Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 19
miremia spune:
Hristos a inviat!Va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua doamnelor!
Simply FELICITARI! Ma bucur tare mult!
Dece multumim de coffe!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Christos a inviat!
Saru-mana de cafea, Dece ....buna tare, si merge la fix
Loredana71 spune:
Christos a inviat!
Speram ca aveti sarbatori pascale cu bucurie si pace in suflete!
Am sa scriu si eu cateva randuri,ca nu am mai scris demult...Noi suntem bine,odata cu venirea vremii frumoase,nu prea mai stam in casa,iesim mult afara,mai ales ca i-am luat Larei bicicleta de care e incantata,si iesim mereu la biciclit.I-am luat o tricicleta care are si un suport de pus picioarele,de care insa nu am avut nevoie,ca a pedalat din primaStiesa mearga singura,insa nu stie inca sa tina directia,asa ca merge cu coarnele fixate si tine mama directia de la maner
A dat drumul la vorbit,a avut un prag foarte clar,un moment in care,dintr-o data,a devenit foarte atenta si foarte interesata sa repete toate cuvintele noi pe care le aude,a inceput sa numere,tzintzi,sase,optu
A mai inceput si sa se joace cu plastilina,e foarte incantata sa faca betisoare,sa le ruleze pe masa...Una peste alte,face progrese mari in ultimul timp...Inca nu am dus-o la gradi,incercam sa aranjam lucrurile saptamana viitoare,sa vedem daca reusim....cam atatica despre noi!
Sa aveti sarbatori de Paste cu lumina in suflet si bucurie!
atlantique spune:
HRISTOS A INVIAT!
Sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi voua!
Dece, de cafea! Sper ca totul se defasoara asa cum ti-ai dorit!
Mire, multumim de urari! Cam rarut pe aici in ultimul timp. Ai fost prinsa in pregatiri?
Loredana, felicitari Larei! Va tin pumnii sa rezolvati cu gradi!
Sorina, pe unde esti? Nu ai mai dat de mult cafeaua.... Sper sa se fi rezolvat toate problemele si te citim mai des.
DandanaG, multumim de uari!
micki_mica spune:
Adevarat a Inviat!
Va doresc sa aveti lumina in casa, in suflete si pace in toate ce le ganditi si le faceti!
Mami lu' Kiti
Magazinul meu
atlantique spune:
Poftiti o cafeluta aromata si fierbinte!
Si-un pahar cu lapte langa o felie de cozonac pufos cu ciocolata si nuci.
Noi azi mergem la nashi, deci, alta masa, aceiasi burta si mai...
Dupa Paste trebuie musai mobilizare....
Sa aveti o zi senina!
Ruxita spune:
Neatza si la noi!
sarbatori subtirele, in sensu ca nu ne ducem nicarieri si nimeni nu vine la noi... face parte din traditie ca sa zic asa... avantaje nu tre sa gatim nu stiu cat, nu tre sa ne miscam fundurile nu stiu unde... deci relax total...
dar sa zic si de petici... Elenica e plecata cu o prietena la tzara... si e trist fara ea... abia astept sa revina si sa umple casa cu vorbaria ei despre orice... m-am gandit cum ar fi sa plece la studii sa zicem in strainatate (unde isi doreste de fapt), cred ca destul de greu... nici nu vreau sa ma gandesc (desi m-am gandit deja)... brrrr!!!
de Kay... in timp ce voi va intreceti in cra-cra-uri despre ce nazdravanii a mai scos pe gura ala micu' ... noi facem a disperare...
azi noapte s-a trezit in urlete si vroia sa rupa usa... l-am urmat, s-a dus pana in bucatarie si mi-a aratat ca vrea apa... nu era mai simplu sa zica "apa"??? ii citesc carti, il provoc la ghicitori (sa-mi arate animalul cu gat lung - girafa), ii zic povesti la culcare, ii vorbesc, ii pun intrebari si ... nimic...
am impresia ca are dezvoltarea verbala a unui copil de 1 an... mai nou ne dispera cu cuvantul "ciu-da!" (spus raspicat cu accent pe ultima silaba) care inseamna ciu-ciu, care inseamna trenutz... (sau fu-ta dupa caz care inseamna acelasi lucru)...
mai pe scurt niciun progres...
in continuare tusim, mai urat sau mai putin urat, dar nu vrea sa treaca tusea... sambata i s-a infectat urat un ochi, s-a sculat cu el lipit, vanat si umflat... am luat decizia de a-i pune picaturi oftalmice cu antibiotic (tobrex), o picatura de 3 ori pe zi... nu l-am sunat pe doctor, n-am vrut sa o iau pe lungitura, desi i-am facut spalaturi si cu ceai de musetel... am zis ca o picatura nu e un capat de lume!!!
aaa, si chiar ieri de pasti m-am hotarat sa ma ocup serios de body building... si chiar ieri am bagat o tura de abdomene, fesiere, copsiere s.a.m.d azi continui... (sper sa ma tina de data asta ca m-am uitat in oglinda si nu mi-a placut deloc ce-am vazut in zona burtii)... avantajul ca n-ai vizitatori... de pasti poti face abdomene!!!
Ruxita spune:
si-am mai zis ca ma las de zahar... si chiar azi dimineata am aruncat vreo 5 prajituri cumparate de sotz...
dar mi-e inca greu sa beau ceai neindulcit... nu merge, nu functioneaza, n-are niciun gust, niciun Dumnezeu... daca de rest pot sa zic pass.. praji, cozonaci, cioco,s.a. la ceai nu pot
deci sunt pe invers... cand lumea se infrupta de bunatati, eu incerc sa ma abtin...
simplicity spune:
Buna ziua,
Cristos a Inviat!
Sper ca ati petrecut(inca petreceti) frumos alaturi decei dragi voua
Eu am fost la dentist cu Ariana(saraca ce a mai plans). Mi-a spus ceva ce nu am stiut si va spun si voua(desi poate ca voi stiati, eu una nu ) . Sa nu o spal pe dinti imediat dupa ce mananca(cel putin jumatate de ora nu), chiar daca mananca dulciuri. Am si cautat pe net despre asta si se pare ca asa e.
Ruxita nu stiu ce sa iti spun vis-a-vis de Kay, si eu mi-as fi pus semne de intrebare(ca asa imi e firea, sunt mama,nu? ) . Eu am vazut copii care si-au dat drumul mult mai tarziu si care la ora actuala nu au nici o problema.
de ex. Ariana nu vorbeste in propozitii, spune cuvinte dar nu leaga propozitii;
O zi frumoasa sa aveti in continuare
Simply,mami de fetita frumusica