Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

ba a zis de dop pe FB!!!

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Tigruta, ai dreptate - acum am citit pe FB si am vazut. Mea culpa! Deea, sa nu dai cu rosii ca te-am "invinuit" pe nedrept .

Ca sa uniformizez informatia, Anxy zicea pe FB acum 24 de ore ca a gasit "ceva" pe slip ce-i pare a fi dop / o parte de dop dar nu e sigura. Urma sa aiba un consult care sa elucideze misterul, asa ca asteptam urmarea.

Mie nu-mi vine sa cred ca sarcinile se apropie de sfarsit. Am o senzatie ... de-mi vine sa zic: "...Asta-i tot? Gata?". Eu sincer as mai duce-o asa si inca doi ani. Primele luni cu greturile alea ingrozitoare au fost mai grele, dar apoi... minunat!

Diana 35+ cu Mirciulica

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

eeeeiiiiii,nu ma mai joc....!...pai unde vorbim aici sau pe fb?

Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!

Mergi la inceput

Diana sunt oarecare emotii ca se termina dar crede-ma ca la mine noptile sunt de groaza,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Nici eu n-as mai continua...si asta din cauza noptilor care mi se par chinuitoare,datorita lipsei mobilitatii,offfff....si maine as incheia fara regrete...dar cum sa-l scot cand mai are de pus muschi pe el,mititelu.???

Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Cele care alegeti nasterea naturala, alegeti epidurala ori nu? Cele care ati trecut deja printr-o nastere cu / fara epidurala, ce parere aveti vizavi de ea?

Diana 35+ cu Mirciulica

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui aever
Andra azi n-am mai facut nimic. Pana la urma e vineri, nu prea lucreaza lumea azi.Sa-mi spui si mie ce ti=a trebuit ca sa schimbi permisul de conducere. Am cautat pe net si apareau doua chestii dubioase, una era ceva cerere ce trebuia dactilografiata(unde naiba se mai poate dactilografia ceva) si a doua cred ca era copie legalizata dupa ceva, mi se pare ca dupa certificatul de casatorie(ceea ce iar mi se pare absurd) Spune-mi tu ce acte ai dus ca poate n-o fi asa naspa cum am citit eu.

Andreea, nu stiu cum e la tine, ca tu iti schimbi si numele de pe el, nu? S-ar putea sa ai nevoie si de copie dupa certif de casatorie. Pe mine m-a intrebat daca schimb si numele de pe el, dar nu era cazul. Eu am avut nevoie de: buletin si copie, permisul vechi (se preda la ei), taxa platita la CEC de 68 RON (au CEC acolo in incinta la Pipera, cand am fost noi nu era nimeni pe la 5 dupamasa, dar ieri la pranz era o coada interminabila, poate ajungi si tu mai pe seara sau o platesti la un CEC de care apartine 1 Decembrie) si cererea tip de la ei de la ghiseu (ti-o poate dactilografia cineva, sunt o gramada pe acolo care se ofera, dar nu are niciun sens sa le dai alora 10 ron aiurea).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Am tot intrat aseara pe FB sa vad de Anxy, dar...psuza. Zicea ca la 8.30 are intalnire cu dr ei sa o lamureasca dc aia era o parte din dop sau nu...Ma asteptam sa scrie apoi mai ales ca scrie de pe telefon. Nu are nimeni nr ei de telefon? Poate deja o tine in brate pe Sophie , zicea ca ieri a implinit 36 saptamani.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 31s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna fetele!
DA, Anxy a zis pe fb ca i-a cazut o parte din dop.... nu era prea sigura, insa ce putea sa fie?
Virgi...io mai am pana-mi scoate cerclajul, in sapt 37, adica la incep lui iunie = 7 sapt.
Ganduri negrre si vise urate am si eu, dar mai bine le ignor... nu vi le spun ca poate va dau idei noi.
Nu mai stiu cine se plangea ca n-a mai lua in greutate ... eu zic sa stai linistita ca eu am luat un sg kg si bebe e in grafic... de fapt am slabit vreo 2 si am luat 3= 1 kg in plus.
Si eu sunt interesata de nasterea naturala fara epidurala... cine are experiene de genu' poate ne spune si noua cateva vorbe...
Pupici!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Pe mail este o lista cu nr de telefon, dar vad ca foarte putine ne-am trecut nr acolo, iar a lui Anxy nu e..

Stefulici asa zici ca bebe e conform graficelor..nu ca nu ma bucur ca n-am mai luat in greutate dar sper sa fie bebe ok..

Eu am nascut cu epidurala, desi sunt rezistenta la durere am gandit asa, ca daca pot sa imi fac munca mai usoara de ce nusi a fost foarte bine, chiar daca sunt constienta ca sunt si dezavantaje, ca totusi e medicament am preferat sa nu stiu prea multe si gata..acum nu stiu ce sa zic parca as opta fara medicamente de nici un fel, dar cum nasterea e imprevizibila ramane de vazut..

Mergi la inceput