FIV in Ungaria 159
Raspunsuri - Pagina 19
amaradia spune:
ImiMS, Pety, multumesc pentru raspunsuri. Asa am sa fac.
"Invinge durerea, fii vesel cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte" - William Shakespeare
Lara27 spune:
amaradia
pozitia lui PK, in caz de hidro existent si vizibil pe trompa, e de neclintit si e perfect justificata..trompe out, sau no fiv, cel putin nu cu el..
injectiile (fiv cu PK am retinut), preferabil seara, la aceiasi ora (cu o marja de eroare de +/- 1 h)..seara deoarece, in ziua cu US, dupa eco vei primi reteta pt medicamentele necesare in ziua/zilele urmatoare si astfel, pastrez continuitatea injectiilor..succes
to be continued..
amaradia spune:
Lara, multumesc pentru raspuns.Deci, le pot face pe toate trei odata?Programarea pentru US o am la 2:45 PM. Da, fiv-ul e cu PK. Si primul fiv a fost tot cu el si cu hidrosalpinx la purtator. De aceea am spus ca poate face si asa. E adevarat ca el ne-a spus despre ce sanse avem in ambele cazuri si ca decizia ne-a apartinut noua, dar nici urma de un NU categoric. In schimb de data asta mi-a spus sa scot trompa. Si bine am facut. Am scapat pana si de durerile groaznice pe care le aveam la fiecare ciclu.
"Invinge durerea, fii vesel cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte" - William Shakespeare
Raissa_L spune:
amaradia,lara multumesc de raspunsuri,aseara am fost ca plouata,am plans cand am citit ce mi-ai scris,pentru mine a fost o noutate,habar nu am avut ca daca merg la fiv va trebui sa scot trompele pt a mari sansele de succes.Nu-mi vine sa cred cat rau imi poate face nenorocitul asta de hidrosalpinx!!!Acuma daca va trebui o voi face si pe asta ca n-am de ales.Ce vreau sa va intreb,cand scriu doctorului istoria mea trebuie sa atasez scrisoarea medicala cu iesirea mea din spital (de la laparo),nu?Acolo scrie tot ce mi-au facut si ce au descoperit.In caz de hidro. ma pune doctorul sa-mi fac din nou histerosalpingografie,sau imi va recomanda direct scoaterea trompelor.Va rog ajutati-ma cu un raspuns cele care ati fost in situatia mea pt ca simt ca innebunesc,sunt in "ton"cu vremea de afara!!!.
Gretta spune:
imi:Multa bafta! Doamne Ajuta!!!
amaradia:Iti doresc sedere scurta. Da intr-adevar toate injectiile trebuie facute odata. Bafta multa la injectat.
amina84: M-a cutremurat povestea ta! Sa va dea Dumnezeu sanatate, putere si sa va indepliniti cat mai repede visul mult dorit!
Daca te pot ajuta scrie-mi pe PM!
olimp:Cum te simti?
Pety: Bafta la eco.Tu mi-ai trimis un accept pe mess? Caci din greseala l-am inchis.
toate fetele!
Amina84 spune:
Va multumesc fetelor.
Am fost la multi doctori cat aici in Italia,si in tara si in Albania.
Rezultatul de la eco e bun,am uterul perfect normal,toate bune si frumoase,am in schimb mici foliculi pe ovare si uite asa si greutatea in plus,si am rar ovulatie.
Clomid am luat,nu ma ajuta,doar injectii in burta si doar asa de merg la doctori prin IA sau FIV.
Dorinta e foarte mare,cu toate ca imi va fi greu,ca il am si pe sot de ingrijit.
Eu va doresc ceea ce imi doresc si mie,macar 1 bebik.
Va pup si o zi frumoasa.
olimp spune:
greta bine multumesc , usor slabita din puteri in rest bine , ma misc , stau in fund ,mai greu este cu miscarile care iti solicita muschii care incoarda abdomenul , ma tine operatia in rest bine , mananc normal , am slabit 3 kg din care 500 gr era doar fibromul , Incet incet ma pun pe picioare , mai stau si intinsa , sunt pe drumul cel bun.
tu cum mai stai cu planurile?
imi cum te simti cu bebei in burtica ?
Lara27 spune:
amaradia, exista desiguri, diferite stadii de hidro..la tine, cu siguranta hidro a fost micut, la extremitatea infundibulara a trompei si punctionat si aspirat laparoscopic, in 2 randuri..bine ca ai scapat de ele, oricum, erau inutile, nefunctionale si un posibil focar de infectie, o asa-zisa "bomba cu ceas" in cavitatea pelvina, de care n-avei nevoie..acum, cu toate panzele sus si cu multa incredere, spre fiv-ul reusit
dap, injectiile, fara nicio problema, toate 3 odata..adica frumos, una dupa alta
raissa, cu analizele (inclusiv scrisoarea medicala in urma laparo) te duci la prima consultatie, unde discuti in detaliu cazul tau, faci eco, vizualizeaza starea trompelor, daca ai hidro pe ele, trebuie sa va despartiti..tu si trompele, adik
eu te incurajez, sa stii, sa faci apoi laparo, cu un bun chirurg-gineco, care sa-ti conserve ovarele pentru fiv si in no time (1 luna, 2, 3) te prezinti inapoi la PK (despre el vb, da?) fara trompele acelea bolnave si pline de lichid toxic, in schimb, plina de optimism si increzatoare in reusita..asta as face eu, if I were you
to be continued..
amaradia spune:
raissa, lara ti-a dat cel mai bun sfat. asa ca, sterge-ti lacrimile, fruntea sus si scapa cat de repede poti de focarul ala de infectie din organismul tau.
gretta, lara