Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Tomaca sper ca Tudor sa se acomodeze la gradi cat mai repede si mai usor; cred ca tedoare sufletul sa il vezi asa , dar e o etapa cu care se va acomoda si o sa ii placa apoi sa mearga la gradi, la copii.

Noi sambata(in timp ce crestea aluatul pt cozonac ) am fost in vizita la niste prieteni si hopa apoi surpriza de la sot , m-a dus la bowling si biliard; fiind cu Ariana eu am cam fost babysitter dar a prins bine iesirea( la cozonaci )

Oare Alexutzza ce mai face ?

Larisel ce ma bucur ca ne-ai scris . Multa putere iti doresc

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Alexa acomodare usoara la noul job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

La gradi merge spre bine zice directoarea. A inceput sa fie interesat de materiale (poate pun niste poze pe care le-am primit la raportul de activitate). Nu plange in clasa (la inceput mai suspina si mai facea din cand in cand cate o grimasa gen plans, dar i-a trecut), insa plangea cand il lasa taica-su la gradi si striga dupa bunii (care cred ca in viziunea lui e salvatoarea ca ea l-a luat de acolo).
Sa vedem cum va fi dupa saptamana aceasta de vacanta, ca daca il intrebam de gradi, da din cap ca nu mai vrea.

Ceilalti pufi cum s-au obisnuit, in cat timp, plangeau in clasa?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Tomaca, Dani a smiorcaiti cam 1-2 sapt, dar nu mai mult de 10 minute. Au fost vreo 2-3 zile cand a mers sotul cu el pana sus in clasa si cand s-a apucat de colorat, a uitat de tati....
Dar ma suna educatoarea sa imi zica ca a durat max 10 min si i-a trecut.
Acum e perfect obisnuit, imi zice sa il pup si pleaca singur.

Noi in schimb nu am avut probleme deloc la plecarea de acasa. Nu stiu daca 1 data sau poate de 2 ori a miorlait ca plecam de acasa, dar de obicei sta la geam si imi face "pa" si radem si vorbim si nu plange. Ii explic ca mama pleaca la serviciu si ca ma intorc imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

La gradi merge spre bine zice directoarea. A inceput sa fie interesat de materiale (poate pun niste poze pe care le-am primit la raportul de activitate). Nu plange in clasa (la inceput mai suspina si mai facea din cand in cand cate o grimasa gen plans, dar i-a trecut), insa plangea cand il lasa taica-su la gradi si striga dupa bunii (care cred ca in viziunea lui e salvatoarea ca ea l-a luat de acolo).
Sa vedem cum va fi dupa saptamana aceasta de vacanta, ca daca il intrebam de gradi, da din cap ca nu mai vrea.

Ceilalti pufi cum s-au obisnuit, in cat timp, plangeau in clasa?

Tomaca, Dani a smiorcaiti cam 1-2 sapt, dar nu mai mult de 10 minute. Au fost vreo 2-3 zile cand a mers sotul cu el pana sus in clasa si cand s-a apucat de colorat, a uitat de tati....
Dar ma suna educatoarea sa imi zica ca a durat max 10 min si i-a trecut.
Acum e perfect obisnuit, imi zice sa il pup si pleaca singur.

Noi in schimb nu am avut probleme deloc la plecarea de acasa. Nu stiu daca 1 data sau poate de 2 ori a miorlait ca plecam de acasa, dar de obicei sta la geam si imi face "pa" si radem si vorbim si nu plange. Ii explic ca mama pleaca la serviciu si ca ma intorc imediat.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Incepuse si Tudor sa se obisnuiasca cu plecarea mea la servici (si eu ii explic ca ma duc si ma intorc etc, dar a functionat mai greu), cu a lui taica-su se obisnuise de mult, dar cu vechea bona pe care o stia de la 2 luni. Imi spunea pa, cand ieseam pe usa.
Azi a fost prima zi cand am plecat si a ramas singur cu noua bona. Se va obisnui si asa, mai ales ca-l vom duce la gradi.

Mergi la inceput

Nyny sa va fie de bine iesirea ca intre fete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Nyny sa va fie de bine iesirea ca intre fete

Da, correct. Cred ca Mara s-a simtit tare bucuroasa sa te aiba numai pentru ea.

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte de sedinta foto. Eu sunt mare amatoare. Doar ca in wk respectiv, voiam sa mergem pana la ai mei. Ramane sa vedem.

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ca spunea cineva ca poza mea e simpatica (nu stiu cine ). Si mie imi place tare mult, are un aer primavaratic si optimist.
Si lui Tudor ii plac broscutele haioase. I-am luat si pelerina de ploaie broscuta.

Am primit-o in email ca mesager al anuntului "Veniti sa luati bonurile de masa."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Oare Alexutzza ce mai face ?

Si eu ma intrebam. Cred ca munceste mult ca de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Ruxi - cand am vazut postarea ta despre problemele lui Kay, ti-am spus in gand sa lasi pe moment homeopatele si sa-l tratezi intai clasic, si apoi sa incepi cu homeopatele pentru mentinere. Ai grija de urechi.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

hm... maine am programare pt prima consultatie la homeo la care ma intalnesc cu un "colaborator"... deja stau in dubii... tu ce motive ai sa nu mergi pe maina homeopatilor???

Mergi la inceput