Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ionelu spune:
2liniute, la multi ani!!! Sarcina usoara in continuare si sa te bucuri de cavalerul tau
Ioana, am inteles ca e normal sa ne cuprinda tot felul de ganduri in ultima perioada, deh, hormonii isi fac de cap Eu una incerc sa fiu ZEN si sa ma gandesc ca totul e si va fi bine. Chiar nu are ce sa se intample acum, cand suntem atat de apropape de final. Chiar daca se hotarasc sa apara mai repede, nu mai este o problema, pt ca sunt suficient de mari si dezvoltati. Odihneste-te si incearca sa nu te mai gandesti la prostii. Totul va fi bine, o sa vezi
Noi raportam inca o noapte linistita. Ieri am fost cumintele si am stat doar acasa. Si acum stam in pat, cu masuta de laptop intre picioare si butonam de zor Ma deprima putin vremea de afara, dar macar asa nu mai imi face pofta de iesit. Sper sa ma tina pana luni si sa nu ma tenteze sa ies
Pupam fetele si daca nu ne mai "auzim" azi va doresc un week-end linistit, pentru cei care sarbatoresc de Florii, La multi ani, iar pentru cei care sarbatoresc Pastele, Paste Fericit!
Ioana 34+ cu
Bianca Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/enona3006/enona3006.jpg)
enona3006 spune:
Buna dimineata,
Va servesc si eu cu o canuta de frunze de zmeur: am inceput de ieri sa beau pentru tonificarea uterului.
La multi ani 2liniute! Sa fii sanatoasa si sa ai un an cu multe bucurii caci e unul cu totul special.
Schimbam si noi astazi saptamana, uau deja au trecut 36, mai e atat de putin.
Noutati nu am nici eu, decat ca vorbesc foarte mult la telefon de cand stau acasa, toata lumea vrea sa ma auda si sa ma vada inainte sa nasc , de parca plec in lume o data cu venirea lu bebe.
Saptamana asta si noi sarbatorim si Floriile si Pastele catolic: sotul e catolic si vrem ca si pe bebe sa il botezam catolic. In schimb socrii sunt amandoi ortodocsi iar socrul e Florin asa ca avem gratar de peste si ciocnit de oua la iarba verde programat pentru duminica (sa nu ne spuneti ca facem gratar ).
Saptamana viitoare vine si scoica de masina si o sa incepem sa o montam in masina deocamdata goala ca sa se obisnuiasca maimutelu nostru patruped cu prezenta ei (pana acuma el era stapanul pe bancheta din spate a masinii).
Cat despre griji, haideti mai fetelor sa renuntam la ele; nu are de ce sa se intample ceva rau, bebeii sunt deja suficient de mari si puternici. Asa ca fiti ZEN!!
Va pupicesc
Cu bebe de 36+ in burtica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/2liniute/2liniute.jpg)
2liniute spune:
saru-mana fetelor
ca doresc si voua multa sanatate,sa ajungeti cu sarcina la termen sau cat mai aproape si sa nasteti fara probleme, bebeii sa fie sanatosi!!!!
Doamne ajuta!!!
azi implinesc 27 de ani si va invit la tort si inghetata pt cine nu e racita
apropo de raceala , eu una nu am avut nimic anul asta dar mi-am adus aminte ca la mine functiona daca stateam cu picioarele in apa fierbinte cu sare si in acelas timp beam ceai cald, poate va ajuta si pe voi
despre temeri... am si eu in special noaptea cand nu mai pot sa adorm si ma gandesc la tot felul de prostii, iar daca nu il simt pe pui in burtica incep sa ma rog si imi pipai burtica pe toate partile... mi sa intamplat si sa ajung sa plang in timp ce beam apa...
pana la urma mi-a raspuns puiul mereu ( saracul, dupa ma simteam vinovada ca probabil l-am trezit
)
mai nou refuz sa ies din casa desi e asa frumos ... dar am iesit alaltaieri un pic la plimbare si cand am ajuns acasa am avut si eu dureri intre picioare, mai exact o durere pe piciorul drept la inchietura, gen febra musculara dar asa tare ca nu ma mai puteam misca
am mai patit asa o data si acuma stiu clar ca e de la mers, adica asa cred fiindca altfel nu ma doare, azi mi-a si trecut
in rest, puiul misca, i-am ales pana la urma un nume il va chema Mihaita (Mihai) si ne mai gandim la un al doilea nume
sanii mei sunt moi si ei si de un maro inchis
azi m-am hotarat sa-mi pregatesc si eu bagajul, m-am hotarat si cu ce o sa ma imbrac eu la spital, am si eu o camasa pentru alaptat, asa ca ma duc sa-mi calc si hainele mele
va pup si sa aveti o zi frumoasa
Anca 30+ cu
AMR 9+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana85/diana85.jpg)
diana85 spune:
Buna dimineata!
Ioana, eu incerc sa ma gandesc cat mai putin la capitolul "frica". Nu mi-e teama decat de nastere - sa nu pateasca el ceva pentru ca e prea mare. In rest... oricat de infioratoare va fi durerea mea, trece. Dar eu sunt convinsa ca va fi totul bine. Asa am fost de la inceput, chiar si cand lucrurile mergeau prost am avut aceeasi convingere.
Relativ la contractii - la mine pare sa faca minuni magneziul. Ai incercat? Eu iau pe langa Elevit si magneziu si am observat ca in ziua in care l-am uitat, am avut ceva contractii ce nu prea aveau ce cauta in peisaj. Era chiar o zi in care am stat acasa, linistita - comparativ cu altele in care eram in deplasare ore intregi.
2Liniute , la multi multi ani fericiti impreuna cu cei dragi tie! Azi e si ziua mamei mele
.
Titi, mesajele tale ma fac sa vin cu picioarele pe pamant. Eu ma tot conving ca pana-n 9 mai nu soseste minunea. In 13 am si eu programare la eco si atunci o sa discutam despre nastere si probabil o sa faca medicul o estimare, cat de cat. Iti urez sa terminati o data cu nebunia renovarilor si sa poti si tu sa stai linistita.
Elena, ma bucur ca aproape ati ajuns, cu bine. Cum spunea si Virgi, as fi ales si eu de 100 de ori avionul in defavoarea masinii. La fel mi-a recomandat si medicul cand ne-am transferat - avion, nu masina. Va urez distractie placuta cu cei dragi voua si drum cat mai scurt si fara peripetii.
Astero, nu stiu cum mi-am amintit acum, ca spuneai ca si la voi e pe baza de plic si ca peste tot e asa. Pot sa-ti confirm ca in Franta nu e nici pomeneala de asa ceva si in Portugalia nu stiam dar m-am interesat - am zis sa fiu pregatita. Nici vorba de asa ceva nici aici, prietenii de ii intrebam despre asta intelegeau cu greu ce vreau sa spun. Nici nu se concepe asa ceva.
Ana_lia, noi ne-am oprit la Bebe Confort Elea. A bifat cele mai multe din cerintele nostre si are cele mai putine dezavantaje din punctul nostru de vedere. Era in competitie cu Maclaren XLR, dar asta a pierdut pentru ca nu poate fi asezat copilul cu fata la mine, scoica vine pusa peste carucior si nu direct pe cadru si pentru un nou nascut cel putin nu mi se pare prea confortabil. Probabil mai incolo o sa luam si un Maclaren mult mai usor si chiar mai ieftin decat XLR-ul pentru cand o sa calatorim - noi suntem destul de plimbareti .
Gyan, interesant caruciorul ce ni l-ai aratat dar mi se pare ca e prea multa tehnologie inutila care doar umfla pretul.
Anitta, sper ca nu te-ai apucat de daramat si reconstruit peretii prin casa de lipsesti de la raport.
Diana 35+ cu
Mirciulica
AMR 4+
![](images/user_woman.png)
andri31 spune:
buna fetele !!!!
sa fiti puternice , calme caci minunea minunilor o sa apara curand in viata voastra. si abia apoi incepe marea descoperire , marile emotii , marile sentimente , dragostea nelimitata , deplina si neconditionata.
eu sunt o mama (pfuu inca nu m-am obisnuit) a unei buburuze de ian.2011 si as indrazni sa vin cu o propunere :
VAND UN CARUCIOR TRIO ENJOY ROSU ce include :
- landou cu sistem fixare cu o singura mana +husa tanantari + copertina + protectie
- scaun masina (scoica) + copertina
- carucior sport cu roti cu aer, suspensii, maner reglabil, cos cumparaturi si frana pe disc
- gentuta+aparatoare ploaie
fiecare componenta nu a fost folosita mai mult de 3 luni deci arata aproape nou.
am garantie si acte la el.
daca va face cu ochiul oferta pretul este de 850 lei si-mi puteti da un PM pt mai multe detalii sau eventula o discutie despre achizitie.
pup duuuuuulce toate burticile si sa va tineti TOATE sanatoase copilasii perfecti in brate (sa stea la copt pana la sfarsit!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea_Deeutza/Deea_Deeutza.jpg)
Deea_Deeutza spune:
enona merci de pontul cu frunzele de zmeur, habar nu aveam ce efecte bune are ceaiul asta. Va pun si voua ce am gasit eu pe net despre aceste frunze minune:
Frunze de zmeura rosie (cel mai probabil, sigure) –
Bogata in fier, aceasta planta ajuta la tonifierea uterului, creste productia de lapte, reduce greturile si usureaza durerile travaliului. Multe dintre „ceaiurile de sarcina” contin de obicei frunze de zmeura rosie pentru a ajuta la sustinerea sanatatii uterului in timpul sarcinii.
- Exista controverse legate de faptul ca ar trebui sa fie sau nu folosita in timpul sarcinii sau numai in trimestrele doi si trei, incat multi medici raman prudenti si recomanda folosirea ei numai dupa primul trimestru.
Este pacat sa nu ne aplecam privirea asupra unor remedii naturale deosebite, cum ar fi ceaiul din frunze de zmeur. Iata ce efecte are! Administrat pe cale interna: reglator hormonal puternic, anti-acid, antiseptic intestinal, astringent, cicatrizant, digestiv, diuretic, dezinfectant, hemostatic. n Folosit extern, ceaiul din frunze de zmeur este antiseptic, astringent, cicatrizant.
Titi deci vei fi prima pe lista . Poti sa-mi dai mie mesaj despre tine si bebe, iti trimit nr prin PM.
Anitta pe unde umbli bre? Vrei sa ne sperii????
Deea 30+ cu
fara nume
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/albinuta83/albinuta83.jpg)
albinuta83 spune:
Anitta scria ca isi ia vacanta vreo cateva zile, cred ca de-asta nu a mai scris!
"Plus ca am avut o mul;time de treaba si pe afara: dr de familie, ginecolog, contabila, CAS, cumparaturi. Maine voi pleca pentru 3 zile intr-o excursie, asa ca abia pe vineri seara voi mai putea intra. " 32+ cu
Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/BelissimaEva/BelissimaEva.jpg)
BelissimaEva spune:
Ziua buna la toate burticile mai mici si mai mari !
2 Liniute , !!!!
Toate dorintele sa ti se implineasca, sa ai o viata plina de fericire si bucurie alaturi de cei dragi tie !
Eu ma abonez la o portie de inghetata pentru ca nu prea le am cu dulciurile, dar la inghetata nu voi zice niciodata nu
Enona si Deea , multumim fetelor pentru ponturile cu frunzele de zmeur! Am sa imi cumpar si eu cu prima ocazie cand voi ajunge la un plafar
Felicitari fetelor care trec intr-o noua saptamana astazi, unde ma incadrez si eu .. inca un pas spre marea intalnire!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cu Dorian Andrei
34 weeks +
AMR 6 weeks +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirina5/Mirina5.jpg)
Mirina5 spune:
buuna!!!
La multi ani, 2 Liniute!!!!!
Felicitari celor care au mai trecut peste o saptamana! (Virgi, Joana si cine mai era))
Si noi implinim azi 36 de saptamani, si da, Joana, si eu am o multime de ganduri..mi-e frica sa nu pateasca bebita ceva...chiar si acum...ma sperii de fiecare data cand vreau sa miste bebita si nu are chef...si acum sunt tot cu ochii pe hartie cand merg la baie...pitici de-ai mei.
Felicitari Clara pt dolofanel!!
Plec ca mai am un examen azi...
apoi am treaba ca maine e ziua sotului....
pupici
Irina 36+ cu Kinder surprise
AMR 3 saptamani!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/albinuta83/albinuta83.jpg)
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Felicitari fetelor care trec intr-o noua saptamana astazi, unde ma incadrez si eu .. inca un pas spre marea intalnire! ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() ![]() AMR 6 weeks + ![]() |
Eva, tu ai intrat in saptamana 34 sau 35? am vazut ca la DPN esti cu 3 zile inaintea mea..si ma gandeam ca gresesc eu la calculele mele, oare?
![](pupic.gif)
![](albina.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.