Cum scapam de biberon?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

dar problema era dimineata ca mia facut in pat de cateva ori, un celofan sub cearceaf nul suporta ca fasaia...
nu team ajutat cu mare lucru bafta sa renuntati usor.

Incearca sa pui aleze, ca sunt mai OK decat celofanul, nu tin caldura si nu fosnesc. Gasesti www.happy-club.ro/cearsaf.php" target="_blank">aici detalii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Ioana explica-i ca se strica dintisorii daca bea lapte cand se culca.

dar cu apa in biberon, in locul laptelui. Probabil va bea mai putina si in timp va renunta cu totul.

Multumesc pentru idei rrox.

Rutina acum este baita, pus in pat cu bibe, ii zic noapte buna si o las pana adoarme.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Lasa-o sa se trezeasca noaptea la pishu, in timp o sa se dezvete.

Nu stiu daca tine de dezvatat sau mai degraba de rezistenta crescuta a basicii, car sta expandata fara grija pana dimineata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anya

Pt pishu in pat, eu m-am descurcat bine cu cearceafurile absorbante. Daca nu gasiti la raionul de copii, sigur gasiti la adulti.

Tocmai asta e! E atat de constiincioasa sa NU faca pishu in pat ca sa scoala saraca la 2-3 ore sa faca... Si nu adoarme decat tot cu bibele ceea ce duce la o noua trezire...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cafea

Gata, ca nu vreau sa tranform subiectul Ioanei in Cum ne spalam copiii pe dinti

No problem, ca oricum spalatul pe dinti era in subsidiar la cum scap de bibe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Eu fiind dentista de meserie am avut inima inmuiata la problema biberon pina cind plodul a fost aproape de a face 2 ani tocmai fiindca seara era parte din ritual.Si la vreo 2 ani fara citeva saptamini am zis intr-o seara gata.De unde bea un biberon de lapte inainte de culcare se ofuscase si bea 2 guri din cana;si am tinut-o asa vreo 2 luni dupa care a inceput sa bea mult lapte.
Din punctul meu de vedere la 2 ani nu se mai pune problema dietei sau al aportului de lapte ci problema cine este mai incapatinat.Ca si parinte esti dator sa iti inveti copilul " de bine" si asta include renuntarea la biberon la o anumita virsta.
Faptul ca fetita ta adoarme cu biberonul in gura e o mare problema pentru ca ii distrugi dintii.Este una sa bea lapte inainte de culcare cu biberonul si cu totul altceva sa adoarma cu biberonul in gura.
Dupa cum este o diferenta intre a ceda copilului pentru mici placeri si a il lasa sa te conduca!Incearca sa o dezveti de acest obicei prost,dai lapte inainte de culcare apoi ii speli dintii.Sau cel putin ii stergi cu tifon,cirpa sau periuta de dinti.
Eu cred ca a iti iubi copilul inseamna a spune uneori nu atunci cind este spre binele copilului.

Mergi la inceput

Pai, asta incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Lasa-o sa se trezeasca noaptea la pishu, in timp o sa se dezvete.

Nu stiu daca tine de dezvatat sau mai degraba de rezistenta crescuta a basicii, car sta expandata fara grija pana dimineata.

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

N-am inteles.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

La capitolul asta sincera sa fiu nu m-am stresat deloc. La 3 ani si vreo 4 luni a renuntat singura la laptele de seara, initial nu a mai vrut biberon, a vrut cana, apoi a renuntat de tot. A fost cumva ultima ramasita de bebelusie, la care tinea, dupa ce la 3 ani a renuntat la pampers simtea nevoia sa mai prelungeasca cumva, sa nu se dezlipeasca chiar de tot. Dar tot a venit momentul pana la urma:)

Mergi la inceput

Eu cred ca nu e vorba de faptul ca s-a invatat sa se trezeasca noaptea, ca sa se dezvete, ci de nevoia de a se trezi pentru ca vezica nu face fata la 250ml de lapte de la 21.00 la 07.00. La asta ma refer - creste copilul, creste vezica (un pic) si devine mai rezistenta .

Mergi la inceput