Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
albinuta83 spune:
Neataaa!!!
2liniute la multi ani!!!
Pt ziua de ieri raportam si noi una bucata piticot agitat..asta ca tot isi facea ma-sa griji zilele trecute ca e prea cuminte odoru".
aseara incerca si ta-su sa-l pupe si coinicdenta a facut sa-si scoata una bucata cot si sa-i dea direct in gura...A ramas al meu interzis..
Azi asteptam patutul...
Pupam fetele vorbarete!
32+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
blanca000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha81 [Blanca am vazut ca ai semnat cu CBC. Tu nu nasti la Medlife sau ma insel? Stiam ca ei au regula ca daca nu semnezi pentru celule cu Stem Sure iti iau o taxa suplimentara de 1200. pozeBianca |
Asa e Miha..e taxa de 1200 lei insa eu mai am un contract la CBC, fiind client fidel am reducere de 10%, am decis sa achit integral deci alta reducere de 10%..total 20%..reducerea asta acipera taxa de la Medlife cumva..am mers pe CBC pt pachet maxim si recoltar ein 2 recipiente si taxa anuala mai mica..la STEM SURE pachet mediu ma costa mai mult si nu aveam 2 recipiente si taxa anuala mai mare..ca bani ies tot acolo.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 32s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
joana2672001 spune:
Neatza dragelor
2liniute la multi ani!!!
Raportez iar contractii multe si de toate tipurile azi nospte, si o presiune uriasa in vagin .
Astazi implinesc 34 saptamani de la UM si 36 ecografice. Inca o saptamana sa mai stea dragul de el ca sa fin cat mai aporpe de termen.
Si la noi toate lumea spune ca vine iepurasul, insa eu sper sa vina iepurasul ortodox nu cel catolic care e peste 2 zile (eu sunt catolica).
Fetelor eu vreau sa va intreb ceva, si sper sa nu va stric ZEN ul. Voi acum ca sunteti apeape de final nu va este teama a nu se intample Doamne Fereste ceva? Asa ma cuprinde cateodata cate un sentiment ca daca se intampla ceva, ce o sa fac? Cum o sa reationez? Nu stiu daca gandurie astea sunt normale sau ar treb sa mi reiau sesiunile la psiholog:)))). Eu incerc mereu sa ma gandesc ca totul o sa fie bine, insa imi apare asa in creieras ca un vierme un gand, care ma macina si ma pune sa ma imginez in diferite situatii nefaste. Ufff... nu stiu daca ma intelegeti, sau stiti despre ce vb insa macar mi am mai eliberat sufletelul.
Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani +
AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!!
ella81it spune:
Buna dimineata!Dam si noi o cafeluta cu lapte !
VIRGINIA felicitari ptr.cele 35 sapt.si bebe trebuie s amai stea macar 2 ca eu te astept la masa
Imi place mult sa gatescaseara am facut un sos de paste Sotul imi zice ca in curand dau lectii la italienii
DEEA sper sa treaca raceala
ASTERO sper sa fie bine pitica taSi eu in iarna am umblat cu caca lu Alex in geanta din fericire nu a avut nimic,schimbase doar mediul(din Italia am mers acasa in Romania)
Referitor la acte si eu in vara am mult de umblat ptr.actele lu bebe Matteo,certificat nastere,pasaport plus pasaport ptr.Alex.
Si ieri vroiam sa sun la o agentie sa rezervam bilete ptr.Corfuuitasem ca trebuie sa mearga si Matteo si nu are acte
Asta e !
Va doresc o zi frumoasa!
Ella33+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
ella81it spune:
Am uitat
LA MULTI ANI 2 LINIUTE iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
IOANA eu te inteleg perfectAceleasi sentimente le-am avut si eu la prima sarcina.La fel ca si acum de prin luna a 5 am stat la pat si ajunsesem la 38 de sapt.si bebe nu mai venea.
Aveam o teama ca am ajuns pana aici si sigur o sa se intample ceva si nu o sa imi pot tine bebelusul in brate.Plangeam foarte mult ,faceam atacuri de panica,am speriat pe toata lumea.
La 38 si 2 zile am nascut (am combinat eu ceva de am provocat nasterea,asa cred)
Eu zic sa nu te mai gandesti ,sa incerci sa stai cat mai putin singura si sa iti ocupi timpul in asa fel sa uitisigur e totul bine si bebe o sa vina sanatos!
Ella33+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
stefulici spune:
Neata! Ce fac fetele?
Eu v-am citit constant, insa n-am avut dispozitia necesara sa si scriu...
Felicitari ptr cele care au mai incheiat o saptamana!
Cu priv la sani si la mine sunt moi, negri , cu aureola marita si am un pic de colostru dc apas!
Pe mine sotul ma ajuta( de fapt face tot), ptr ca eu n-am voie sa fac chiar nimic. Sper sa fie la fel si dupa ce nasc!
Ganduri negre- ma tot apuca, insa incerc sa le ignor pe cat posibil.
Mai ales ca eu n-am fac nici o preg nici de spial, nici de bebe... dupa Pasti sper sa pot face ce tb... nu eu... ceea ce ma scoate din sarite!
Ma bucur ca Elyshor e bine!
Va pup!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
titi143 spune:
Buna fetelor.
Vad ca a-ti intrebat de mine, noi suntem bine ne indreptam cu pasi repezi spre marea intalnire.
Scuzati ca nu prea intru dar precum am spus noi suntem tot in renovare si nu prea am timp si loc sa intru pe net. Abioa asteptam sa terminam si sunt tare stresata ca nasc inainte de a termina. Dar sper sa nu fie asa.
Ieri am fost la doctor si mi-a spus ca am putina apa si placenta e matura. Dupa parerea lui in jur de 20 a luni ar trebui sa nasc. Dar stiti cum este ca nu poate sa imi spuna cu exactitate. Inca nu a coborat de tot dar in rest sunt semne. Acum asteptam si vedem.
Sigur va dau de veste cand vine marele moment, si o sa mai intru mai ales dupa ce o sa terin cu renovatul.
Am o intrebare, cine doreste sa ii trimit mesaj si nu o deranjez imi da un numar de telefon pe PM sa stiu. Acolo nu o sa pot intra sa va anunt , dar pot sa trimit mesaje la cineva si o rog frumos sa va anunte si pe voi.
La multi ani 2liniute!!!
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 36+ Robert Aaron
AMR 3+ SAPTAMANI
elena_gd spune:
Neatza fetelor!
Noi raportam un drum lung...7 ore pana sa ajungem in Berlin si tot traseul bebe s-a agitat. De aseara este cumintel, probabil se odihneste, nu stie ca il mai plimbam si astazi pana la Bremen.
2liniute iti urez la multi ani!
Felicitari fetelor cu rezultate bune si bebei grasunei la eco si ...poate se intorc...ciocolata rulz..pana si eu pap ciocolata neagra 2 patratele pe zi.
Virgi felicitari pentru o noua saptamana!
Multumesc fetelor pentru urarile de drum bun, sper sa nu il afecteze pe bebe calatoriile noastre.
Va doresc o zi frumoasa, fara contractii, cu soti harnicuti!
Elena 30+ cu Bebster AMR 9+
alina04and spune:
Buna burticilor,
nu am citit nimic din urma am reusit doar sa vad ca mai avem inca o programare la cezariana si sa urez pentru
2liniute - LA MULTI ANI!!!! MULTA SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR.
va pup si revin dupa ce citesc din urma.
[30+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela
onutza83 spune:
Neatza,
La multi ani 2Liniute sa ai parte de tot ce iti doresti !
Intreba cineva de TITI.Eu mai citesc la cealalata odisee si a zis ca naste undeva pe 20 aprilie.
Virgi bataitza :))) Costica(constantin) o sa stea mai mult ca Ioana ai sa vezi!!
Am avut o noapte tare agitata..Alesia a dat toata noaptea din picioare:)) a visat urat cred ca scotea si niste sunete de parca o enerva careva.
Sa aveti o zi minunataaaaa.
Oana cu Bebe Tudor 35 +AMR UN PICCCCC