Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Simply, nu stiu daca sa mai spun BAFTA sau a trecut deja interviul. Sper sa fi fost f f bine. Astept si eu vesti bune!

Ruxita, sa iti iasa planurile asa cum vrei. Si mie mi se pare ca esti f ambitioasa si organizata si sper ca mediul de afaceri din Ro sa nu te descurajeze.

Lali, multumesc pt cuvinte. Am intrebat la gradinitele de stat la care am inscris-o si mi-au spus ca nu ma pot primi cu mancarea gatita de mine pentru ca trebuie verificata sanitar(!) si nu au nici un control asupra ei. Nu stiu daca se poate rezolva cu ceva spaga, am inceput sa ne interesam si de particulare. Rezolvam cumva. Drum bun si Sarbatori fericite!

Dece, drum bun si voua si o atmosfera cat mai relaxata acasa.

Alexa, sper sa se aranjeze cat mai bine lucrurile pentru voi in capitel

Va urez si eu "Sarbatori fericite!", liniste si bucurie in familii.
Ne pregatim sa plecam la parinti unde mancarea e deja pregatita si este mereu cineva dornic sa distreze copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Va urez si eu Sarbatori Fericite si sper sa ne auzim cu vesti doar bune dupa Paste!

O sa mai intru sa vad ce-a facut Simply la interviu!

Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Va doresc ca Pastele acesta sa va aduca
sanatate, bucurii si liniste sufleteasca!

Mergi la inceput

Drum bun pentru fetele plimbarete!

Dece iti doresc sa ai parte macar de putina liniste.

Simply, cum a fost?

Sa va zic una si ma bag la somn:

azi dupa masa de praz ii dau puiului meu un biscuitel oreo (da, stiu, nu se da desert dupa masa, dar este asa buuunn un dulce...) si el ce zice:"lingem chema, apuma bagem lapte" Am ramas cu gura cascata ca nici nu stiu de cand nu am mai vazut reclama asta si nu ma gandeam ca retinuse.

Nopate buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza , dragelor...o cafea fierbinte...din moldova ( au saracii astia si cafea ) ( zic asta deoarece a venit cineva din bucuresti la mine la piatra neamt si zice wow ce frumos ai in casa...nu pot sa cred si cand am deschis frigi sa iau ceva.....zice wow e plin? aveti si mancare? ) s-acreat asa o prejudecata vis a vis de...situatia molovenilor

am fugit de la munca la amiaza si efectiv amluat la picior toate saloanele..aveti timp de un pensat? o manechiura? si tot asa pana am gasit unul mai pe langa mine...am inceput cu manichiura..arunc o vb de un vopsit....m-asi vopsit cat eram cu unghiilesi...amreusit dupa ce m-a spalat pecapsamerg si la cosmetica un pic..asa ca am plecat f incantata ca am fc ceva ptmine si....am dat si un pret bun..200( cu tot cu spagi) pt mani, pensat/vopsit...si vopsit + tuns + coafat...e ok sau de fapt astea sunt preturile.
am fugit intr-un suflet acasa...am pus 3 boarfe in bagaj si la3amplecat din bucuresti...am fc 1 ora pana la afumati...bara la bara...dar s-a mers apoibine desi f aglomerat. am mai oprit pt shushu..mai la focsani in car4 ...etc...am aj la 10.

jiji a fost f cuminte...soramiu lafel...
e f incantat ca e ai mei au pisica...
e la faza depapagalit....acu inceraca sa repete si prop scurte si mor deras.

azi am zi de pregatiri ....asta e...dar sunt acasa..si nicaieri nu-i mai bine ca acasa...

sa aveti spor in toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

nimeni nu a vrut cafea de dimineatza

beau eu una acum ca sunt obosita moarta

am terminat in sfarsit si eu mancarica, de azi de dimineata stau in bucatarie...acum am trimis baietii la plimbare ca sa apuc sa fac si eu o baie

va doresc un PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna seara,

La interviu a fost bine, nu prea e diferit de cum e in Romania. Partea buna e ca am fost chemata si la urmatorul interviu .

Va doresc sa aveti sarbatori pascale fericite, linistite si pline de caldura sufleteasca!

Va imbratisez

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna seara,

La interviu a fost bine, nu prea e diferit de cum e in Romania. Partea buna e ca am fost chemata si la urmatorul interviu .

Va doresc sa aveti sarbatori pascale fericite, linistite si pline de caldura sufleteasca!

Va imbratisez

Simply,mami de fetita frumusica

BRAVO SIMPLY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

HRISTOS A INVIAT!
Va doresc ca iepurasul va aduca multa sanatate si liniste!

de la Dragos ptr toti pufuletii si ptr mamicile mele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

HRISTOS A INVIAT!

VA DORESC CA SARBATORILE PASCALE SA VA GASEASCA ALATURI DE CEI DRAGI VOUA, CU MASA IMBELSUGATA, LINISTE, FERICIRE...

Mergi la inceput