Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Hello,

Acum sunt la capitolul cozonaci(ca mi-a spus mama "cum sa lasi sa dospeasca o noapte aluatul ? " , asa ca am refacut programul) ; ieri am facut sarmalele si dropul , sotul a vopsit ouale , Ariana a facut mizerie .

La noi e vreme cam urata, de stat in casa.

Dece drum bun sa aveti !

Revin...

Va pup

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Hai si eu o fugutza pe la voi... Sa stiti ca nu v-am uitat, dar nu reusesc sa strecor deloc in program cateva minutele pt forum...asta e...
Am citit totusi "patania" Anei... bine ca s-a terminat cu bine! Totusi, de urgenta nu ar trebui sa se injecteze ceva (care ar ajunge aproape instant la destinatie?), supozitorul are un traseu mai lungut... Mi-amintesc ca demult (cand erau pufii bb-i) va ziceam ca pediatra noastra imi recomandase desitin (diazepam) in caz de febra foarte mare. De atunci am mereu in frigider cateva injectii... Iar solutiile cu electroliti (mai "gustoase" ar fi cele de la Humana) eu le-am dat gemanutzelor si la vome mai usoare si am luat si eu la o indigestie si am simtit cum ma pun efectiv pe picioare, chiar functioneaza rapid.

Noi? Suntem bine... am inscris fetele la 3 gradi de stat pt toamna, astept sa afiseze daca suntem admisi sau nu. O am pe mama la mine care imi "mananca" putinul timp pe care l-as fi putut petrece cu fetele seara (19-21) si alerg intre ele ca sa fiu peste tot... Nici la job nu e prea roz, angajatii dezerteaza in masa (cred si eu dupa atatea taieri de salarii, concedii fara plata & co) si m-am cam aglomerat si pe acest plan... mi-ar surade si mie o solutzie a la atlantique

Pana data viitoare, va pup pe toate fara exceptie!

PS. Pe fb nu reusesc momentan sa intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Daca m-a intrebat cineva ceva in mod expres (intre timp) rog pm, ca primesc atentionare pe mail.

Gata... am fugit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

larisel WB! cum se mai simte mama ta?

ai putut sa-ti inscrii fetele desi nu vor avea 3 ani in toamna?

vreau si eu sa-l inscriu pe Kay, si inca n-am facut nimic concret, am zis ca nu o sa mi-l primesca, ca am auzit de la colega ca trebuie sa aiba copilul 3 ani impliniti pana in 15 oct... cine isi mai inscrie copilul la gradi de stat???

eu am o "mica" problema... amorteli in mana stanga si niste spasme urate, care m-au panicat foarte... evident ca m-am gandit si la diverse prostii, dar am zis hai sa fim mai realisti si asa am ajuns la concluzia de tetanie (nu v-am zis ca sunt cea mai tare "diagnosticiana"?!) v-ati mai confruntat careva cu crize de hipocalcemie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza dragelor....

si hristos a inviat ! pt cele care au azi sarbatoare

la muti ani! tuturor celor care au nume de floare...

coffe pt toata lumea....( eu sunt la a doua)

ieri am mers bine...dar cu nervi, ca de fiecare data. exact cand a adormit jiji ta-su a vrut sa oprim pt shushu...deja eram pachet de nervi stiind ca, daca opresc masina se trez....si...s-a trezit...( wc era defect)

in fine...jiji n-a mai dormit devat vreo 15 min...pt ca a vz un tren si m-a capiat cu tenu....tenu....

am aj....si ne-am dus la cumparaturi...apoi m-am apucat sa fac mancare...si da-i si da-i eram terminata....jiji adormit greu...apoi la 3 juma m-am trezit sa continui mancarea....am zis na...sa aiba si ei una alta( salata beuf, oua umplute, ciorba, piftii,drob,friptura) caozonac si pasca fc la bucuresti. sper sa se simta bine si sa fie masa imbelsugata.

la noi sunt alte traditii si altfel simt pastele....

sa aveti un we super ( aici ploua f tare )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna dimineata!

de cafea Dece! Petrecere frumoasa!
Las-o si tu mai moale cu facut aia si ailalata ca dupa perioada pe care ai avut-o cred ca meriti si tu macar 1 zi de relaxare. Mai lasa partea administrativa si pe seama altcuiva.

Ana, Doamne, m-am ingrozit de ce ati patit. Sa dea DD sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva!

Larisel WB, imi pare bine ca te citesc! Si tu tot un fel de super-women, peste tot in acelasi timp.

Simply, Hritos a Inviat! Sa aveti o zi linistita si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Si sa va dau si eu ceva bun:

Hai la o felie de tort bun, bun si ce doriti de baut, vin, sucuri, sampanie.

LA MULTI ANI
TUTUROR CELOR CARE SE SARBATORESC AZI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna dimi si..

LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR !!!

Atlantiq sarumana de cinste si petrecere frumoasa azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

e paceti fetelor, pe unde sunteti? Nu prea ati avut chef de vorba azi..

Eu am iesit cu Marushca la cofetarie azi, ca fetele... asta in timp ce frate-su dormea linistit acasa, fara sa banuiasca ceva, of course. Nu planuisem nimic inainte... i-am bagat la culcare, el a adormit destul de repede in schimb ea nu prea dadea semne de oboseala asa ca am sters-o englezeste cum se spune si ne-am intors dupa vreo 3 ore.. hai si la cimitir sa aprindem o lumanare la bunici, hai sa ii vizitam si pe mamaia si tataia (parintii mei), hai sa mancam si prajitura ca doar daia am plecat, hai si pe la magazin sa targuim cate ceva.. si in sfarsit hai acasa ca prea ne-am facut de cap... David inca dormea, n-a fost frumos din partea noastra nu?

Dece ma surprinzi pe zi ce trece. Nu stiu de unde ai atata putere sa le faci pe toate.
Larisel

fug ca ia foc casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare,

Zi mare pentru crestini!

Sarbatori Pascale fericite! cui petrecere Pastele, zilele acestea!
Fac si eu o urare pentru voi:
Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet si lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

Floricelelor sarbatorite azi, de ortodocsi, sa traiti cu numele si LA MULTI ANI!

Ni va pupam si va invitam la o salata humus si bruschete cu vinete, un peste la gratar, la o felie de tort, cui nu tine post, si un pahar cu limonada!

Poze si patania cu tortul, mai tarziu, peste cateva zile.

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput