Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Gata, pus ceva poze, ca tot au adormit baietii.

Sa nu uit! Ana, tare m-am intristat! Multa putere trebuie sa ai! Si stiu cum e sa astepti ambulanta(1000 ani) pana te sui in primul taxi si fuga la spital. Aveti grija dupa pneumonie, sa nu faca recidiva (stie io ca-s patita)

Dece, sigur nu iei adrenalina, la cate vad ca faci?

Ma duc sa ma relaxez si eu dupa o zi, si o saptamana plina!

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fete dragi...coffe ,va rog..

sa aveti o sapt frumoasa...

ne ponim si noi acusica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fete dragi...coffe ,va rog..

sa aveti o sapt frumoasa...

ne ponim si noi acusica...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

multumim

Drum bun spre casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

La multi ani pentru ieri Floricelelor, ca toate sunteti frumoase ca niste flori.

Mergi la inceput

Am avut o saptamna agitata la servici, n-am putut sa scriu, doar am citit. Incerc sa-mi aduc aminte si sa mai raspund.

Ana - episod groaznic. Mi se pare ca esti foarte puternica. Sanatate multa lui Stefanel si sa aveti grija de voi.

Ruxi - cand am vazut postarea ta despre problemele lui Kay, ti-am spus in gand sa lasi pe moment homeopatele si sa-l tratezi intai clasic, si apoi sa incepi cu homeopatele pentru mentinere. Ai grija de urechi.

Despre oftalmolog, eu am fost cu Tudor inca de la 3 luni la clinica Infosan. Mi se pare ok.

Micki - imi pare rau de alergii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Trebuie sa beau o cafea neaparat ca azi-noapte Ariana a stat treaza de la 2 pana pe la 4.30 si sunt cam buimaca

Dece multumim de cafeluta , drum bun sa aveti

Beau cafeaua si revin (dupa ce imi adun gandurile )

O zi linistita sa aveti

p.s. Oare am spus ce mi-a placut cra-ul lui Atlantique ? bravo Alexandru

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Noi suntem in proces de acomodare. Saptamana asta e o noua incercare,caci e vacanta si ramane singur cu noua bona. Azi cand am vrut sa plec, evident, iar tragedie, numai dupa mine sta cand sunt acasa, nu pot sa fac nimic. Pana la urma parea ca-l impacasem (dupa ce l-a intrebat taica-su daca sta acasa cu Lili sau merge cu el la gradi, iar eu i-am spus sa o duca pe Lili sa-i arate unde sta cineva, o vecina) ca a luat-o pe bona de mana si a dus-o spre bucatarie si am crezut ca se duce la geam sa-mi faca cu mana, asa ca am plecat. Si s-a pus pe un plans....A ramas taica-su, care a stat ceva cu el, si tot nu s-a oprit din plans. Voia afara, dupa mine, sa o duca pe Lili la vecina, nu stiu.
S-a linistit dupa ce a plecat si taica-su.
Sa zicem ca de maine va fi mai usor.

Mergi la inceput

La gradi merge spre bine zice directoarea. A inceput sa fie interesat de materiale (poate pun niste poze pe care le-am primit la raportul de activitate). Nu plange in clasa (la inceput mai suspina si mai facea din cand in cand cate o grimasa gen plans, dar i-a trecut), insa plangea cand il lasa taica-su la gradi si striga dupa bunii (care cred ca in viziunea lui e salvatoarea ca ea l-a luat de acolo).
Sa vedem cum va fi dupa saptamana aceasta de vacanta, ca daca il intrebam de gradi, da din cap ca nu mai vrea.

Ceilalti pufi cum s-au obisnuit, in cat timp, plangeau in clasa?

Mergi la inceput

Larisel, WB! M-am gandit mereu la voi. Inteleg de ce intri mai rar. Multa sanatate mamei si tie multa energie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

servesc si eu o cafea de la birou

ana, am citit intamplarea..horror..sincer esti extraordinara ca ai rezistat..eu cred ca muream si inviam de 10 ori

revin spre seara, o zi placuta va doresc

Mergi la inceput