primt de martisor "un bebe " imi venea sa o strang de gat !
nu esti singura
olimp spune:
amina la analize facute de mine scrie cama asa:
estradiol
faza foliculara (ziua 2 respectiv la tine ) valori intre 0-160
faza preovulatorie (ziua 14 la tine ) valori intre 34-400
prolactina
prima faza 4,5-33
a doua faza 6,3-46
TSH
0,4-4
FSH
prima faza 2,8-11.3
a doua faza 5,8-21
LH
prima faza 1,2-11,6
a doua faza 17-77
sper sa te ajute
Raissa_L spune:
imi,cum ai luat prima data legatura cu cei de la szeged?Ai trimis prima data e-mail?Daca da,trebuie sa ceri sa-ti spuna ce trebuie sa ai pregatit cand mergi la prima consultatie?La szeged cum se procedeaza?
ImiMS spune:
Raissa...prima data am luat legatura cu dr ZADORI in august 2010,cand el era in CO.Am aflat despre el de la dr meu de familie,am trimis e-mail in care i-am scris 2-3 cuvinte despre mine,si mi-a raspuns,trimitandu-mi lista cu analizele necesare primului consult.Nu a trebuit sa cer eu...mi-a trimis direct in romaneste lista,si mi-a zis ca el e in CO,dar atunci cand sunt gata cu toate analizele,sa sun si sa-mi fac programare.Sper ca ti-am fost de ajutor.
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
madalina_gh spune:
Raissa eu i-am scris dlui dr Zadori la jumatatea lunii martie anul acesta dupa un fiv ratat si mi-a rasuns chiar a doua zi . Am mai comunicat cu el in acest interval iar ieri 16.04 am fost la el. Mi-a cerut urmatoarele analize:
Tests for the IVF procedure:
For both partners: HIV, Hepatitis B and C, VDRL (syphilis) test
Male partner:
- spermiogram, bacteriologic test from the semen
Female partner:
- Pap smear, vaginal bacteriology including Chlamydia and Trichomas test also
- Hormone test on day 2 or 3 of the period: FSH, LH, Prolactin, TSH, AMH (Anti-Mueller Hormone)
Trombofilia
Antitrombina III
Proteina C
Proteina S
Mutatia factorului V Leiden
Mutatia protrombinica (II)
Profil trombofilie ereditara (I)
Mutatia MTHFR (mutatii C677T; A1298C)
in speranta ca te vor ajuta aceste informatii iti doresc multa bafta
madalina_gh spune:
ImiMS Multa bafta .
In legatura cu greutatea si mie mi.a zis ca trebuie sa dau 8 kg jos pana in vara cand sunt programata pt FIv. Dl dr va avea concediu in vara asa ca este o problema cu programarile. Ieri inca nu stia in ce perioada este in concediu voi afla mai tarziu comunicand prim mail
Cris_25 spune:
jaguar, goofytza, multumesc de grija! Am ajuns cu bine la Budapesta, totul decurge bine pana acum ... S-ar putea sa fac de data asta vreo 11-12 zile de stimulare (pana acum am facut 9-10), asa ca sunt sanse sa stam mai mult! Maine dupa consultatie dam o fuga pana la Praga ... sper sa nu fie timp ploios (noros e ok)
Goofytza, ti-ai facut griji ca mi-ai luat prea scumpe medicamentele, dar sa stii ca eu le-am luat si mai scumpe de la farmacia recomandata de clinica! Asa ca 10x again!
Daca modifica cineva prima pagina, va rog sa modificati si pretul la merional - 3561 HUF
Va pup
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit