Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza dragelor...o cafea fierbinte???? e devreme? haideti cao pastrez calda....

nyny..sa-ti fie de bine tunsoarea si..eliberarea...si eu cand am nevoie de schimbari incep mai intati...de la cap...

la mine pt laga shmotru, mancare, serviciu se mai adauga si cele 2-3 ore de iesit afara si vin terminata...tot zic catre safag ceva vitamine...dar eu sunt doar cu zisul...faza e ca ma simt cam epuizata...si putin depasita de toate...dar vb lu simipli...privesc cu optimism...

Neatza si sar'na de cofeee.. matinala. Ai grija de tine ca nu-i a buna cu oboseala asta. Poate reusesti sa rupi 1-2 ore doar pt tine... un masaj, o cosmetica, ceva.. ajuta atat de mult.

PS. nu eu m-am tuns, Simply a facut-o... singura

Mami de kinderi tazmanieni

da simpli......stiam...de ce naiba am zis ca tu???..clar..trebuie sa ma reciclez

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

offfffffff, rux...

eu sunt ingrozita numai la ce citesc si fac o cruce mare ca n-am av nicio prb severa k jiji...ca la cate am acu...asta umplea paharul...
multa sanatate

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza, ladies!

noi... stam acasica... a facut febra azi noapte si m-am hotarat sa caut un medic orl-ist, m-am dus direct la budimex, la urgente nu mi l-au primit ca avea temp 36,6, m-au indrumat spre clinica... am intrebat la receptie medic orl si mi-au zis etaj 4... (nu stiu de ce nu la parter policlinica)... deci am urcat la etaj direct in sectia orl... si m-am dus la prima usa unde primea un medic...

si a fost de acord sa-l vada... cica pachet de polipi infectati... otita seroasa cu ceva lichid si posibil o usoara hipoacuzie... si o viroza...
s-a uitat peste analizele mele mult dezbatute a vazut o usoara anemie (cum am zis si eu) si o viroza (analize din 20 martie cand pediatra lui ne-a dat AB)...

si mi-a zis de operatie de polipi, sa discut cu mamici, sa ma documentez pe net, mi-a dat niste info despre operatia in sine si daca ma decid mi-a dat programul lui.. si sa-l mai vada peste vreo 2 sapt dupa sarbatori...

si ca nu e cazul de AB, doar daca nu-i trece febra in vreo 3-4 zile sa zicem daca mai face febra si duminica, dar tot asa pot sa-i fac niste analize in prealabil....

pediatra lui ne tot zicea de otita, dar nu seroasa si nu lichid, ci congestiva... da, daca nu esti de specialitate sau nu ai ustensilele necesare poti confunda usor otitele...

si m-a pus pe ganduri acea usoara hipoacuzie (lichid in urechi)... educatoarea lui zice ca e lenes la comunicare, si ca daca ar vrea sa vorbeasca ar face-o! eu am zis ca de fapt el vrea, dar are ceva probleme (intuiam)... ca de ex. la muuu el zice uuuu (vaca) sau la ham zice ammmm... oare asta e problema noastra? ca nu aude corect sau aude infundat? parca ziceati una din voi despre un caz similar...

deci polipi... o bunica mi-a zis ca se fac inapoi, si ca baietelul de care a avut ea grija ca bona a fost la fel operat si intr-adevar nu mai facea muci multi, dar mucoasa era vascoasa (muci grosi si aderenti)... nu sunt convinsa ca trebuie operatia (mai ales ca ei cresc inapoi)... ce as putea face altceva?

Life is good!

Eu am zis de un caz similar. Un verisor de aproape 5 ani nu vorbea si dupa cautari si multi doctori, au gasit ca auzea ca si cum ar fi fost sub apa, foarte distorsionate sunetele. Nu stiu exact ce terapie a facut, dar e ceva cu apa de mare, ei locuiesc in Roma....dar pot intreba mai multe detalii.
Cat despre polipi, mie mi-au fost extirpati polipii si amigdalele la 5 ani. Stiu ca nu s-a putut face mai devreme operatia pe motiv de varsta. Vad ca acum nu mai exista aceasta limita de varsta. Or fi mai descoperit astia diverse in 30 de ani.
Operatia e usoara, foarte usoara. In cateva ore pleci acasa, poate eventual sa stai o noapte cu copilul pentru supraveghere, dar eu imi aduc aminte ca am ajuns dimineata la spital si am plecat acasa inainte ca sa ajunga mama de la serviciu. Am fost la spital cu tata, ca el era mai ...tare la fazele astea.
Cat despre faptul ca se refac....s-or fi reface, dar eu nu am mai avut probleme niciodata si nici nu am facut vreo boala mai grea sau ceva mai complicat pentru ca nu am avut polipi. Sau amigdale.
Dar organismele nu sunt toate la fel, si prudenta si o buna documentare sunt de dorit decat aruncatul rapid la operatie. Poate eventual sa mai consulti inca un doctor pentru o a doua opinie.
Eu sforaiam f tare la 3-4-5 ani, nu puteam respira in somn, foarte greu era, mi-a povestit mama, ca aproape faceam apnee, expiram si pana inspiram dura mult....
Nu stiu in cat timp cresc inapoi....si aici trebuie documentare, ca daca cresc in 10 ani e una si daca cresc in 1 an e alta. Eu tind sa cred ca nu cresc atat de repede....

L-am programat pe Dani pentru o consultatie la oculist. Tot mi se pare ca ii fuge un ochi si mai bine sa vedem daca e ceva sau nu. Am primit o recomandare si...sa vedem, programarea e abia pe 18 aprilie.

De asemenea vreau sa il duc la stomatolog. Sa se obisnuiasca. Am gasit o clinica pt copii, pare f f frumos acolo, dar si banii pe care ti-i cer sunt frumosi. Cred ca o sa vorbesc cu doc la care ma duc eu...si ea e f draguta si are si copil putin mai mare decat Dani.

back to work....gata pauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ruxi am si eu o colega care si-a operat fetita de 7 ani de polipi. Ea a optat pentru o clinica particulara si au stat peste noapte acolo. Si nasa mea si-a operat baietelul, in jurul varstei de 4 ani. Operatia a fost de data asta la Budimex. Ambele mi-au spus ca interventia nu este grea. Stiu doar ca e bine sa amani cat mai mult operatia, asa cum zicea si BF. Tot de la nasa mea stiu ca cel putin dr ei, unul mai in varsta de la Budimex, merge pe varianta tratamentelor si de abia cand nu mai au efect, sa se scoata polipii.

Eu zic sa mai ceri si alte pareri, asa cum ti-a sugerat si doctorul.

Da, se poate sa nu pronunte bine si sa nu vorbeasca din cauza acelei hipoacuzii. Poti sa-i faci un test de auz. Eu i l-am facut lui David pe vremea cand avea vreo 6 luni, acum s-ar putea sa fie mai greu sa stea cuminte la acele teste. Clinica este undeva pe langa gara si daca ai trimitere de la medicul de familie, ai ceva reducere.

BF si eu vreau sa-l duc pe David la un oftalmolog. si mie mi se pare ca are un usor strabism. Tot am zis ca il voi programa la un consult si uite ca nu am ajuns. La ce doctor vrei sa mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello fetelor!

Va las link pentru tombola. Premiile sunt super si puteti participa cu oricate bilete doriti. Va pup!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Hello!

Rux, MIcky, imi pare tare rau de problemele micutilor!

Micky, eu i-am facut Maiei inclusiv testare de IgE specifice la anumite alimente(ca in panel4) care au iesit in limite normale, desi ea nu le tolereaza. Explicatia este ca poate sa-ti faca reactie alergica mediata IgG(nu IgE cum e clasic si cum se testeaza in analiza asta) sau sa reactioneze la alta particula decat cea testata(la consevanti, coloranti, nu la banana in sine-un exemplu). Analizele le-am facut la sfatul unei tipe alergolog si au fost vreo 6 mil dati degeaba.
IgE-urile totale atat de mari mi se par un semn ca trebuie sa investigati ce nu-i in regula.
Noi inca mergem pe mana dr S in problema asta cu alergiile. Daca vrei date de contact da-mi un semn. Sanatate multa!

Rux, si eu as amana pe cat posibil interventia chirurgicala. Si o a doua parere poate ar ajuta.

Simply ma bucur ca esti asa bine!

Noi suntem bine(multumim mult de intrebari), Maia creste, are zile in care e o dulceata de copil, zile in care ne face parul cret.Cred ca ii ies si molarii si de vreo 2 zile e palpitant. Face giumbuslucuri ca toti pufii. S-a trezit si suna alarma.

O dupa-amiaza frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

ruxi am si eu o colega care si-a operat fetita de 7 ani de polipi. Ea a optat pentru o clinica particulara si au stat peste noapte acolo. Si nasa mea si-a operat baietelul, in jurul varstei de 4 ani. Operatia a fost de data asta la Budimex. Ambele mi-au spus ca interventia nu este grea. Stiu doar ca e bine sa amani cat mai mult operatia, asa cum zicea si BF. Tot de la nasa mea stiu ca cel putin dr ei, unul mai in varsta de la Budimex, merge pe varianta tratamentelor si de abia cand nu mai au efect, sa se scoata polipii.

Eu zic sa mai ceri si alte pareri, asa cum ti-a sugerat si doctorul.

Da, se poate sa nu pronunte bine si sa nu vorbeasca din cauza acelei hipoacuzii. Poti sa-i faci un test de auz. Eu i l-am facut lui David pe vremea cand avea vreo 6 luni, acum s-ar putea sa fie mai greu sa stea cuminte la acele teste. Clinica este undeva pe langa gara si daca ai trimitere de la medicul de familie, ai ceva reducere.

BF si eu vreau sa-l duc pe David la un oftalmolog. si mie mi se pare ca are un usor strabism. Tot am zis ca il voi programa la un consult si uite ca nu am ajuns. La ce doctor vrei sa mergi?

Lali de David luptatorul nostru

Vom merge la Dr. Nascutzy Constanta. Tel la care am facut programarea este 021 210 24 14, cabinetul e undeva pe o strada din Eminescu, deci central.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

merci BF. Este exact aceeasi dr care mi-a fost recomandata de pediatra lui David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Ruxita, cum este rochia pe care ti-ai luat-o de pe bonprix?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Buna,

Nyny, inca nu m-am apucat de curatenie Si duminica avem invitati la masa

Simply, Lali multumim pentru incurajari. Speram si noi la cat mai putine interdictii.

Mirela sper si eu sa ne vedem, dar abia sapt viitoare am sanse reale.

Dece avem abonament la Medlife, pentru ca suntem rudele lui sotu'. El are de la firma unde e angajat, si noi ca rude asa de apropiate beneficiem de niste reduceri la abonamentul anual (adica am platit pt Kiti 60 euro/an si pt mine, la fel). Dupa parerea mea, stata prin spitale de stat , merita toti banii, pentru atitudine, reactii prompte si modul in care se implica.

Simply faci cozonaci!!! Wow! Eu stiu de unde sa ii cumpar

Ruxita multa sanatate si rabdare! Ce sa mai zis, am ramas masca.

Haircut multumesc frumos! Ramanem sa vedem ce si cum aici si daca am dubii sau am nevoie de alta parere, te voi contacta.

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Mergi la inceput