Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 9
decenuela spune:
buna seara
am ajuns si noi...mai cu nervu mai cu fatza de fantoma...si am prins ora..de venit acasa asa ca...am simtit si eu din plin cum e sa tai bucurestiul la ora de varf....ca de..tot eram fresh...
cum am ajuns a vrut in ..pac mic...si...am iesit in parc...pana am inghetat...
m-am enervat putin pe socrelu...
mai demult, avand in vedere faptul ca trebuie sa mergem in mai pt pomenirea de 1 an i-am propus sa nu mai mergem de pastele catolic si sa vina el la noi sa mergem in moldova. impuscam mai multi iepuri deodata( ii cunoastea si el pe ai mei, simtea si el sarbatori in familie iar pe noi ne scutea de o cheltuiala si=o oboseala zdravana..avand in vedere perioada f nashpa) a zis ca e frig , ca nu poate, ca-l doare x,y...etc. asera il intraba pe JM...daca il mai luam in moldova..sau ceva de gen...asa ca merge si cu noi ( alt stres pe capul meu ....sunt ai mei de treaba dar de...tre sa fiu eu gazda primitoare).
asta e...ce sa fac...rabdacol....
sare jiji pe mine
miremia spune:
Ba da dece, ar tb s aapara imediat. Tu o vezi in stanga?
Pana la urma socrul vine cu voi sau nu? Sorry da n-am inteles.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Va salutam si noi, ne cerem scuze ca am scris mai rar.
Am terminat si noi curatenia, mai avem lucruri minore de facut. Ma gandeam la cozonacii lui Simply si la placinta Sorinei , noroc ca mi-a promis mama ca facem pasca si m-am mai linistit.
Mara e in cada, ma duc la ea si o intreb "ce face sufletul meu?" la care ea serioasa "baie".
Va pup doamnelor!
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Ba da dece, ar tb s aapara imediat. Tu o vezi in stanga? Pana la urma socrul vine cu voi sau nu? Sorry da n-am inteles. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
o vad cand o schimb la profil...
da... e f posibil sa am exprimarea mai praf decat de obicei...
da..vine cu noi...
va veni joi cu trenul in bucuresti...si vineri banuiesc ca vom pleca in moldova..
decenuela spune:
ia sa vad acu...
cik ar trebui sa se vada poza...
pt ca tot am pierdut programarile mele pt a ma face bella si rapitoare....macar poza sa ma reprezinte
miremia spune:
Of dece eu acum am inteles. Deci omul in loc sa va zica sa stati acasa ca vine el peste o saptamana, a preferat sa va lase sa mergeti o caruta de kg cu copilul in masina....
simplicity spune:
Buna seara,
Dece ce situatia neplacuta s-a creat :( , desi poate ca vazandu-va acum s-a gandit ca i-ar placea sa stea mai mult cu voi si sa nu se simta singur( acum sunt sigura ca daca as fi in situatia ta m-ar irita un pic faza, dar fiind la departare si stiind cum e sa fii cam singur de sarbatori ... )
Mirela ce fata intelegatoare ai :)
Simply,mami de fetita frumusica
decenuela spune:
neatza, dragele mele..
haideti la o cafelutza fierbinte...
eu ink sunt zombi..ca de..de oboseala jiji n-a avut cel mai dulce somn..dar asta e...
simpli situatia neplacuta s-a creat doar in creierul meu ca eu sunt genul...ce tie nu-ti place altuia nu face...si mai ales ma ganedsc intaii la altii si apoi la mine. si cu siguanta n-as fi procedat asa. dar pt ela fot un lucru obisnuit pt ca a fost un egoist si un rasfatat toata viata si nimeni n-a indraznit sa-i spuna cand greseste.
da e f greu sa fie singur...dar e greu pt ca nu are prieteni, casa i=-a fost plina pt ca soacra mea era o...doamna...si acu ca nu mai e...si partea proastaeca nu intelege de ce il ignora toti. in fine...eu datoria mi-am facut-o...si m-am simtit bine sufleteste ca macar din pct de vedere culinar a avut mai mult decat trebuia...in rest..
tre safac papapt jiji si sunt cu un chef...dar amai iau 2 guri si tre sa ma mobilizez.
sa aveti o zi frumu