Bucurii de sept-oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Osna, ma bucur mult ca Matei se simte mai bine, Doamne ajuta! Acum asteptam vara!
Lilina, noi am planificat ca Revelionul acesta sa-l petrecem in Ro, undeva la munte (mi-ar placea Apuseni sau Bucovina, dar nu am refuza nici alte zone, doar pe valea Prahovei nu vreau) unde sa inchiriem o vila la cheie pentru aprox. 13 adulti si 4 copii si unde sa ni se ofere si masa de Revelion (restul meselor ni le pregatim singuri, doar masa de Revelion vrem sa ne fie "adusa la nas"). Nu stiu daca gasesc o astfel de oferta, dar voi cauta.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,

suntem bine,am scapat de febra si toate cele si de azi a mancat normal.a primit si un iaurt mic la micul dejun ca ma inebunea ca nu i-am mai dat de cateva zile.
maine vrem sa mergem la bazin ca deja de ploi sunt satula,de duminica numai asta vad la vreme si cica ar mai tine pina pe miercuri asa.

noi de craciun ramanem acasa dar in vacanta de toamna(inceput de octombrie) voi pleca cu matei o saptamana la o ferma www.ferienhof-neudeck.de/" target="_blank">http://www.ferienhof-neudeck.de/

prietenii nostri au fost deja de 3 ori si ne-au convins si pe noi.

week-end placut sa aveti!!!

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Nu resusesc sa tin pasul cu voi cum mi-am propus.

Sa va mai dau vesti despre Maria? Are 119 cm si vreo 25 kg. I-au cazut 2 dintisori de jos, care acum au inceput sa creasca. Zimtati. Pe cei de sus am rugat-o sa-i mai tina.

In rest, asteptam concediul, nu mai avem rabdare sa mergem la mare.

5 POZE CU MARIA.

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Vad ca n-am uitat cum se pun pozele.

In rest, incercam sa ne bucuram de vacanta, ca din toamna incepe episodul "Grupa pregatitoare, ce-o fi oare?"

Eu sa slabesc in continuare, am ajuns din nou la 70,3 kg.

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Gety, ce papusa de fetita ai tu acolo! E tare frumoasa, sincer! Si e si inaltuta bine. Maria mea are, incaltata, 117 deci cred ca in realitate are cam 115 cm iar la kg sta si ea bine: 22,5. Felicitari pentru cei doi dintisori, vad ca pentru cei de sus, mai avem de asteptat putin.

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Buna dimineata, mamici!

Vreme calda la Iasi, am fost in piata mai dimineata si deja nu mai puteai respira.

Lexi, multumesc!

Sincera, n-as vrea sa-i cada prea repede dintii, n-as vrea sa creasca nici prea inalta, ma straduiesc zilele astea sa-i sat cat mai multa mancare fara E-uri, hormoni de crestere etc. Deja menstruatia la fete a inceput sa vina muuult prea devreme.

Vom vedea...

Sa aveti o zi buna, ca de calduroasa o sa fie.

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Gety, exact la treaba cu menstruatia ma gandeam si eu zilele astea, dupa ce am observat ca Mariei a inceput sa-i miroasa usor transpiratia si sa-i creasca puf in zona intima, pe picioruse si la mustata. Doamne, dejaaa??? Deja ma gandesc cand sa abordez cu ea subiectul menstruatie, ca sa n-o ia pe nepregatite...

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna
hop si eu la raport:
Vlad avea in primavara 116 cm iar la kg sta la fel de prost ca intotdeauna 19,5 kg
si a schimbat un sg dinte

Lexi, sigur vei gasi ceea ce cauti de revelion... daca imi pica ceva in mana din zona Bucovina, iti trimit pe mail, sa-ti faci o idee

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata si de la noi!

matei nu a pierdut inca nici un dintisor,chiar am avut acum vreo 2 saptamani controlul periodic.
are vreo 116 cm si 21 kg.

Gety am vazut domnisoara in poze,sa va traiasca!

un inceput de saptamana frumos sa aveti!

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina
[

Lexi, sigur vei gasi ceea ce cauti de revelion... daca imi pica ceva in mana din zona Bucovina, iti trimit pe mail, sa-ti faci o idee

pup

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

BIJUTERII SWAROVSKI & CADOURI

Saru-mana!
Nu te stresa cu greutatea lui Vlad, probabil ca e din cauza ca e plin de energie. Nu ca fii-mea nu ar fi, dar ea trebuie sa rontaie mereu cate ceva, chiar si cand iese afara la joaca. Deh, cu maica-sa sa nu semene deloc?
Acum are ceva probleme cu stomacelul, are scaune foarte moi, asa ca am trecut-o pe regim: orez, banane, ceai de menta, etc. Ii vine foarte greu sa nu ciuguleasca nimic.

Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput