Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Acum sa nu zic nimic despre Kiti? MAcar un cra!
Eram la Mega Image si luam liftul. Eu, sotul si Kiti. Intram in lift, singuri. Auzim si raspundem promt la "te chide usha" (se inchide usa), noi "daaa, se inchide usa" dupa care ne-am uitat cu ochii de melc, unul la altul. Fara sa il bagam in seama sau sa il intrebam ceva. Se pare ca isi da si el drumul la vorba.
Eu zic ceva, el repeta. La un moment dat eu"papaglule" , el "tataalule" .

Acum ne pregatim de somn, dupa o zi plina. Vine o noapte cu luna aproape plina. Urmatoarea, urletele auzite vin din Iancului.

Ma duc sa imi iau portia de iubire de la "mi ma ma" (iubirea mea).
Ma cheama sa ne imbratisam.

Noapte buna!

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Ruxita, cum este rochia pe care ti-ai luat-o de pe bonprix?

mami de fetita finuta

n-a ajuns nicio rochie de la bonprix la mine... am facut comanda inainte de revelion, si dupa aia n-am mai auzit nimic de ei... si nu am reinnoit comanda...

acum sunt pusa pe fapte mari pe proiecte casnice... si pe economii masive... cum prind niste bani cum ii pun la cont (dupa principiul, prinde orbu scoate-i ochiu), satisfactia este deosebita sa stii ca ai undeva o suma de bani pe care poti miza oricand, indiferent de ce se intampla... si respectiv achizitii putine, dar foarte directionate spre realizare de obiective (am reluat faza cu obiectivele si comunicare pe obiective cu prietena mea si vad ca iese treaba)...

azi am definitivat cat de cat livingul...imi place sa trag cu ochiul din cand in cand si sa-l contemplu... vorba sotului, e primul nostru living asa cum ni-l dorim (primul living din viata noastra si a lui si a mea)... (am desavarsit eu opera cu o montare de comoda tv, ca pe cea originala s-a asezat sotul si a crapat-o la mai putin de 10 min dupa ce o montasem... si ma intreaba sotul, ce faci: comoda sau supica? evident comoda!!! mi-e mai simplu sa montez o comoda decat sa fac o supa!!!)...

am dat in balarii... ideea e ca sunt prinsa rau cu proiectul meu "casa" si in fiecare zi bag sistematizari, organizari, reorganizari, spalat de orice prind, scuturat, sters... smotru de primavara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

lali si BF, saru' mana de raspunsuri... voi incerca tratamente initial (totul e sa drenam foarte bine nasu ca sa se duca lichidul din urechiuse... voi incerca si trat homeopat sper sa dea rezultate (ca daca nu imi bag picioarele in ea de homeopatie)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....coffe fierbinte...

micki mi-a placut cum...va iubiti voi 2

rux...am zambit asa, de drag cand am vz bucuria ta ref la casutza...living..etc...e f important pt moral sa te simti bine..acasa...chiar daca nu e proprietate personala

harnicutz...pupam fetitza finutza

mire pt toate inf pe care ni le dai...si cel putin inceea ce ma priveste poti sa mai repeti

aseara...eram obosita cum demult nu mai eram...jiji a zis inchis laptopul la10( ii mai pun diverse) si am zis wooow...de unde s-a foit pana la 11 cred...s-a mai trezit pt diverse...concluzionand o noapte de kk...pt mine. azi am o zi super ,mega grea la finalul careia dacama mai tin balamalelee posibil sa plecam la caransebes. eu nu prea vreau asta....dar....vedem. mi se pare prea mult drumul pt o zi , cat stam.

sa aveti o zi super si un we....de neuitat

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ca imi zicea cineva de magneziu nu mai stiu cine...am gasit prin casa o cutie de magneziu + B6....pe care o luase JM dar cik nu ia ca face ficatul praf...stiti ceva despre asta??
eu am luat deja 2 ( scrie 2 de 3 ori pe zi)
sarumana anticipat

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ca imi zicea cineva de magneziu nu mai stiu cine...am gasit prin casa o cutie de magneziu + B6....pe care o luase JM dar cik nu ia ca face ficatul praf...stiti ceva despre asta??
eu am luat deja 2 ( scrie 2 de 3 ori pe zi)
sarumana anticipat

JUCARII PENTRU PITICI...

Stiu ca Lorex lua, poate intar ea sa-ti spuna.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Neatza!

de cafea Dece! Imi pare tare rau ca ai nopti asa grele....poate se va regla in curand Jiji cu somnul ca in stilul acesta o sa ai nevoie de mai mult decat magneziu si B6.

Ruxita in legatura cu problemele lui Kay....si eu sunt de acord cu homeopatele, dar pentru problemele serioase sunt pro medicatie alopata. Iar operatia de polipi si amigdale si eu stiam ca se face dupa 3 ani. Si eu am vazut la Alex in nara dreapta ca ar avea polip crescut (ca il vad cu usurinta), dar nu pare sa-l deranjeze, asa ca deocamdata il mai las.
Felicitari pentru achizitii...asa si eu dupa ce am adus mobila la noi si in camera lui Alex....intram si ma uitam luuung la ea. Noi ne-am mutat aici de 3 ani asa ca si la noi a fost asteptata mobila.

Sa stii ca asa am patit si eu cu bonprix. Am comandat o rochie, se pare ca nu o aveau pe stoc, desi pe site aparea in stoc si 2 luni nu am auzit nimic de ei. Dupa 2 luni ma trezesc ca ma suna curierul sa imi aduca un colet de la ei (cu restul de produse pe care le comandasem), dar l-am refuzat.

Micki sper sa nu gasiti alergii prea grave.

Va multumesc la toate pentru sustinere. O sa trec eu de perioada aceasta....incerc in fiecare zi sa ma gandesc ce viata frumoasa am si cate motive de multumire....

Sa va zic si niste cra-uri...

Cand il intreaba cineva pe puiul meu cati ani are spune ca are 3 sau 5, dar zambind asa strengareste. Si cand am insistat sa spuna corect a ezitat si a zis "nu 2".

Ieri nu a vrut sa dea o lopatica unui copil si l-a rugat mama mea sa o i-o dea pentru 10 minute. A fost de acord, dar dupa putin timp s-a dus la mama si i-a luat mana si i-a zis "utete ceas"

Inca una si gata...

Ii place f mult sa se joace cu apa la baie (cu sticle, craticioare de jucarie si altele). Azi dimineata a venit la mine cu cateva craticioare si imi zice "tacem baie, mami" ; eu " tu vrei sa faci baie sau vrei sa te joci cu apa" " djoc apa". Zic, "bine, o sa caut o solutie sa te joci cu apa fara sa faci baie" la care el ma i-a de mana si imi zice "aide mami tam doi lutia...unde lutia" (haide mami cautam amandoi solutia, unde este solutia). I-am zis ca solutia este la mine in cap si de atunci tot vine la mine si imi pune maa pe cap si zice "atolo lutia..."

Cam asta de la noi. Vad ca ploua asa ca azi are program de interior (eu plec la pensat si ceva cumparaturi, asa ca va fi cu mama).

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique
Sa va zic si niste cra-uri...

Ii place f mult sa se joace cu apa la baie (cu sticle, craticioare de jucarie si altele). Azi dimineata a venit la mine cu cateva craticioare si imi zice "tacem baie, mami" ; eu " tu vrei sa faci baie sau vrei sa te joci cu apa" " djoc apa". Zic, "bine, o sa caut o solutie sa te joci cu apa fara sa faci baie" la care el ma i-a de mana si imi zice "aide mami tam doi lutia...unde lutia" (haide mami cautam amandoi solutia, unde este solutia). I-am zis ca solutia este la mine in cap si de atunci tot vine la mine si imi pune maa pe cap si zice "atolo lutia..."

MORTAL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Acum sa nu zic nimic despre Kiti? MAcar un cra!
Eram la Mega Image si luam liftul. Eu, sotul si Kiti. Intram in lift, singuri. Auzim si raspundem promt la "te chide usha" (se inchide usa), noi "daaa, se inchide usa" dupa care ne-am uitat cu ochii de melc, unul la altul. Fara sa il bagam in seama sau sa il intrebam ceva. Se pare ca isi da si el drumul la vorba.
Eu zic ceva, el repeta. La un moment dat eu"papaglule" , el "tataalule" .

Acum ne pregatim de somn, dupa o zi plina. Vine o noapte cu luna aproape plina. Urmatoarea, urletele auzite vin din Iancului.

Ma duc sa imi iau portia de iubire de la "mi ma ma" (iubirea mea).
Ma cheama sa ne imbratisam.

Noapte buna!

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Ce dulci sunt... si ce perioada frumoasa..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....coffe fierbinte...

aseara...eram obosita cum demult nu mai eram...jiji a zis inchis laptopul la10( ii mai pun diverse) si am zis wooow...de unde s-a foit pana la 11 cred...s-a mai trezit pt diverse...concluzionand o noapte de kk...pt mine. azi am o zi super ,mega grea la finalul careia dacama mai tin balamalelee posibil sa plecam la caransebes. eu nu prea vreau asta....dar....vedem. mi se pare prea mult drumul pt o zi , cat stam.

sa aveti o zi super si un we....de neuitat

JUCARII PENTRU PITICI...

Neatza si sarumana de cofee

sa treci cu bine peste ziua asta incarcata. Magneziu cu B6 am luat si eu dar la mine pe cutie scrie 1/zi...

Mergi la inceput