Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 4

Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atlantique Neatza! Sa va zic si niste cra-uri... Cand il intreaba cineva pe puiul meu cati ani are spune ca are 3 sau 5, dar zambind asa strengareste. Si cand am insistat sa spuna corect a ezitat si a zis "nu 2". Ieri nu a vrut sa dea o lopatica unui copil si l-a rugat mama mea sa o i-o dea pentru 10 minute. A fost de acord, dar dupa putin timp s-a dus la mama si i-a luat mana si i-a zis "utete ceas" Inca una si gata... Ii place f mult sa se joace cu apa la baie (cu sticle, craticioare de jucarie si altele). Azi dimineata a venit la mine cu cateva craticioare si imi zice "tacem baie, mami" ; eu " tu vrei sa faci baie sau vrei sa te joci cu apa" " djoc apa". Zic, "bine, o sa caut o solutie sa te joci cu apa fara sa faci baie" la care el ma i-a de mana si imi zice "aide mami tam doi lutia...unde lutia" (haide mami cautam amandoi solutia, unde este solutia). I-am zis ca solutia este la mine in cap si de atunci tot vine la mine si imi pune maa pe cap si zice "atolo lutia..." Cam asta de la noi. Vad ca ploua asa ca azi are program de interior (eu plec la pensat si ceva cumparaturi, asa ca va fi cu mama). Sa aveti o zi frumoasa! ![]() ![]() |
wow, ce cra-uri delicioase!!!

vreau si eu

lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui miremia Hello fetelor! ![]() Va las link pentru tombola. Premiile sunt super si puteti participa cu oricate bilete doriti. Va pup! Mirela si ![]() |
Foarte frumoasa initiativa. Mi-a placut mult. Am cotizat si eu. Multumim ca ni le aduci si noua la cunostinta.

lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui haircut Hello! Rux, MIcky, imi pare tare rau de problemele micutilor! Micky, eu i-am facut Maiei inclusiv testare de IgE specifice la anumite alimente(ca in panel4) care au iesit in limite normale, desi ea nu le tolereaza. Explicatia este ca poate sa-ti faca reactie alergica mediata IgG(nu IgE cum e clasic si cum se testeaza in analiza asta) sau sa reactioneze la alta particula decat cea testata(la consevanti, coloranti, nu la banana in sine-un exemplu). Analizele le-am facut la sfatul unei tipe alergolog si au fost vreo 6 mil dati degeaba. IgE-urile totale atat de mari mi se par un semn ca trebuie sa investigati ce nu-i in regula. Noi inca mergem pe mana dr S in problema asta cu alergiile. Daca vrei date de contact da-mi un semn. Sanatate multa! Rux, si eu as amana pe cat posibil interventia chirurgicala. Si o a doua parere poate ar ajuta. Simply ![]() ![]() Noi suntem bine(multumim mult de intrebari ![]() ![]() ![]() ![]() O dupa-amiaza frumoasa! mami de fetita finuta ![]() |
haircut ma bucur ca Maia este bine. Voi mai aveti probleme cu alergiile? Ce zici poate ne vedem la sedinta foto. Apropos fetelor sa stiti ca vreau sa sun ca sa fac programare pentru sambata sau duminica (depinde cum o fi liber) de dupa Paste, undeva pe 20-21 aprilie. Este OK pentru voi?

lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui micki_mica Acum sa nu zic nimic despre Kiti? MAcar un cra! Eram la Mega Image si luam liftul. Eu, sotul si Kiti. Intram in lift, singuri. Auzim si raspundem promt la "te chide usha" (se inchide usa), noi "daaa, se inchide usa" dupa care ne-am uitat cu ochii de melc, unul la altul. Fara sa il bagam in seama sau sa il intrebam ceva. Se pare ca isi da si el drumul la vorba. Eu zic ceva, el repeta. La un moment dat eu"papaglule" , el "tataalule" . ![]() Acum ne pregatim de somn, dupa o zi plina. Vine o noapte cu luna aproape plina. Urmatoarea, urletele auzite vin din Iancului. Ma duc sa imi iau portia de iubire de la "mi ma ma" (iubirea mea). Ma cheama sa ne imbratisam. Noapte buna! ![]() ![]() ![]() Magazinul meu |
ce dragut Kiti al tau

lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui decenuela ca imi zicea cineva de magneziu ![]() eu am luat deja 2 ( scrie 2 de 3 ori pe zi) sarumana anticipat Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
serios? nu stiam ca MagneB6 afecteaza ficatul. e prima data cand aud asta.
hai ca ai avut si tu o noapte. bafta azi, sa-ti mearga treburile struna si drum bun.

lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui atlantique Neatza! Sa va zic si niste cra-uri... Cand il intreaba cineva pe puiul meu cati ani are spune ca are 3 sau 5, dar zambind asa strengareste. Si cand am insistat sa spuna corect a ezitat si a zis "nu 2". |
eu cand il intreb pe david cati ani are imi raspunde invariabil cu NU...o singura data a spus 2
mi s-a parut super tare faza cu solutia...neaparat sa notezi toate CRA-urile astea undeva sa i le poti citi cand va fi mai mare

miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalitica2000
eu cand il intreb pe david cati ani are imi raspunde invariabil cu NU...o singura data a spus 2 mi s-a parut super tare faza cu solutia...neaparat sa notezi toate CRA-urile astea undeva sa i le poti citi cand va fi mai mare Lali ![]() |
Da, super cra-urile!

Desi Mara are vocabularul limitat

Mirela si

ana_g spune:
buna fetelor.....
nici nu stiu cum sa incep...pana azi am fost in spital cu stefan. saptamana trecuta, joi, a facut febra peste 41 de grade si convulsii. chemasem la 112 o ambulanta care a venit dupa 100 de ani, ca plangea si avea o stare f proasta. inca nu reusisem sa ii iau temperatura.....doctorita de pe ambulanta l-a ascultat...plamanii cica-s curati ( avea pneumonie de fapt copilu...)...rosu in gat.....sa vedem temperatura...41.....repede supozitor, apoi impachetari si tamponari cu un burete ud.....peste 10 minute vad supozitoru cazut pe jos.....am innebunit.....doctorita s-a facut si ea alba.....copilu incepuse sa-si piarda constiinta......i-a pus repede in fund un anti-convulsiv.....apoi inca unul......copilu parea dus.....am zis eu ca il ducem la spital, la elias ca e mai aproape.....ambulanta fara girofar...trecut pe rosu....copilu era carpa deja....abia mai tinea ochii deschisi, ii cantam diverse sa-l tin cat de cat prezent......il vedeam cum se pierde....doamne, imi vine sa plang...pana acum m-am tinut tare.....acolo l-au preluat repede o multime de oameni, i-au pus o masca de oxigen, au inceput sa-i bage diverse in el......................of..........eu ma uitam si nu-mi venea sa cred....numai in filme sau altora li se intampla asa ceva.....doctorita urla pe acolo ca e copilu in stare f grava si nu stie daca traieste................vreo 2 crize de convulsii....era f deshidratat, adevarul ca de vreo 2 zile nu pre bause/ mancase...noi ziceam ca e de la masele.......analizele de sange indica o infectie sistemica.....antibiotice puternice si cu nume exotic.......si alte substante care sa ii ajute organismul sa lupte........tarziu seara a dat semne ca reactioneaza la tratament...ca iesea din starea de coma in care era.......a doua zi s-a trezit.......perfuzii peste perfuzii....toate venele intepate........ce pot sa zic.....cineva acolo sus il iubeste tare de tot.....evolutia lui a fost spre tot mai bine, dar dupa cum a tot precizat doctorita, noroc nu ca e bine, ci ca e in viata. i-au facut si o radiografie...pneumonie...febra nu a mai facut, toate analizele au iesit ok, asa ca inca nu m-am prins ce infectie a fost pana la urma.....
suntem acasa si e bine, asta conteaza. concluzia?...la orice semn copilu se duce la doctor, macar la cel de familie.....
gata, nu mai pot........sa fiti sanatosi cu totii, asta conteaza.
_
mama lui Stefan, pui scump si 17+

miremia spune:
OMG Ana! Ma bucur ca sunteti bine acum, mie mi-au dat lacrimile. Esti o mamica puternica!
Este de groaza ce povesteti acolo, cum sa se intample asa ceva in termen atat de scurt? Nici nu stiu ce sa-ti zic, sunt socata la gandul ca un copil poate sa ajunga in asa o stare....si cu doctorul langa el! Suna asa, cum bine zici, ca din filme. Ii trimitem numai ganduri bune lui Stefanut, s anu mai treaca prin asa ceva.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Loredana71 spune:
Of,Ana,prin ce ati trecut,Dumnezeule mare...Bine ca sunteti acasa si merge spre bine...Din pacate asa e,am vazut si la Lara,copiii asa mici ajung foarte rapid intr-o stare atat de precara...Deshidratarea cred ca l-a zapacit de tot,e foarte periculoasa,corpul slabeste si se umple de toxine,e tare important sa bea apa...
Multa,multa sanatate Stefanutului si odihna multa amandoi,sa va linistiti!Trimitem o imbratisare mare de tot!