Bucurii de sept-oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
lilina spune:
Lexi, ma bucur ca sunt fetele bine.
Vlad s-a impiedicat pe scari si si-a fracturat mana stanga, deci 3 sapt cu mana in gips, adio gradi, adio inot
...
anangel_lexi spune:
Off, Doamne, Lilina, ce rau imi pare! Multa sanatate lui Vlad!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
osna spune:
multa sanatate lui vlad!
si noi am inceput vacanta cu febra 39.toate bune si frumoase si aseara pe la 8,inainte sa-l pun in pat am vazut ca era rosu la fata si ardea.i-am at un paracetoamol si azi de dimineata era mai bine dar mi-a spus ca nu prea ii este foame.
sa speram ca asta a fost tot!
sa aveti o zi cu soare,la noi ploua marunt!
mamica fluturasului Matei
osna spune:
buna fetelor!
am fost cu matei la medic si are magen darm grippe( ceva gastro intestinal ca nu stiu sa traduc bine pe romaneste).e lat in pat saracutul,da la rate si inca are febra,putin peste 38 dar are.
sper sa treaca repede si sa ne putem bucura de vacanta!
va pup
anangel_lexi spune:
Off, Osna, multa sanatate! Viroza intestinala ii zice in romana. Tare nasol, imi pare rau! Sper sa scapati cat mai repede.
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
osna spune:
la noi a fost o noapte lunga dar macar spre dimineata a adormit, pina la 11.
vremea e asa urata,ploua intr-una de vreo 3 zile si in tara sunt peste 35 grade....mi-e dor de soare si vara adevarata
sa aveti o zi faina fetelor!
anangel_lexi spune:
Da, si la noi au anuntat ploaie toata saptamana si maxime de 16 grade... Nu zic ca mi-e dor de canicula, dar de soare da! Ii tot promit Mariei ca mergem la piscina si, din cauza vremii, nu reusim sa ne tinem de promisiune.
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
anangel_lexi spune:
Lilina, stiu ca tu lucrezi in domeniu, spune-mi te rog, in ce luna incep sa apara ofertele pentru Revelion la agentiile de turism? Multumesc mult!
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
osna spune:
salutare si de la noi
matei se simte mult mai bine,se joaca si asteptam sa se opreasca ploaia si sa iesim la o tura cu bicicleta.
lexi cred ca sf lui august inceputul lui spetembrie apara ofertele pentru craciun/revelion cu rabate.
v-ati gandit deja la o destinatie?
o seara frumoasa sa aveti!
lilina spune:
buna
Lexi, am primit deja de la cativa parteneri de-ai nostri ofertele lor de sarbatori
daca nu ai un loc anume unde vrei sa mergi, eu zic ca pe la sfarsit de august sau in septembrie sa incepi sa cauti pt ca abia atunci o sa ai din ce alege. Daca daca stii deja ce vrei, poti sa trimiti cereri de oferta si poate capeti si ceva discount de Early Booking.
Succes