Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 20
haircut spune:
Adevarat a inviat!
Am revenit si noi de la parinti, fara M. Am lasat-o la mama si-am tras 2 reprize de lacrimi pana acum Desi imi doream niste timp in care sa pot vorbi cu sotul meu in liniste, sa imi aud gadurile, acum e horror, nu prea pot sa intru in camera ei.
Simply, nu stiam de spalatul pe dinti. De ce nu-i voie? Eu ii dau seara piticei lapte, apoi spalam dintii imediat si nani.
Felicitari multe, multe pentru interviu. Cand e urmatorul?
Ruxita spune:
simply si care e explicatia cu spalatul dupa o juma de ora?
si noi am inceput spalatul dar nu foarte des, pt ca nu stie sa scuipe si mi-i ca inghite prea mult fluor desi pun putin, totusi la un spalat zilnic s-ar aduna ceva...
apropo, nu-ti zic felicitari, ca sa nu pun vreo presiune (ca musai tre sa obtii postul), sa ne zici cum a mers si al doilea si abia apoi vorbim...
simplicity spune:
Buna seara,
Explicatia medicului a fost ca acizii din mancare slabesc smaltul dintilor ,iar atunci cand ii periem ii "zgariem" ceea ce face mai usoara aparitia cariilor. Indicat ar fi spalarea inainte de masa si apoi dupa macar 30 de minute(noi adultii ne putem clati cu apa de gura). Eu o spal pe Ariana cam de 3 ori pe zi(dar dintisorii ei sunt slabi-genetic- si cam sunt patati);trebuie avut grija de dintisorii astia de lapte ca sunt baza la urmatorii.
Haircut te inteleg cu , dar sunt sigura ca Maia e pe maini bune si ca se simte bine cu bunicii; voi trebuie sa incercati sa profitati de aceste momente, fii tare
Ariana a adormit, vreau sa profit sa citesc un pic, am dat peste o carte care sincer merita citita <Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor> .
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
Ruxita sper sa iau postul, dar daca nu e nu e; incerc sa nu ma mai stresez pt ca imi fac mie rau si cred mult in destin(adica ce e al meu e pus deoparte )
Simply,mami de fetita frumusica
Ruxita spune:
...noul meu meci cu sotul...
ca s-a saturat sa tot gateasca, caisi da demisia... ca tre sa slabeasca, sa-si ia gandul de la mancare, si ca se compromite (!) facand supe fara gust adica fara sare...
zic bine... preiau eu toata bucataria, dar vreau schimb de responsabilitati... eu fac cumparaturi si gatesc, tu... iei copilul de la gradi in fiecare seara si te plimbi cu el o ora!
in nici 2 secunde, gata i-a trecut scarba de gatit... se autoconsola, ca uite vom face mai multe salate, s.a.m.d.
in concluzie, ce-i asa de greu de luat un copil de la gradi??? si de iesit cu el la plimbare...chiar nu inteleg de ce are oroare de iesirile cu fiu-su???
Ruxita spune:
O cafelutza calda, ladies? si un ziar de barfe proaspat?
in sfarsit reusesc si eu sa ma trezesc la un 7... aproximativ fara ceas... am zis ca-mi fac ritualul de frumusete, dar sotul n-a vrut sa-mi cumpere ieri apa minerala si ulei de struguri... mi le cumpar eu azi...
dar sa-mi incep saptamana de lucru cu o mica frustrare... de cate ori ies dimineata in balcon la o coffe, vecina de sus si ea iese la un scuturat de tzoale... nu pricep chestia asta, cam cat de jegoasa poti sa fii ca sa-ti scuturi in fiecare dimineata, de preferat in capul si in cafelele vecinilor, presurile??? urasc bucurestenismul asta, scuturatul tzoalelor din balcon!
ale1212xa spune:
neatza
si eu la cafea... ruxi
simpli daca ai cartea in pdf da si mei te rog...am citit si recomandarea ta cu "Eu te-am facut eu te omor", am avut asa un semntiment de vinovatie...clar unele lucruri trebuie sa le schimb. Si felicitari pentru interviu, bafta multa si la al doilea
o zi buna va doresc
lalitica2000 spune:
Buna dimineata dragelor,
Hristos A Inviat!
Ce faceti, cum v-ati sarbatorit?
Noi pana la urma nu am mai plecat nicaieri, deoarece s-a stricat instalatia de apa la vila la care trebuia sa stam, asa ca am ramas acasa unde am facut pe gazde dar am fost si musafiri. Pana la urma a fost bine si acasa. Ne-am si odihnit chiar. Vineri am facut iar o tura pe la Ferma Animalelor, sambata am gatit putin si duminica am fost la masa la soacra mea. Printre astea am mai primit vizite de la prieteni, asa ca nu ne-am plictisit.
Ieri am profitat de vremea buna si am fost in parc, care cum cu bicilete, triciclete...ne-am strans 4 familii cu copii...va dati seama ce galagie a fost.
Intr-un fel ma bucur ca nu am fost plecati, deoarece David a avut niste fitze la mancare, de m-au obosit. Toate vitaminele din lume, pe care le-am incercat, nu au avut un efect miraculos. Cred ca trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca exista copii care mananca si copii care nu mananca si basta.
Am uitat sa va zic ca de saptamana trecuta m-am apuact de aerobic. Am fost marti si joi, iar de vineri am fost in pioneze. Cel putin sambata, imi venise si ciclcul si ma durea burta, in picioare zici ca aveam plumb, de abia puteam umbla. De abia duminica ce m-a mai simtit si eu bine, asa ca bine ca am fost loco.
Simply felicitari pentru interviu. Tinem pumnii in continuare. Multumim de explicatiile legate de dinti, chiar nu le stiam.
Haircut sa stii ca am intrebat-o pe tipa de care iti vorbeam si mi-a zis ca ea a avut fetita la gradinita particulara. Tin minte ca si eu prima data cand l-am lasat pe David cu bunica, o saptamana, am stat in fata blocului si am plans vreun sfert de ora, ca nu-mi venea sa urc in casa, ca era casa goala.
Ruxi la noi este inversul situatie tale. Al meu prefera de mii de ori compania lui David decat sa deretice prin casa. Le face ca ii zic eu, dar din propie initiativa, mai rar. Si eu ii pusesem conditia, ori fac eu curatenie si el sta cu David ori face el curatenie si stau eu cu David...a preferat de fiecare data varianta copilului si il duce pe David afara, prin Mall, merge in vizite...gaseste el ceva de facut.
Sa va zic ce am patit ieri in parc. David a vazut un balon si a vrut sa-i cumparam si lui. pentru ca baloane pentru baieti nu mai erau i-am l;uat unul cu Hana Montana. Pana la urma ce importanta are ce are imprimat balonul? Chit ca balonul era cu HM, avea atractie tot la baietei de varsta lui david care veneau la el sa-i ia balonul. Parintii la randul lor (3 la numar, ca de 3 ori am patit) le spuneau sa lase balonul fetitei in pace. La un moment dat unul din parinti m-a auzit ca l-am strigat pe David si mi-a spus ca isi cere scuze ca l-a facut pe David fetita, dar daca a vazut balonul cu HM, s-a gandit automat ca David este fetita. Mi s-a parut hilar, chit ca David era imbracat ca orice baietel, dar na...lumea superficiala, nu a mai stat sa se uite sau o fi baiatul meu dulce ca o fetita...hihihi...
no hai ca va las ca ma apuc si eu de munca ca pana acum am cam pierdut vremea.
sa aveti o zi frumoasa si usoara celor care v-ati intors la munca!
Ruxita spune:
... o plictiseala la servici, de rar prinzi asa ceva...
a nascut nevasta sefului un baietel de nota 10 si a plecat acasa ca era rupt, ca asta noapte a nascut alaturi de nevasta...
... si m-a apucat o nostalgie... si un dor... sa ating un bebe mic, sa pun un deget pe un piciorus... sa-l iau in brate...
lali, si eu patzesc frecvent ca ni se spune fetitza... si e imbracat ca un baietel (ca am observat ca se respecta cu sfintenie codul vestimentar, roz fetitze, albastru-gri baietei), si ma oftic pe moment dar cum bine zici si tu - lume superficiala... vede un carliontz, gata e fetitza...
frumos petreceti cu grupul de familiii cu copii... (am inteles ca mergeti cu gashka si in vacante)... sincer, va invidiez... (si ca ma laudam mai sus ca noi nu mergem nicaieri si nu primim vizite si e bine, era de fapt o ironie)...
apropo, felicitari pt aerobic! eu nu vreau gimnastica saltareata, cred ca o sa merg pe varianta sala, doar sala (cand am timp si chef)...
blue_flower spune:
Sa va fie de bine vacanta de Paste, sper sa ati sarbatorit bine si nu cu prea multa mancare :):)
Noi am stat acasa, au venit parintii mei si am stat in curte cand nu a plouat, in casa, ne-am vorbit si ne-am jucat diverse.
Fara musafiri, fara mese, doar odihna.
Si chiar a fost foarte bine.
Acum la munca.
Sa aveti o zi buna.