Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 16
simplicity spune:
Eu ma apuc sa fac un tort de ciocolata, trebuie sa indulcesc cumva situatia tensionata din ultimele zile(tot am avut ceva de impartit cu tati de Ariana )
Simply,mami de fetita frumusica
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, De bine ce ma plangeam ieri uite ca astazi am fost sunata, maine am interviu, e pe partea de plati angajati. Am asa multe emotii, sper sa ma descurc; imi e frica la partea cu vorbirea (ca din cauza emotiilor,a dorintei de a vb cat mai corect gramatical, din cauza ca stiu ca e un domeniu profesional si sunt asteptari mari s-ar putea sa dau cu batul in balta )....oricum ma bucur de sansa,chiar daca e sa nu fie macar vad cum decurg interviurile la ei, cam ce asteptari au... Simply,mami de fetita frumusica |
Simply, nu trebuie sa fii stresata, ca uiti totul si te pierzi si nu ai nimic de castigat din toata povestea asta.
Uite, incearca sa te gandesti asa:
- din pct de vedere uman, si ei sunt tot oameni, si ei au inceput de undeva, si ei au avut interviuri, nimeni nu e perfect si...toti merg la toilet dimineata, cu parul valvoi in cap si de abia asteapta sa se spele pe dinti . Trebuie sa ti-i imaginezi in situatii normale, nu asa cum ii vezi la interviu, imbracati intr-un costum impecabil si dupa un birou scump.
Apropo, imbraca-te super, sa te simti bine. Daca te simti bine imbracata, ai un plus de incredere.
- din pct de vedere profesional - probabil au un ERP / SAP in care exista si un soft de salarii, sau poate au doar un soft de salarii separat. E un soft care se invata in max 2 saptamani. Tu trebuie sa stii legislatia in domeniu si sa le demonstrezi ca mediul intr-un lucru international este pentru tine precum apa pt peste
Ai mai avut vreun job in england? Da, te poti folosi de Ariana si de glumele pe seama doctoratului in stiinte umane si ...cum mai scria acolo, poti sa faci o mica gluma, ii va destinde si pe ei.
- nu intreba din prima de timp liber / concediu / nu mentiona ca ..vai, ai copil mic si ca o sa dispari imediat ce face febra. Asta o sa discuti dupa angajare, o sa fie ceva normal, si ei au copii...dar nu mentiona la prima intalnire. Ti se va pune un mark negativ, si nu vrei asta. right?
sper ca stiai toate astea insirate de mine si eu doar ti le-am reamintit.
Oricum, sper sa fii calma, emotiile le lasi pe presul de la intrare.
Succes.
A, cat despre vorbit gramatical, poti sa le zici, daca te incurci in vreo fraza mai lunga, ca la calculul salariilor nu e nevoie de lingvistica la nivel de doctorat, ci de o buna si temeinica cunoastere a legislatiei in domeniu. Si ca oricum iti imbunatatesti zilnic cunostintele de limba engleza business.
Fii pozitiva.
Nu pronunta cuvintele Nu, Nu Stiu, Nu Cred ca Pot, ....nimic nu incepe cu Nu.
Capul sus.
lalitica2000 spune:
Ana...nici nu vreau sa imi imaginez ce a fost in sufletul tau. Desi am trecut prin multe cu david dupa ce s-a nascut, zic eu, nu am trait niciodata sentimentul si nici nu l-am trait, ca as putea sa-l pierd. Ma bucur tare ca pana la urma ati invins si ca sunteti bine acum. Sper sa nici nu mai trebuiasca sa treci prin asa ceva, nici tu si nici alte mame.
Haircut bafta cu tratamentul si pser ca intr-o zi sa scapati voi de toate astea. Legat de gradi si masa sa stii ca poti sa o trimiti cu pachetelul de acasa. Am cunoscut si eu o mamica a carei fetita este alergica la ou si nu mai stiu ce si stiu ca ii pune mancare la ea si le da mancarea educatoarelor sa i-o dea fetitei. La fel si la zilele onomastice, ea vine cu prajiturica speciala, ca sa manace si fetita ei si sa nu se simta marginalizata.
Larisel ma bucur ca ai mai scris. Bafta cu gradi, bafta cu jobul si multa sanatate mamei tale.
Ruxita cred ca unele gradinite iti inscriu copilul daca nu mai poarta pampers, mananca singuri si au o oarecare autonomie.
Felicitari Ruxi si spor la invatat acum.
Nyny frumos ca ati ales sa petreceti o dupa-masa ca intre fete. Eu zic ca atunci cand ai mai multi copii, e bine ca macar o data la ceva timp sa se petreaca timp doar cu unul din copii, sa simta si ei ca au avut o zi speciala.
Micki mi-a placut meniul de sarbatoare.
Tomaca sunt convinsa ca usor usor toate lucrurile se vor aranja, atat cu bona cat si cu gradinita. Legat de sedinta foto, stai linistita ca putem sa o facem si in alt week-end. Ramane sa dau telefon si vedem cand sunt si ei disponibili si discutam pe urma.
Dece cum ai rezistat sa te trezesti cu noaptea in cap sa faci atatea bunatatati si sa fii activa si pe timpul zilei....esti pe aceeasi lungime ca si Sorina...aveti baterii Duracel in voi.
Drum bun sa aveti, fara patanii si rabdare cu socrul tau. Abia astept sa ne povestesti despre marea intalnire dintre cuscrii si de cum s-a comportat socrul vostru.
Lorex stiu cum e cand cei din jurul tau trec prin diverse probleme...mai ales daca mai e vorba si de copii, apoi durerea e si mai mare.
Lorex...7 mil...chit ca ai studii superioare?...asta e salariul minim pentru cei cu studii superioare?. Esti o fata desteapta, asa ca daca acest job nu te mai satisface, mai bine iti intinzi antenele si cine stie poate prinzi un job mai bun.
Dastefa cum a fost pana la urma la Londra? Ati apucat sa va plimbati peste tot? Imi pare rau ca nu ati prins numai vreme buna, dar oricum sunt convinsa ca v-a priit excursia. Eu zic ca nu trebuie sa te simti vinovata. Eu sunt de principiu ca trebuie sa iti acorzi si timp doar pentru tine si partener si sunt convinsa ca acest lucru v-a cam lipsit si de aceea nu te-ai mai gandit asa d emult la fete, te simteai bine si tu impreuna cu barbatul tau.
Atlantique sa stapaniti sanatosi trotineta. Noi mai avem mult pana sa putem merge cu trotineta.
Simply ieri erai suparata iar azi azi ai primit un motiv de bucurie...mergi la interviu. Bravo! E un lucru tare bun ca ai fost selectata, inseamna ca acei oameni au vazut doar din CV un om cu potential si sunt convinsa ca atunci cand vei aparea si in fata lor situatia iti va fi si mai favorabila. Emotiile sunt normale, dar le vei invinge tu. Bafta la interviu si te asteptam cu impresii.
BF ai incercat reteta de smoothie?
Despre noi ce sa va zic....precum stiti sambata am facut curatenia de primvara. M-am bagat pana peste gat prin dulapuri, am triat incaltari, am calcat....am terminat pe la vreo 6 seara cu totul, ca am facut si ceva de mancare....eram franta rau...baietii au plecat de pe la 11 de acasa. S-au dus la lidl, apoi la soacra mea si dupa ce a mancat david de pranz au plecat la Ferma Animalelor in Pantelimon. David a fost tare incantat, nu mai vroia sa plece. Chit ca era rupt de oboseala, l-a luat sotul de acolo tipanad si asta dupa 5 ore de alergat si jucat intr-una. A atipit un pic pe drumul spre casa si seara acasa era fresh iar, de zici ca nu toata ziua s-a jucat si a alergat de colo colo.
Duminica ne-am dus la o petrecere de copii, si apoi la o prietena...toate bune si frumoase pana am ajuns la prietena mea cand dupa 5 minute a alunecat pe gresie si a dat cu buza de gresie si a inceput sa-i curga sange, si plangea intr-una, cu greu am reusit sa-l linistesc. Problema era ca era ora mesei pentru el si trebuia sa manance ca avea si glicemie mica, dar saracul nu vroia nimic, cu greu a baut niste apa cu zahar si a mancat un pic de budincuta. Tot imi arata spre buza ca il doare. Pana la urma i-a trecut evident, avea buza de sus un pic umflata ca nu m-a lasat sa-i pun gheata, dar na....acum suntem bine, voiosi ca de obicei si ne pregatim sa plecam spre Tismana maine sa petrecem sarbatorile acolo.
Pentru ca sigur nu mai apuc sa intru si acolo nu voi avea net, va urez de pe acum:
PASTE FERICIT!
Sa aveti parte de zile frumoase, sa va odihniti si sa va simtiti bine!
Va pup!
simplicity spune:
BF multumesc frumos
Nu am mai lucrat in Uk, dar am lucrat in domeniu in Romania la companie multinationala(experienta care cred ca imi va fi de folos acum). Stiam ce mi-ai spus tu (multumesc ca mi-ai reamintit ). Eu de obicei ma sperii inainte ca la interviuri mereu am reusit sa ma adun si sa dau dovada de profesionalism(sper sa se intample si de data asta la fel).
tomaca spune:
Simply - bafta la interviu
Lali - Sarbatori frumoasa sa aveti si voi
Alexa - ai avut mare curaj cu relocarea. Sper sa va iasa planurile. Nu e foarte departe , dar tot e o schimbare. Pentru gradi de stat iti trebuie mutatie in cartier.
simplicity spune:
Lali,Tomaca
Lali drum bun sa aveti si Sarbatori cat mai linistite
Eu am adormit-o pe Ariana si acum degust crema de cioco (cea pt tort)
ale1212xa spune:
simpli eu iti urez bafta multa
si te rog tare mult sa te duci relaxata la interviu...uite eu am fost la 3 dar iti spun sincer ca la interviul pentru acest job am fost extrem de relaxata...nu mi-am facut griji daca spun tampenii, m-am dus impacata cu mine, am povestit toata situatia care m-a impins spre aceasta mutare...si uite ca a fost cu noroc...si sincer iti zic ca nu ma asteptam, am avut impresia ca la primele interviuri m-am descurcat mult mai bine
asadar, rezumam...CALM
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, De bine ce ma plangeam ieri uite ca astazi am fost sunata, maine am interviu, e pe partea de plati angajati. Am asa multe emotii, sper sa ma descurc; imi e frica la partea cu vorbirea (ca din cauza emotiilor,a dorintei de a vb cat mai corect gramatical, din cauza ca stiu ca e un domeniu profesional si sunt asteptari mari s-ar putea sa dau cu batul in balta )....oricum ma bucur de sansa,chiar daca e sa nu fie macar vad cum decurg interviurile la ei, cam ce asteptari au... Simply,mami de fetita frumusica |
atlantique spune:
Heloo!!!
Ruxita, felicitari! Sa fie asa cum gandesti!
Simply, felicitari si bafta multa maine! Ti-a zis BF cam tot ce era de zis, asa ca as mai completa doar cu urmatoarea sugestie: gandeste-te ca postul este deja al tau (vezi daca cum ai putea sa ajungi in fiecare dimineata acolo, cam unde ar fi biroul tau, unde ai merge in pauza de pranz, etc), asa ai mai multa incredere in tine si se zice ca daca vizualizezi ceea ce iti doresti si te comporti ca si cum ai avea deja, lucrurile se desfasoara pentru a obtine ceea ce vrei.
Plus ca eu sunt convinsa ca vei fi foarte buna maine!
Bafta!
BF, ai incercat reteta?
Lali, tur de forta, nu gluma! Drum bun si un Paste linistit sa aveti!
ale1212xa spune:
curaj, nebunie...a fost de nevoie din pacate
chiar in pauza de masa am aterizat la o gradi..i-am explicat ce si cum..era perioada de inscriere, mi-a dat cerere si mi-a spus sa ii aduc adeverinta de la servici ca sa demonstrez ca lucrez in apropiere(asta insemnand fix 2 strazi departare), mi-a zis ca pe 11 mai afiseaza rezultatele...acum ca oi prinde loc nu stiu..om vedea..
citat din mesajul lui tomaca Simply - bafta la interviu Lali - Sarbatori frumoasa sa aveti si voi Alexa - ai avut mare curaj cu relocarea. Sper sa va iasa planurile. Nu e foarte departe , dar tot e o schimbare. Pentru gradi de stat iti trebuie mutatie in cartier. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
simplicity spune:
Fetele sunteti foarte dragute , cum va ganditi voi si la "problemele" mele; adevarul e ca forumul pe mine ma ajuta mult, mi-ati fost alaturi de cand m-am alaturat grupului; am putut sa imi spun of-urile, sa simt ca nu sunt singura multumesc frumos
Atlantique, Alexa
Ruxita,Sorina am dat peste o chestie interesanta referitor la adolescenti si comportament. Trimit pe mail carticica respectiva;la pagina 73 - "contractul comportamental";