Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 5
simplicity spune:
Ana nici nu mai am cuvinte....
Pur si simplu mi s-a facut pielea gaina . Sanatate multa, sa nu mai treceti prin asa ceva niciodata .
Simply,mami de fetita frumusica
ana_g spune:
intr-o astfel de situatie nu iti permiti sa fii altfel decat puternica.....
o chestie ma cam framanta, dar nu am ce face...dat fiind crizele de convulsii febrile, nu anormale la ce febra a avut, doctorita ne-a trimis la dr. oancea la obregia, pentru o encefalograma. sa fim siguri ca e totul in regula. bineinteles ca a ieset perfecta, dar totusi doctorul neuro ne-a prescris, pentru 3 luni, timonil. daca mai citesc mult pe net despre el, cred ca nu i-l mai dau, dar nu imi permit totusi treaba asta. sa vad cum reactioneaza.....si daca vad ceva ciudat, il sun pe doc si ii zic. adevarul e ca stefan e un copil f energic, uneori am impresia ca peste limita normala...nu stiu cum sa zic.....cand suntem cu el in parc, el nu merge, el alearga si noi cu limba scoasa dupa el....nu are stare nici 5 minute......azi de exemplu, in sala de asteptare la spital, erau vreo 15 scaune toate libere, pe toate se tot suia, statea 5 secunde, fugea pe altul, si tot asa.....fugea in toate partile......poate tratamentul asta o sa-l mai linisteasca putin....bine, asa e in public, acasa e mai linistit, are rabdare sa se joace, sa se uite in carti, sa i se arate una alta........oricum, as fi preferat ceva mai soft, ceva homeopat......
_
mama lui Stefan, pui scump si 17+
Loredana71 spune:
Imi permit un sfat:daca e sanatos copilul,nu ii da medicamente!De ce ti le-a recomandat daca e totul in regula???Pentru ca e energic?Asa ii este felul,asta nu e o boala...Sunt copii care prefera jocul in liniste,la masa,altii care se catara si alearga cat e ziua de lunga,ambele categorii sunt normale...
Asa e,cand se imbolnavesc asa rau,te surprinzi pe tine insati cat sange rece si putere ai dintr-o data,atunci faci totul sa se faca bine,apoi,dupa ce trece,parca poti sa te mai si plangi putin...Asa sunt toate mamicile,cred
Ruxita spune:
Ana, ne-ai ingrozit cu povestea ta horror... asa e cum ai zis, ceva ce poti vedea in filme sau crezi ca se poate intampla altora si nicicum tie... multa putere si sanatate si sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva! totusi nu-mi vine sa cred ca ati fost pe muchie, da, a avut o stare grava, dar chiar pe moar...te???
retin ca ati mai avut probleme de hidratare, fa-ti o rezerva strategica de electroliti, de saruri de hidratare, sa stea acolo in dulap si sa expire, sa n-ai nevoie de asa ceva niciodata, si totusi sa le ai (in termen) in caz ca ai nevoie de asa ceva.
O imbratisare de imbarbatare!
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Ana, ne-ai ingrozit cu povestea ta horror... asa e cum ai zis, ceva ce poti vedea in filme sau crezi ca se poate intampla altora si nicicum tie... multa putere si sanatate si sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva! totusi nu-mi vine sa cred ca ati fost pe muchie, da, a avut o stare grava, dar chiar pe moar...te??? retin ca ati mai avut probleme de hidratare, fa-ti o rezerva strategica de electroliti, de saruri de hidratare, sa stea acolo in dulap si sa expire, sa n-ai nevoie de asa ceva niciodata, si totusi sa le ai (in termen) in caz ca ai nevoie de asa ceva. O imbratisare de imbarbatare! Life is good! |
pai....oricat de groaznic a sunat, a fost intr-adevar pe muchie, nu doar o data mi s-a spus......da, buna idee cu o bautura de electroliti sa fie acolo, mersi.
sa aveti o noapte buna si un week-end frumos! va pup
_
mama lui Stefan, pui scump si 17+
haircut spune:
Ana, mi-au dat si mie lacrimile citind ce-ai scris. Ma bucur ca sunteti bine! Sper sa uitati cat mai repede experienta. Nu poti gasi o solutie sa-i dai lichide? Nici M nu bea apa mai deloc, ceai nu vrea, suc nu am din ce sa-i fac(face alergie la portocale, mandarine) O pacalesc cu un bibe cand se trezeste din somnul de pranz(in 180 ml apa ii pun numai 2 masuri LP), e un plus de lichid pe care de obicei il bea.
Tu cum te mai simti?
Lali, inca ne luptam cu alergiile, ultimele analize n-au fost chiar bune asa ca iar e pe tratament pt 3 luni. I-am luat si un tratament homeopat poate o ajuta. Dar nu-i inca o mare problema pentru ca ea e invatata sa manance altceva decat noi si e sanatoasa(adica n-are carente de nici un fel din cauza alimentatiei). Vrem insa s-o dam la gradinita din toamna si nu prea reusim sa gasim o solutie cu papica (solutia e in cap la Atlantique)
Atq, e un scump puiul tau
haircut spune:
La sedinta foto noi nu ne bagam pentru ca M nu-i prea relaxata in spatiu inchis cu oameni straini. Plus ca pe ea o pozeaza sotul meu din cand in cand(semi-profi, dar e suficient). Multumim tare mult de oferta!
O noapte linistita!
decenuela spune:
neatza , dragelor...coffe fierbinte pt doamne?
.....macar e we....
ce sa zic...a trecut ziua de ieri...cu bine...insa a trebuit sa vin la 2 acasa ca bona nu mai putea sta...si daca am venit asa devreme..am zis hai sa fac cevapt socra-miu si am framantat pt 2 cozonaci si o pasca. si mai dadeam la cozonac...si mai intrebam pe mess cum e la munca si tot asa.
eram asa..in priza si...citesc postarea anei...m-a daramat..doar asa..fara sa aprofundez...de obbicei fac trimiteri la jiji...dar efectiv n-am mai fc astaca ma\termina.multa sanatate si aveti grija de voi. nu vreau sa ma bag pt ca nu sunt in masura insa, sincera sa fiu sunt de acord cu ce a zis lore...eu personal nu i-as da pastile, aiurea. unii doctori adik majoritate iti prescriu ceva, e musai sa nu pleci de acolo cu o reteta...tu fa cum simti...
si pt ca ieri nu am mai iesit in "pac mic" jijelul s-a culcat la 12. a venitvecinul pe la el si s-au jucat frumos...dar nu a fost suficient...
acum astept sa se trezeasca si plecam la cs...
anti...mi-a placutmult cum ai povestit de jiji tau...v-as povesti si eu ceva ceva despre al meu...ce a fc aseara dar...ma abtin...oricum sunt ff haiosi acum, etapa in care repeta orice, copie...etc.sunt mortali...
harnicut...ingrijorarea ta se refera ca merge la gradi si nu stii cum o sa procedezi cu mancarea? adik sa nu i se dea chestii care nu are voie sa le manance? ca in alta ordine de idei e fff posibil sa inceapa sa manance f bine...efectul de turma...
simpli cum ti-au iesit bunatatile?
va doresc un we placut..am inteles ca vine frigul...dar...sa aveti caldura alaturi de cei dragi vouasi multa sanatate la pufi ( ink o data fac o cruce mare k ne-a ferit d-zeu de prb grave de sanatate)
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
neatza
am intrat sa dau cafeaua dar vad ca dece a fost mai harnica
eu nu am mai intrat dar sunt prinsa in multe treburi, de luni incep si jobul la Bucuresti si incerc sa las totul in regula si aici
ma duc sa citesc din urma
nyny spune:
Neatza...
Dece sarumana de cofee. Drum bun si sa va intoarceti sanatosi. Esti foarte tare cu cozonacii... cum te-ai gandit tu asa sa-i faci repede.. pai eu pe langa faptul ca nu am indraznit niciodata sa fac, imi aduc aminte ca atunci cand facea mama era un adevarat ritual (si acelasi exemplu il am si la mama soacra).. in primul rand trebuia sa fie liniste deplina, mergeam in varful degetelor ca sa nu-i deranjam (cozonacii), lugu-lugu pana cresteau, bebelusi in toata regula... si tu pac pac, ai venit de la serv si una alta, gata cozonacii. Super!
Ana e groaznic ce vi s-a intamplat... Doamne fereste! Am trecut si eu prin ceva asemanator, nu chiar atat de grav dar oricum am avut sentimentul ca imi pierd copilul si e groaznic. Sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva.
Alexa bafta la noul job. Sa ne povestesti cum merge treaba.
chiar.. Simply cum au iesit cozonacii?
Haircut