Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
Deea_Deeutza spune:
Anitta ma bucur ca stim de tine. Amnezia mea vad ca se mentine, uitasem ca ai scris ca pleci. Iti doresc vreme frumoasa si ficat intreg
Mirina sa-ti traiasca sotul fericit alaturi de voi si sa va bucurati de minunea ce o sa vina!
Ancutooo da-ne bre de veste ca ma tii ca pe ace p'acilisa! Pierdusi dopu' tot? Esti inca 2 in 1?
Ellyshor ce-o mai face?
Deea 30+ cu fara nume
virgiL spune:
AEVER,ANITTA,hai ca fetele nu se plang de lipsa totala de ZEN.Eu zic ,ca fiecare a spus doar ca are momente firesti de ingrijorare,de frica in fata necunoscutului ,ganduri nebunesti trecatoare,si nu ca traiesc o stare permenenta de teama si depresie...nu-i asa fetelor?Si chiar asa sa fie e bine ca avem cu cine sa discutam, si bine ca suntem capabile sa ne sustinem si incurajam reciproc,atat cat ne pricepem noi intre noi!MINUNATA ODISEE!
ANITTO,bine ca inca te tin balamalele pt deplasari...eu cum zice si ANA LIA,am inceput sa am niste dureri de spate si din nou de ligamente, si cine stie ce Dzeu mi se mai intinde in partea de jos a burtii,ca simt mereu nevoia sa-mi sustin burta cu mainile
DEEA,la ginecoloaga cu probleme la” memeaza”(sper ca mi-am insusit corect termenul) de la Romanii au talent,i-au pus astia dintzii si i-au disparut emotiile(mi-am adus aminte de ginecoloaga de care ziceai tu,cea cu restrictiile la ciocolata).Ai facut vreun pas azi in directia rezolvarii actelor?
Va las si va doresc o noapte cat mai linistita si odihnitoare!
Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!
BelissimaEva spune:
Aweeeee pierdu Anxy dopul ??
M-a apucat tremuriciul la genunchi deja
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +
AMR 6 weeks +
Deea_Deeutza spune:
Virgi am ramas blocata cand am vazut pe dna ginecolog. Este radical schimbata, dar saraca ai vazut de unde venea la preselectie, era intre 2 garzi, plus ca pare o femeie nu cu un foarte mare potential financiar... Mi-a placut de ea dar nu cred ca are sanse, in schimb pachetele alea 3 de muschi m-au uimit
Apropo de acte, esti vocea constiintei mele, dar de luni promit ca ma postez la circa de politie ptr rezolvare. M-am cam descurajat in ceea ce priveste schimbarea permisului cand am citit cat e de alergat, plus ca eram asa frumusica si tanara in poza aia
Daca nu reusesc sa schimb adresa din CI pana intru in prenatal, ce se intampla?
Deea 30+ cu fara nume
enona3006 spune:
Buna dimineata,
Ma bucur ca v-a fost de folos pontul cu ceaiul de zmeur. Eu citisem despre el pe la inceputul sarcinii, dar nu il incercasem tocmai pentru ca nu e foarte indicat prea devreme in sarcina. La cursurile prenatale ne-a spus insa ca ar fi indicat sa bem cam o cana pe zi din saptamana 34, si cate doua sau trei de la saptamana 37. Eu am inceput de alalteieri, ca nu prea am avut drum pe la plafar. Sa vedem daca functioneaza.
Alte pregatiri pentru nastere (in afara de cele practice) fac din cand in cand exercitii Kegel cand imi amintesc si cand sunt in pat iar in wendul asta mi-am propus sa incep cu masajul perineal, la recomandarea ginecoloagei de data asta. Ea mi-a recomandat un gel cu care gravidele ei au avut succes de la motherlove, dar am vazut ca exista de la mai multe firme, iar pe diverse site-uri ziceau ca chiar si uleiul de masline ar fi bun. Sotul a fost foarte incantat de ideea de a ma ajuta cu chestia asta Sunt mai multe linkuri dar ca sa va faceti o idee http://www.youtube.com/watch?v=DK2P8Ziqc6Y
Cele care va propuneti sa nasteti natural cum va mai pregatiti?
Si pentru ca ieri v-am incurajat sa lasati grijile, va impartasesc si eu marea mea grija: imi e teama de mine, imi e teama pentru ca ma stiu extrem de emotiva si mi-e sa n-o iau pe aratura mai ales in primele saptamani. Totusi nu pot decat sa am speranta ca sotul ma va tine pe linia de plutire si ca ma va ajuta sa trec peste toate toanele de proaspata mamica. Cat despre faptul ca copilul poate pati ceva, sau sa aiba boli grave care nu au putut fi diagnosticate in sarcina, nu am ce face in acest moment (mai ales ca ziceati de autism); probabilitatea e destul de mica, dar daca va fi doamne fereste cazul voi cauta atunci solutii, nu am de ce sa ma framant de acuma (asta ca sa ma conving sa fiu zen )
Uau ce frumos Anitta, vreau si eu la Vatra Dornei, mi-ai facut un chef de ducaaaaa.
Anxi vrem sa stim ce e cu dopul!!!
Virgi tinem pumnii sa stea bebe pana pe 27
Va pupicesc si o sambata placuta va doresc.
Cu bebe de 36+ in burtica
mirela77a spune:
neata
raportez o zi cu soare la vs, desi astia au anuntat un weekend urat
sa vedem cum va fi vremea in bucuresti diseara, si maine in ct
pana una alta va doresc un weekend mumos si relaxant
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
virgiL spune:
NEATA FETELOR!
Poftiti la cafea sau la ceiutz!
As bea si eu niste ceai de zmeur ,ENONA,da ma gandesc la ce tonicitate are uterul meu ,abia il tin potolit cu pastile...daca ii dau si ceai de zmeu nu cumva se vor inteti contractiile.Doamne si tu esti in sapt 37....La prima sarcina asa mi-am pregatit si eu perineul,cu exercitii kegel,plimbari ,masaj local cu ulei de germeni de grau...pana cand s-a declansat nasterea si m-au bagat de urgenta in operatie.Asa ca nu pot sa-ti spun adaca au fost de folos pregatirile mele
DEEA,si pe mine m-a impresionat evolutia ginecoloagei de la preselectii la semifinale...,era alta persoana.Cat despre pachete de muschi...sa vezi ce de muschi avem de recuperat noi dupa nastere.
Mai,dar cine a dat stirea cu dopul Ancai?Femeia zicea ca merge la Constanta din cate mi-aduc aminte...da n-am auzit nik de dop...Is convinsa ca e bine,doar stiti ca ea e f activa si pozitiva...si n-a avut probleme de nici un fel....Sper sa fie OK.
Si ELLYSHOR sper sa mai reziste nitel acolo in spital,ca tare-i deprimanta atmosfera pe acolo.Si mai tre sa fii si un munte de rabdare si de ZEN sa poti sta toata ziua in pat,cu ace-n vene.
STEFULICI,cand iti scoate cerclajul?Mai ai?
ZEN la toata lumea!
Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!
2liniute spune:
multumesc mult fetelor pentru urari
va doresc si voua numai bine, sanatate si fericire alaturi de cei dragi si cel mai important sa nasteti prunci sanatosi si grasuni
eu nu am mai intrat aseara pe site, am stat cu al meu sot cuibariti in pat si vb de viitorul cu bebe
am terminat si de calcat, am mai avut cateva hainute ale puiului, gata le-am pus frumos in dulapiorul lui
vreau si eu sa felicit fetele pt o noua saptamana, hai ca mai e putin si o sa trecem de paste cu bine, poate cu putin noroc si de luna asta, Doamne ajuta!!!
felicitari Virginia si Clara pentru grasunei!!! asa 3 kg vreau si eu pt puiul meu
sa nu uit, Diana La Multi Ani mamei tale!!!! (cu intarziere )
eu sunt iar fericita ca mi-a venit colostrul si la sanul stang chiar aseara, si ma mbucur mult ca si voi aveti si nu e semn ca nasterea va veni curand fiindca bebelusul meu de-abia face 7 luni saptamana viitoare si mai trebuie sa stea la caldurica
urez si eu Paste fericit !!!celor care il sarbatoresc maine si la multi ani celor cu nume de floare!!!
va pup
Anca 30+ cu AMR 9+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
tigruta spune:
Neatza fetele..
Vad ca au inceput gandurile negre pe aici..e normal sa va faceti griji dar sa nu cadeti in extrema cealalta..
Acum vin si eu cu dilema mea..dupa cantarul meu, n-am luat deloc in greutate in 2 sapt, ceea ce ma face sa cred ca nici bebe n-a mai crescut ce spuneti, e normal?? imi fac griji mai ales ca la controlul de acum 2 sapt mi-a si zis ca e mai mic cu o sapt dar nici nu am luat in seama
2 liniute scuze de intarziere, iti urez si eu LA MULTI ANI
Anxy ai pierdut dopul??
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 34+
diana85 spune:
Buna dimineata!
La fel cum a zis Virgi, Anxy a plecat ieri la Constanta. Cel putin asa era planul. Era de inteles sa nu mai semneze condica, la cate au fost de pregatit. Stati linistite ca nu a zis nimic de dop, Deea a bagat spaima-n noi, zicand ca "doar nu ai pierdut dopul?!", de unde o plecat toata nebunia. Deci, ZEN!
Multumesc pentru felicitarile pentru mama, nu ma asteptam .
In rest, noi suntem bine, activi si ZEN. Imi place ca ati inceput discutia despre "pregatiri pentru nastere", pe la capitolul asta ma invart si eu acum. Ceaiul de zmeur suna foarte bine din ce am citit, am sa incep sa-l beau imediat ce reusesc sa intru in posesia lui.
Sa aveti un weekend linistit si insorit!
Diana 35+ cu Mirciulica
AMR 4+