Pufi de Ian-Feb 2010 (75) - Felicitari Alicredo!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Am crezut ca sunt singura la schimbul 3

Simply,mami de fetita frumusica

Am intrat asa putin sa vad daca a mai fost ceva activitate. Din pacate nu o sa-ti tin companie ca trebuie sa plec curand sa bag puiul la somn.
Cum au iesit cozonacii dospiti o noapte?

Sa ai o noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Nu i-am lasat la dospit o noapte(ca mi-a spus mama ca nu e ok cica ), i-am lasat doar cateva ore (cat am fost intr-o vizita si la bowling ).Mi-au placut cum au iesit, deja marti nu mai aveam.

Somn usor sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Nu i-am lasat la dospit o noapte(ca mi-a spus mama ca nu e ok cica ), i-am lasat doar cateva ore (cat am fost intr-o vizita si la bowling ).Mi-au placut cum au iesit, deja marti nu mai aveam.

Somn usor sa aveti

Ma gandeam eu ca nu era posibil asa ceva. Eu ii las maxim 2 h la crescut. Abia astept si eu cozonacii calzi Eu ii fac sambata ca vreau sa fie proaspeti duminica.

Nopate buna!

Mergi la inceput

De ce nu m-ai tras de maneca? ca eu era sa incurc borcanele... sambata i-am facut si eu .

Sa iti iasa buni buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

cafeaua e gata

da, momentan sunt doar eu in Bucuresti. 3 luni cat e perioada de proba am zis ca nu e cazu de mutare...dupa o sa ne mutam cu totii daca totul e in regula. Si da, ma duc doar in we acasa..m-as fi dus si o zi pe saptamana, sa zicem miercuri seara dar ajungeam dupa 9.30 cand Dragos era deja la somn, dimineatza ma trezeam la 5 ca sa ajung inapoi si nu ma mai apuca cand se trezea...l-as fi derutat complet...acum sper sa fie in regula..si sa treaca timpul repede repejor

apropo si Dragos e cu trenuletele pe calculator...litere si cifre...ma termina cu ciu-ciuuuu, cum o putea sa se uite de zeci de ori la aceiasi chestie nu stiu

gata, ma apuc de lucru, o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

buna seara fetele

am vazut ca ati intrebat de mine asa ca am zis sa scriu si eu 2 randuri desi sunt foarte obosita.

noul job este ok, colectiv frumos, dar mult de recuperat si de invatat ca sa pot intra in proiectt....asa ca vin acasa extenuata..citesc 2-3 randuri dar nu ma simt in stare sa mai scriu.

imi e greu sa ma obisnuiesc cu programul si cu agitatia din Bucuresti. La ora asta eu de abia am reusit sa ajung acasa, sa fac o baie si sa pap ceva..inainte de 12 nu ma culc ca ma iau cu diverse si uite asa trece ziua. Sincer cred ca daca eraqm si cu Dragos nu faceam fata...e ciudat..si dupa atata stat acasa sa ma acomodez cu programul asta sa ajung la 7 seara acasa e greu...ma termina drumul asta de o ora de la/catre munca..

si in altga ordine de idei imi e dor de pui, ma topesc toata cand il aud cum ma recunoaste la telefon si ii simt in voce bucuria de a ma auzi si cum imi explica el pe limba lui vrute si nevrute...

gata mi-am spus oful, ma duc sa ma intind in pat ca ma simt extenuata

o seara frumoasa va doresc

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

mmm... ma intreb si eu cum poti? probabil nu ti-e deloc usor... dar daca ai sustinerea sotului si cine il mai ajuta cu copilul... o sa treceti cu brio si peste proba... si daca va mutati in Buc tre sa-si gaseasca si sotul de munca, nu? apoi inscris copilul la gradi... particulara... si se imbarliga toate socotelile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... ieri am trecut cu brio de interviu si sunt invitata la curs (de antreprenoriat)... ma conditioneaza sa-mi deschid repede si srl si am zis DA... nu in deplina cunostinta de cauza... dar sunt hotarata...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

ruxita felicitari, sa fie intr-un cceas bun

da, stiu ca se vor complica lucrurile in momentul cand ne vom decide sa ne mutam aici...dar in primul rand eu trebuia sa gasesc ceva...si in momentul cand va fi permanent ne vom lua chirie..nu v-a fi problema daca apoi sotul va sta o luna 2 sa isi gaseasca ceva. Cu gradi..chiar azi am in plan sa trec pe la o gradi de stat aflata la 2 strazi de job ca am auzit ca ar fi perioada de inscriere...sa aflu ce imi trebuie si sa il inscriu pe Dragos..ca il duc de la toamna ca nu il duc, important e sa ii gasesc loc undeva

eiii...teoria e ok, practica ne omoara....eu in general sunt o optimista, fac planu si il pun in aplicatie...

Mergi la inceput

Buna dimineata,

De bine ce ma plangeam ieri uite ca astazi am fost sunata, maine am interviu, e pe partea de plati angajati. Am asa multe emotii, sper sa ma descurc; imi e frica la partea cu vorbirea (ca din cauza emotiilor,a dorintei de a vb cat mai corect gramatical, din cauza ca stiu ca e un domeniu profesional si sunt asteptari mari s-ar putea sa dau cu batul in balta )....oricum ma bucur de sansa,chiar daca e sa nu fie macar vad cum decurg interviurile la ei, cam ce asteptari au...

Mergi la inceput

Ruxita FELICITARI

Alexa si eu sunt cu planurile, am si o problema cu pragurile de varsta . Sper sa iti iasa tot ce ti-ai propus

Mergi la inceput