Cum scapam de biberon?
Raspunsuri - Pagina 4
anya spune:
Voi aveti copii delicati . Baietii mei aveau biberoanele de 350 si uneori mai vroiau supliment .
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Eu cred ca nu e vorba de faptul ca s-a invatat sa se trezeasca noaptea, ca sa se dezvete, ci de nevoia de a se trezi pentru ca vezica nu face fata la 250ml de lapte de la 21.00 la 07.00. La asta ma refer - creste copilul, creste vezica (un pic) si devine mai rezistenta . Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Aha, acum am pricipit!
Pana sa-si dezvolte si Alex rezistenta asta facea si ziua pishu extrem de des, plus noaptea, plus ca mai scapa pe ea cateodata. Acum face pishu doar de 2/3 ori/zi. Atat. Eu o tot intreb dar zice ca "n-o scapa". Deci tot in timp. Si Alex bea si acum 250-280ml lapte inainte de culcare cu bibe.
Alexandra Maria
14.12.2007
Selene_Bunny spune:
Daria bea 300 de ml de lapte dimineata, cand se trezeste, si 300 de ml de lapte seara, inainte de culcare. Din biberon, insa nu adoarme cu biberonul in gura, ceea ce e o problema, conform dentistilor, pentru ca apar cariile de biberon.
Ea bea si multe alte lichide peste zi, eu am zile in care nu beau apa defel, nu simt nevoia, ea bea muuult si face pipi pe masura...
Ioana, la 2 ani, si Daria bea biberon la amiaza. Problema nu e ca bea, problema e sa nu adoarma sugand din biberon.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
myky791 spune:
ioana ms de link cu cearceafurile sau ec sunt ele de la happy. e o idee buna daca puiul meu nu sar foi toata noaptea. il culc normal intins ca si mine dar pana dimineata se intoarce, cand e cu picioarele in gura mea, cand pe burta cand cu capul unde erau picioarele si tot asa.
desi este off topic intreb si eu aici sa nu mai deschid un subiect nou: daca i-am dat trat pt oxiuri vinerea trecuta cand pot sa reiau sai dau lapte? vreau sa incerc sa-i dau sa bea cu cana sa vad daca merge. mai ca m-as intoarce la biberon ca nu as vrea sa renunte la acel jum de litru si mai mult de lapte pe care il bea el. el ink imi mai scanceste noaptea banui eu ca de la ultimele 2 masele care mai sunt de iesit si biberonul il mai alina un pic. si citind ce ati scris voi parca nu mai este bebelus e baiat mare fara biberon.ma mai gandesc...
Ioana_Pos spune:
Cu pla. Noi am pus chestiuta sub cearceaful de pat, care e prins cu elastic de saltea si nu se misca.
ela_04 spune:
Eu vad renuntatul la biberon ca un fel de intarcat... indiferent cum o dai tot e daca nu dureros cel putin ...iritant pt copil.
Al meu are 2 ani si la fel, bea un biberon 280 ml lapte la pranz si 280 ml lapte la somnul de seara.
nu adoarme cu biberonul in gura dar... uneori ma uit la el si ma tot gandesc cum o sa reusesc sa scap de biberon...de asta am tot urmarit subiectul.
Am incercat sa-i pun mai putin 210 ml...dar dormea extrem de prost si se trezea la prima ora 5-5,30 direct cu "papa bun".
Sotul meu spune ca daca il culca fara lapte nu ar fi asa o mare problema. El culca seara baiatul. Eu am destule indoieli in privinta asta.
Cat despre trezit noaptea pt pisu...eu zic sa o incurajezi pt ca apoi s-ar putea sa numai vrea.
Eu am patito cu baiatul. In decembrie imi tot cerea oala dar fiind frig si in prag de sarbatori am zis lasa ca prin primavara incepem cu oala, ca e timp. Acum ma rog de el si numai vrea...
Ioana_Pos spune:
Ela, partea cu olita este rezolvata. Nu ma tem ca va regresa si oricum nu ii zic sa faca pe ea. Si nu, nu vreau sa o incurajez pentru ca nu gasesc normal sa doarma fractionat. Are nevoie de somn ca sa se dezvolte si trezitul la 2-3 ore numai odihna nu poate fi.
Ea a fost deja intarcata de san si nu a fost o problema...