Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
virgiL spune:
Multumesc fetelor pt felicitari(de schimbare de saptamana)
Felicitari celorlalte sarbatorite saptamanale de vineri,IOANA,BELISSIMA!
Felicitari mamei DIANEI!
Felicitari sotului MIRINEI!Maine iti dam voie sa-l rasfeti!Sa fiti fericiti 100 de ani!
ONUTZA,nu da ca-s ZEN,as noapte am dormit (dar cu ajutor...Diazepam se cheama)
IOANA,si eu am mereu astfel de scurte rataciri in ganduri negre si stiu ca-s firesti in sarcina,ar fi anormal sa nu avem nici o grija pt aceste micute fiinte din interiorul nostru si sa fim total ralaxate si indiferente.Aceste ganduri nu se rezuma doar la teama ca i s-ar putea intampla ceva lui bebe, mi-e teama si de ceea ce urmeaza sa mi se intample si mie(desi nu-s deloc o persoana fricoasa sau panicoasa). Dar nu le dau voie sa ma cuprinda prea tare.Alung repede aceste ganduri cu ceva vesel,cu un cantec,cu o poza haioasa,cu o rugaciune,cu o plimbare,cu un prieten drag.Mai greu e noaptea
Virginia 34+ cu ,mami de Ioana
BelissimaEva spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui albinuta83
Eva, tu ai intrat in saptamana 34 sau 35? am vazut ca la DPN esti cu 3 zile inaintea mea..si ma gandeam ca gresesc eu la calculele mele, oare? 32+ cu Rares-Iustin Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise. |
Buna Albinutza,
Normal, eu am intrat in saptamana 34 dar dupa consultul de ieri in care mi s-a spus clar ca nu mai este valabil DPN-ul de 25 mai, ci 18 mai .. mi-am permis sa iau in calcul saptamana avans
Dar voi modifica la loc, 33+ sa nu confuzez pe nimeni!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 34 weeks +
AMR 6 weeks +
virgiL spune:
TITI,ce putin mai ai....Sa dea Domnul sa fiti bine amandoi pana la capat!.
ELENA,calatoriti cu bine mai departe!Si cu grija sa nu-l zdruncinati prea tare pe bebe.Iei si tu un nospa,un magneziu ceva daca se intareste burtik!
Virginia 34+ cu ,mami de Ioana
joana2672001 spune:
Dragelor, ce sa zic ma bucur ca nu sunt singura defecta si cu ganduri negre:)))). Eh trec ele, si bebe vine sa notos si voinic, sunt sigura de asta, insa na...
Diana , eu iau magnerot cate 2 pe zi si in afara ca nu am carcei la contractii nu ma prea ajuta, sau poate ma ajuta ca altfel as avea mult mai multe. Oricum eu sunt pregatota psific/fizic si cu bagajul la usa. Va zic sincer cateodata chiar de abia astept sa vina pe lume sa l tin la caldurica si in siguranta de orice, la mine in brate:).
Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani +
AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!!
onutza83 spune:
vorbeati de panica a? :)) la categoria ce o sa fie ma incadrez fara zen.o gramada de temeri imi cuprind micutul meu creier:))
Daca e surd? daca are vreo boala autist sau altceva? ca 2 picioare si 2 maini am vazut ca are..si mai suntttttttt o gramada dar nu le mai povestesc sa nu va bag in butoi
Oana cu Bebe Tudor 35 +AMR UN PICCCCC
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutza83 vorbeati de panica a? :)) la categoria ce o sa fie ma incadrez fara zen.o gramada de temeri imi cuprind micutul meu creier:)) Daca e surd? daca are vreo boala autist sau altceva? ca 2 picioare si 2 maini am vazut ca are..si mai suntttttttt o gramada dar nu le mai povestesc sa nu va bag in butoi Oana cu Bebe Tudor 35 +AMR UN PICCCCC |
Si mie mi-e frica rau de autism, mai ales ca am si avut un vis si parea totul atat de real!!!Doamne, cat sufeream! Visul l-am avut in primul trimestru, dar ma urmareste zi de zi.
Cine zice ca nu are nicio temere nu vorbeste serios, nu se poate altfel.
2lniute, la multi ani, multa sanatate si un copilas sanatos si voios sa ai!
Aever, azi am incheiat alergatura, am numere de Ilfov la masina si carnet nou Tu ce mai ai de rezolvat?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+
mirela77a spune:
LA MULTI ANI 2 LINIUTE! la multi ani si pentru mama Dianei!
dragelor am vorbit eu cu anitta ieri si pana duminica seara e plecata, cu treburi, deci cred ca pana luni nu reuseste sa ne dea nici un semn
si sa nu uitam ca nu mai are laptop-ul ei si la M are acces cu portia, ca e laptop-ul copilului
asadar sa avem rabdare pana luni
eu sambata duminica sunt pe drumuri, vs-buc / buc - ct
in saptamana mare nu stiu cat am sa mai reusesc sa intru, dar poate macar sa va citesc
va pupicesc si sa auzim numai de bine
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
virgiL spune:
M-am intors de la ginecolog ,bebe e bine,are 2,9 kg(+/-400 gr),col de 3,5cm inchis,niscaiva contractii nedureroase siiiiiii daca totul e in regula si bebe cumintel(evident si eu),nastem pe 27 aprilie(adik fix la 38 de sapt).Doamne ajuuuutaaaaaaaa!
ANITTA zicea ca merge in excursie si s-ar putea sa mai intre pe forum in seara asta.Stati linistite...!
Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!
mirela77a spune:
super virgi!
ma bucur pentru vestile bune si Doamne ajuta sa vina bebele cand e programat
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
Mirina5 spune:
m-am intoooors!!
M-a prins ploaia pe drum, m-a murat putin, dar intr-un final l-a trimis sora mea pe sotul ei dupa mine si m-a salvat.La examen a fost ok, profu a spus ca l-am luat.
Felicitari, Virgi pt dolofanel, cam atat avea si bebita al meu la 35 de saptamani.Si multumesc pt felicitarile pt sotul meu.Va doresc un week-end placut, pupici
Irina 36+ cu Kinder surprise
AMR 3 saptamani!!