FIV in Ungaria 159

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

raissa, uite, citeste si povestea lui Lorelei, a postat-o acum cateva minute la babute (la "Club", adica), a avut si ea hidro bilateral si acum e o proaspata, fericita mamica prin fiv..hai, capul sus fata draga, ca se rezolva, nu e deloc capat de lume

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Am ajuns acasa...am doi bebei in burtika,la care nu mai am de gand sa le dau drumul.Doamen ajuta!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Imi Doamne ajuta sa vii cu un rezultat pozitiv!!!! Pe cand faci beta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina84 spune:

Imi Doamne Ajuta !!!! Sa fie intr-un ceas bun si cu 2 bebei dusi la termen pana la 9 luni !!!!

Fetelor am aflat de la 2 vecine de ale soacra mei ca au reusit sa ramana insarcinate cu miere de albine si scortisoara.Ceva de genul,cititi voi mai jos la infertilitate.

http://serbionel.wordpress.com/2008/07/29/mierea-si-scortisoara/

Fetele astea au avut sarcina pierduta,si au avut de luat pentru 3 luni acest tratament.O lingura de miere de albine cu putina scortisoara,dimineata pe stomacul gol.Dupa prima luna , cand a inceput a doua luna,nu a mai luat ca era insarcinata,acum e de 7 luni cu bebik la purtator.

Si eu pap asa dimineata,am zis sa va zic si voua poate ajuta si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi tine-i bine ! sa te ajute D-zeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Multumesc fetelor...test fac pe 30 aprilie

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Hristos a inviat!
Olimp - Stai cuminte si ai sa vezi ca totul e spre bine!
Imi - Mamico, sa ai grija de puiutii tai!
Amina 84 - Sedere cat mai scurta pe acest forum! E trista povestea ta, dar capul sus si curaj! Am inteles ca te-ai ingrasat foarte mult. Iti spun un lucru despre care tocmai ieri l-am aflat despre o cunostiinta ce a avut un FIV nereusit. Persoana in cauza a fost un pic supraponderala la primul FIV. La clinica din Ungaria (nu stiu exact locatia) unde va face si al 2 lea FIV i s-a spus franc in fata ca trebuie sa slabeasca daca vrea sa reuseasca la urmatorul FIV. A reusit sa slabeasca 10 kg, si am inteles ca acum in mai va merge pentru noul FIV.
toate fetele si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hamza spune:

Bravo Imi pe 30 aprilie o sa ne dai vestea cea mare.
Ai grija de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

lara multumesc de incurajari,dar am cazut asa in tristete pt ca a fost o noutate pt mine toata latura asta a hidrosalpinxului.Stiam ca se reface (mi-a zis si medicul)insa nu credeam ca poate fi atat de periculos in procesul de fiv,incat necesita extirparea trompelor.Oricum nici cu ma gandesc sa le pastrez,mai ales ca scad sansele,scap de ele si,mai apoi facem ce e de facut.
imi muuult succes si pe 30 sa ne dai o veste buna,ca astea ne incurajeaza si pe noi viitoarele fivoase.
olimp cumintica deocamdata,nu face efort,insanatosire grabnica!!
amaradia,multumesc pentru sfat
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina84 spune:

Mona multumesc de sfat.
Stiu ca nu e bine sa fii supraponderal.
Am vb cu traducatoare si i-am explicat problema mea.
Si dansa mi-a zis,tine minte ca vei pune din nou pe sarcina pt 9 luni.
Si mie mi-a zis de macar 10 kg.
Eu vreau sa dau jos cat am luat de la accidentul sotului,adica 45 de kg.
Problema ca nu am o dieta buna,si cum slabesc,pun la loc.
Nu cred ca e cineva pe acest Pamant care sa fie multumit de kg in plus.
De mica am avut probleme de greutate.

Va multumesc,sper ca pana la vara-toamna sa reusesc sa dau cele 10 kg jos.

O alta intrebare as avea la voi,e neaparat obligatoriu sa faci anestezie totala la punctie?Imi e fricaaaaa.

Mergi la inceput