Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Fetele sunteti foarte dragute , cum va ganditi voi si la "problemele" mele; adevarul e ca forumul pe mine ma ajuta mult, mi-ati fost alaturi de cand m-am alaturat grupului; am putut sa imi spun of-urile, sa simt ca nu sunt singura multumesc frumos

Atlantique, Alexa

Ruxita,Sorina am dat peste o chestie interesanta referitor la adolescenti si comportament. Trimit pe mail carticica respectiva;la pagina 73 - "contractul comportamental";

Simply,mami de fetita frumusica

saru mana simply, am descarcat cartea si sper sa am timp in wend (adica vacanta) sa ma uit peste ea...

si eu am impresia asta ca aici imi pot spune of-urile, ca in alta parte (de ex. real life) nu prea am cui sa le zic... si am gasit intotdeauna un sfat, o incurajare, o incuviintare, o critica constructiva... sunt minunate fetele din gashka noastra (including us )

Mergi la inceput

suntem a doua zi pe homeo si... sau trat functioneaza sau era si timpul sa scapam de muci si tuse (dupa atatea siropele si spray-uri)... nu mai are accese de tuse, adica tuseste normal, 2-3 cohuri si gata... si mucii nu-i mai curg, dar tot se infunda nasu cu muci uscati...

si in afara de frectii cu otet si apa (inca nu stiu bine cat sa pun proportia), doc mi-a zis sa-i fac cate o limonada seara cu lamaie, i-a placut ieri, mai repetam...

tot timpul cand ma plang de bolile lui Kay imi amintesc ca Ela a fost foarte robusta de felul ei, foarte rar i-am dar un sirop, pastila, compresa sau antitermic.. (sau nu-mi amintesc eu bine)... dar ce-mi amintesc e ca nu accepta medicamente de niciun fel si eram atat de exasperata incat nu-i mai dadeam nimic (ii dadeam si scuipa, varsa)... si de cele mai multe ori ii trecea fara niciun tratament...
dar toata lumea zice, da, dar... adica a nu se compara! sunt copii diferiti, situatii diferite, medii diferite.... nu stiu... (la firma fetele rad de mine ca cica eu am o scuza in diverse situatii ca vin de pe alta planeta... adica planeta Moldova... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

bf....mi-a placut f mult si am apreciat ce i-ai zis lu simpli...cred ca ne ajuta pe oricare dintre noi la nevoie

simpli felicitari...deja prin prisma celor zise de bf..te si vedeam eleganta si finuta si faraemotii....felicitari...daca e e daca nu...macar cum ai zis si tu...eo experienta, un inceput ...tinempumnii

lali...wow..drargul de el..doamne ce stres ai si tu cu macatul laorele lui...dar..seface el mare...

anti...spor la treburi...da...cozonacul nu se lasa mai mult de 2-3 ore( depinde si de cat de buna e drojdia...plus ca, cu cat pui mai multe in el creste mai greu...si zaharut exagerat ingreuneaza cresterea....

alexa....eu zic cao sa fie bine si o sa vaadapatati..

rux...ce srl...? ce activitate? iti doresc multa multa bafta....eu zic sa te mai informezi un pic despre ce implica un srl....

sa aveti o seara frmoasa,dragelor

Mergi la inceput

dece, asta fac in fiecare zi... ma documentez...plus voi face cursul de antreprenoriat si voi primi consultanta pt scrierea business planului si consiliere pt deschiderea firmei... plus vreau sa atrag cat mai multe finantari posibile, adica sa-mi valorific experienta in scrierea cererilor de finantare (pot sa cumulez ajutoare de stat pana in 200 mii euro pe perioada a 3 ani)... voi face si studii profesioniste de piata... voi angaja si un recruter bun... si un marketolog cu care sa-mi promovez afacerea...

sunt hotarata si asta e cel mai important... restul se invata... adica sper...

Mergi la inceput

mai sunt fete pe forum cu propriul business? (nu se pune firma sotului....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza draelor...o coffe fierbinete? sau azi tineti post negru?

banuiesc ca azi, maine, veti fi bagate in tot felul de pregatiri si sa sa prestati mai putin pe forum....asa ca....spor la treaba.
eu sunt suparata ca n-am fc nik pt mine....nu mai zic ca trebuia sa ma vopsesc( preferam de data asta tot la coafor sa fie cik vopsea profi) nu tu pensat , manichiura ..azi ma duc la munca...ne-am cam mutat la mama dracului( nu la 5 min cat faceam) si apoi...in stilul caracteristic...iau familionul....intregit(aka socru) si go in moldova,la ai mei...( unde mi-am popus..daca si mi-o iesi sa fiu f nesimtita ...bine sambata voi face toate cele de mancare...ca de...asa e la noi...sa fie masa plina...dar in rest...voi sta cu roatele in sus...animatia pt socra-miu....sa fie sanatos..sa se ocupe fi-su)

ruxita...te intrebam de domeniul de activitate al firmei deoarece conteaza f mult asta. pt ca una e sa ai de ex o firma de IT...ai scos un soft si doar te ocupi de promovare si vanzare si alta e sa ai o firma de productie unde pot fi multe pierderi ....etc.prma ...eo munca curata, de birou etc a doua implica mult mai multe chestii si oameni etc.
eu nu am businessul meu dar as putea spune ca sunt bagata pana in gat in businessul lui JM aka sunt la curent cu tot mecanismul de functionare. uneori( ca acu de ex) imi doresc sa fiu angajata, sa stiu ca trece luna si imi primesc banii. ca angajator prb sunt altele...trece luna trebuie sa ai bani sa platesti angajatii, statul care te stoarce ca pe lamaie si daca inatarzii iti blocheaza contul, furnizorii, utilitatile, spagi pt toti care vin sa te gasesca cu neregului inainte de o sarbatoare, si multe multe altele.
dar ma repet, conteaza f mult domeniul de activitate ( deis daca stau bine sa ma gandesc mecanismul e acelasi).
oricum daca tu reusesti sa atragi fonduri europene sau na orice fel de fonduri ef bine insa si pt asta te obliga sa respecti intru tocmai un plan de afaceri stabilit cu ei inainte.

avantajul unui business propriu? nu te duci cu stresul ca ai intarziat, iti iei concediul cand vrei, pleci de la munca cand vrei si daca merg lucrurile bine poti obtine unprofit care sa depaseasca mult salariul lunar pe care l-ai primide la anajator.

oricum chiar iti doresc succes si te felicit pt initiativa.eu cred caesti f capabila si vei fi in stare sa ai afacerea ta. important e sa nu dai inapoi pt ca din nefericire , traim in romania si ce scrie prin carti si cursuri nu se prea potriveste cu practictica....dar... life is good...nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

iar nu e cafeaua gata?

pai atunci va invit la una tare gustoasa asa ca sa ne dea energie pentru ziua de azi

eu de abia astept sa ajung acasa diseara

o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Neata,

Prezent si eu la o cafeluta

Spor la treburi, drum bun celor care astazi calatoriti .

O zi cat mai linistita sa aveti

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata dragelor,

Dece - drum bun, si intalnire a familionului fara niciun fel de peripetii

Ruxi - mult succes. Trebuie sa ai nervii tari, vei primii multe piedici, dar sa te tii tare.

Alexa - te cred, ce sa-ti zic

Eu n-am propriul business. N-am reusit. Si acum mi-ar fi destul de greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Fetelor, am plecat acasa.

Sarbatori linistite sa aveti.

Mergi la inceput