FIV in Ungaria 159

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata fetelor !

imi scuze , dr Zadori , sunt eu inca ametita , oricum bafta sa vii cu piticii lipiciosi acasa !

goofytza - ce mai faci ? daca vrei mai multe detalii despre interventie si costuri iti stau la dispozitie

pety - ce bine imi pare pentru tine , abia astept sa trecem toate prin testul cu beta MAREEEE !!!!

mona- ce mai faci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Imi multa bafta la ET!!!!! Tin pumnii sa fie cu reusita. Puiutii tai sa fie lipiciosi si puternici.
Olimp bine ca ai trecut cu brio de operatie. De acum inainte poti sa te gandesti doar la planul bebe.
Amina nici nu-mi pot imagina prin cate ai trecut si tu. Bine ai venit printre noi-daca se poate spune asa- si sper sa stai cat mai putin la acest topic. Sper ca viitorul sa fie mult mai senin pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Pety ai PM. Bafta la eco.

Mergi la inceput

loretta asta si fac , astept sa treaca timpul sa ne apucam de distractie !

amina sper ca de acum in colo sa ai parte de un viitor mai senin fata de cel de pana acum , povestea ta m-a cutremurat . Te admir pentru curaj si taria de caracter de care dai dovada. Iti tin pumnii sa ti-i se indeplineasca visul cat mai repede si sanatate pentru amnadoi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor,o zi frumoasa sa avem,in ciuda vremii de afara.

Eu sunt plina de emotii azi...pozitive ce-i drept.Nu mai am rabdare,inca doua ore si merg dupa puiuti...doamne de cand astept acest moment.
Multumesc mult de incurajari,si voua va doresc exact ce-mi doresc si mie in acest moment:bafta,puiuti lipiciosi si sanatosi.
Pupici la toata lumea,sa-mi tineti pumnii

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Raissa, eu am facut doua laparoscopii pentru hidrosalpinx stanga si nu am reusit nimic. Trompa s-a infundat din nou. Ei spun ca lichidul acela ar fi toxic si risti si o extrauterina pe respectiva trompa. Cat despre faptul ca PK nu face fiv cu hidrosalpinx ramane de discutat si e, pana la urma, alegerea ta. Dar mai gandeste-te, Lara are dreptate. Sansele scad considerabil in cazul acesta. Oricum trompele sunt nefuctionale si mai mult incurca. Iti tin pumnii.

Fetelor, ma puteti ajuta si pe mine?
Am primit planul de la PK.Trebuie sa fac gonapeptyl, gonal f si menopur.
Intrebarea mea este: le fac pe toate la aceeasi ora sau pe parcursul zilei? Multumesc
pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaradia

Raissa, eu am facut doua laparoscopii pentru hidrosalpinx stanga si nu am reusit nimic. Trompa s-a infundat din nou. Ei spun ca lichidul acela ar fi toxic si risti si o extrauterina pe respectiva trompa. Cat despre faptul ca PK nu face fiv cu hidrosalpinx ramane de discutat si e, pana la urma, alegerea ta. Dar mai gandeste-te, Lara are dreptate. Sansele scad considerabil in cazul acesta. Oricum trompele sunt nefuctionale si mai mult incurca. Iti tin pumnii.

Fetelor, ma puteti ajuta si pe mine?
Am primit planul de la PK.Trebuie sa fac gonapeptyl, gonal f si menopur.
Intrebarea mea este: le fac pe toate la aceeasi ora sau pe parcursul zilei? Multumesc
pentru toate

Se fac toate la aceeasi ora!
Bafta multa!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

amaradia,injectiile se fac toate la aceeasi ora....si ar fi bine sa pastrezi ora de injectii in fiecare zi.se mai jongleaza cu 2 ore plus sau minus dar ok e sa fie facute la aceeasi ora.sper ca ti-am fost de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Imi sa ai o zi minunata cu puiuti lipiciosi!

olimp bine ca scapat cu bine.De acum ramane doar sa treaca timpul. Iti trimit un PM pentru mai multe detalii ca sa nu plictisim lumea pe forum.
Cris_25 cum esti? Astept sa aud vestile bune!

Toate fetele

Mergi la inceput

imi iti inem pumnii !

Mergi la inceput