Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui virgiL M-am intors de la ginecolog ,bebe e bine,are 2,9 kg(+/-400 gr),col de 3,5cm inchis,niscaiva contractii nedureroase siiiiiii daca totul e in regula si bebe cumintel(evident si eu),nastem pe 27 aprilie(adik fix la 38 de sapt).Doamne ajuuuutaaaaaaaa! ANITTA zicea ca merge in excursie si s-ar putea sa mai intre pe forum in seara asta.Stati linistite...! Virginia 35+ cu ,mami de Ioana AMR 3 sapt! |
Felicitari!!! Hai ca daca ajunge la 37 e copt bine
Doamne ajuta!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+
BelissimaEva spune:
Virgi, felicitari !!!
Orice zi trecuta peste 37w , consider ca este un bonus .. 38w este perfect !
Mirina, felicitari si tie pentru inca un examen trecut cu brio ! Sa-ti traiasca sotiorul, sa aiba parte numai de impliniri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +
AMR 6 weeks +
miha81 spune:
2liniute LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si la punga groasa!!!
Multumesc tuturor fetelor pentru aprecierile de pe fb si de pe forum legate de printesa mea. Chiar am ramas impresionata.
Am vazut ca vorbiti de partenerii de viata. Eu intotdeauna am fost o norocoasa si cred ca si in privinta lui. Ne-am cunoscut pe 3 martie 2003, pe 8 martie ne-am mutat impreuna si pe 16 martie acelasi an ne-am luat verighetele. Nunta am facut-o in iulie pentru ca nu am gasit restaurant mai devreme. Unde am vrut sa ajung? La faptul ca din prima seara am stiut ca va fi un sot si un tata bun si pana acum nu m-a dezamagit. Nu conteaza ca este cam dezordonat si ca nu face treaba pentru ca compenseaza pe alte parti: adica daca nu avem mancare gatita, comanda, daca a vazut el ca nu facem fata la curatenie am angajat femeie, la calcat la fel, daca l-am pus sa spele vasele mi-a luat masina de spalat! La un moment dat, la servici ne-a venit o colega noua de vreo 22 de ani. Mi-a zis in naivitatea ei: ,,fata tie nu ti-a pus Dumnezeu mana in cap ti le-a pus pe amandoua!,,
Eva, Anitta felicitari pentru ecografii
Blanca deci in final cat te-a costat toata afacerea? Si in cat timp iti vine kit-ul de recoltare?
Ioana vad ca vorbesti de temerile nasterii. Eu intru duminica in 32 de saptamani dar parca sunt mai speriata decat prima data. Asta pentru ca nici acum nu m-am hotarat unde si cu cine voi naste. Astazi am fost la dr. Anca Stanga la Sanador (apropo mai merge cineva la dansa?) si a fost foarte draguta dar la ecograf mi s-a parut ca a cam ezitat, cam nesigura pe ea...Eu sunt la dr. Tutunaru de la Elias dar dupa cum va spuneam, la sarcina trecuta Bianca a iesit de acolo cu o piodermita de toata frumusetea de atunci cand am ajuns acasa am dat-o cateva zile cu albastru de metil de era toata colorata si am facut o mica depresie din cauza asta. Cadrele medicale de acolo lasa de dorit, adica trebuie sa alergi cu plicul dupa fiecare, lucru care imi displace. De aceea m-am hotarat la Sanador, sau cel putin pana astazi cand iar m-am debusolat...Doamna Stanga de asemenea mi-a zis ceva de o circulara de cordon in jurul gatului... adica daca mai sunt si probleme la nastere eu nu am incredere decat in dcotorul Tutunaru!!! Si uite asa nu m-am apucat nici de bagaj...nu stiu ce voi face pana la urma...va pup si va urez un week-end placut!
pozeBianca
ana_lia spune:
Hai fetelor ca incet dar sigur ajungem toate la termen.
Pe voi va doare coloana/spatele ? Pe mine de cateva zile ma omoara spatele, aproape nu ma mai pot ridica din pat, scaun s.a. , iar remedii ioc
aever spune:
Hei, fetelor! S-a terminat Zenul? Onutza, cum asa? Joana, nici la tine nu ma asteptam. De fapt la nici una din cele cu ingrijorari nu ma asteptam, erati maxim de Zen pana acum. O sa vedeti ca nu se intampla nimic si totul o sa fie bine. Suna cliseu, stiu, insa nu prea sunt multe de spus pe tema asta. Doar sa priviti cu incredere inainte pentru ca altceva nu e de facut. Eu stiu perfect cum e cu atacurile de panica, am avut si eu intr-o perioada si oricat te-ai stradui nu poti controla procesul. Totusi sunt unele lucruri de ajutor, printre care si reeducarea oarecum, adica pur si simplu sa va aduceti singure argumente pentru care frica e inutila. Nu ma pricep sa va incurajez acum, sper sa gasiti in voi resursele sa faceti fata acestei noi provocari.
Andra azi n-am mai facut nimic. Pana la urma e vineri, nu prea lucreaza lumea azi.Sa-mi spui si mie ce ti=a trebuit ca sa schimbi permisul de conducere. Am cautat pe net si apareau doua chestii dubioase, una era ceva cerere ce trebuia dactilografiata(unde naiba se mai poate dactilografia ceva) si a doua cred ca era copie legalizata dupa ceva, mi se pare ca dupa certificatul de casatorie(ceea ce iar mi se pare absurd) Spune-mi tu ce acte ai dus ca poate n-o fi asa naspa cum am citit eu.
Azi am avut o zi pentru mine, o zi de rasfat si acum la sfarsitul zilei pot spune ca nu m-am mai simtit asa bine de ceva timp si am asa un sentiment placut. Cum s-ar zice ca mi-am incarcat bateriile. Va trimit niste Zen, mult Zen. Nu stiu cum sa vi-l trimit, dar jur ca daca as stii cum l-as "impacheta" si "livra".
Andreea, 29+ cu BebeLUnu
mirela77a spune:
aever
in bucurestiul acela nu am habar unde ai putea gasi un dactilograf, dar iti pot spune ca anul trecut, cand am fost in vitan sa imi iau masina, am fost la un chios d-ala cu acte auto, din vecinatate, iar acolo mi-a dactilografiat actul de vanzare-cumparare
poate or mai fi si in alte parti
inclin sa cred ca pe langa tribunale, judecatorii, s-ar putea s amai existe astfel de specimene, dar nu bag mana in foc
eventual sa mai cauti pe net, servicii - dactilografiere, poate ai noroc
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
Anitta_O spune:
Buna seara! Multumesc ca ati intrebat de mine, sunt bine, chiar foarte bine. Am fost plecata la Vatra Dornei pentru 3 zile, iar maine dimineata voi pleca din nou probabil pana luni, daca vremea nu e prea capricioasa.
Felicitari pentru inca o saptamana incheiata, Virgi si ar fi excelent ca bb sa stea cuminte pana pe 27.
Ce o fi oare cu gandurile negre prin capetele si sufletele voastre?... E foarte impovarator sa te invadeze ganduri negative...
Eu n-am mai facut analize din luna a doua, va trebui sa fac probabil luni, pentru ca ma doare cam rau ficatul. V-am zis ca bebelina cam face pate din ficatul meu.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 29+
BelissimaEva spune:
Aever, si eu si sotul meu am schimbat permisele in toamna dar nu imi aduc aminte sa fi avut nevoie de nimic dactilografiat sau autentificat! Cu siguranta ai nevoie de acte in originar si copii , timbre fiscale si o taxa platita la CEC
Sau este posibil sa ceara copia legalizata dupa contractul de casa?( noi am primit asa ceva cand am cumparat apartamentul)!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +
AMR 6 weeks +